Στάθης ο στρατιώτης (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά ήπια λίγο νερό για να συνέλθω από τον κατακλυσμό του στρατιωτικού σπέρματος που μόλις είχα καταπιεί και τον τράβηξα προς το δωμάτιο. Πηγαίναμε από τοίχο σε τοίχο χτυπώντας ο ένας τον άλλο καθώς φιλιόμασταν, και με το που μπήκαμε τον πέταξα στο κρεβάτι, άναψα ένα φωτιστικό λιγάκι και πήγα και του έβγαλα τελείως το μποξεράκι.

Άρχισα να του καθαρίζω τον πούτσο με το στόμα και να αγγίζω το θεϊκό του άτριχο σώμα και το κωλαράκι του. Μου τράβηξε το κεφάλι προς το στόμα του… σε όλη την διαδρομή εγώ τον έγλειφα και μόλις έφτασα στο στόμα του, με φίλησε και μου ψιθύρισε στο αφτί:

-    «Τώρα θα γίνεις η πουτάνα μου μεγάλε! Θα λιώσεις από το πήδημα, θα παρακαλάς για λίγο ακόμα…»

Όπως ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι με γύρισε έτσι ώστε το κεφάλι μου να είναι στον πούτσο του και ο κώλος μου στο πρόσωπο του. Άρχισα να βάζω στο στόμα μου τα ξυρισμένα αρχίδια του και εκείνος άρχισε να γλείφει το ξυρισμένο κωλαράκι μου και την σούφρα μου.

Έγλειφε και έφτυνε για αρκετή ώρα ενώ εγώ είχα σταματήσει καθώς μου το ζήτησε για να έχει δυνάμεις να με ξεσκίσει. Άρχισε να βάζει δάχτυλα, πρώτα ένα και σιγά - σιγά πρόσθετε μέχρι που έφτασε στα τρία, με αρκετό πόνο αλλά ο οποίος ήταν μηδαμινός μπροστά στην καύλα.

-    «Κάτσε πάνω στον πούτσο μου για να σε γαμήσω!», μου είπε.

Και εγώ έπαιξα τον πούτσο του λίγο για να γίνει για πολλοστή φορά κάγκελο και μετά τον έπιασε αυτός από την βάση και εγώ από το κεφαλάκι και προσπάθησα να το βάλω. Μόλις μπήκε το κεφαλάκι άρχισε και ο πόνος… δεν ήξερα αν αυτό που έμπαινε στον κώλο μου ήταν καυλί ή κανένα ρόπαλο.

Αυτός δεν μπόρεσε να περιμένει άλλο και με μια απότομη κίνηση κάρφωσε τον πούτσο του μέσα μου. Πέθανα από τον πόνο και μια πνιχτή κραυγή μου ξέφυγε. Ήθελα να σηκωθώ αλλά με κρατούσε. Ευτυχώς που το έκανε γιατί μετά από λίγο ο πόνος αντικαταστάθηκε από μια γλυκιά ηδονή, τόσο που δεν ήθελα να κατέβω, τον ένιωθα να γεμίζει τα σωθικά μου.

Μετά από λίγο, χωρίς να βγάλει τον πούτσο του από μέσα μου, με γύρισε και με έβαλε στα τέσσερα και άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου με όλη του την δύναμη. Τον ένιωθα να φτάνει μέχρι τον πάτο μου. Δεν με κρατούσαν άλλο τα πόδια μου από την κούραση. Αυτός όση ώρα με γαμούσε με έγδερνε στην πλάτη και με καύλωνε ακόμα περισσότερο, ώσπου έχυσα με λίγα παιξίματα του πούτσου μου που μου έκανε μόλις το κατάλαβε.

Την ώρα που έχυνα από τις συσπάσεις του κώλου μου εκείνος καύλωσε ακόμα περισσότερο και άρχισε να με γαμάει με λύσσα. Τόσο που με έπιασε από τα μαλλιά και με κάρφωσε στον πούτσο του φωνάζοντας μου:

-    «Παρ’ τα γαμημένε!!!»

Και τότε ένιωσα τον κώλο μου να γεμίζει με ζεστά χύσια και τον «Σ» να έχει λιώσει σαν κερί πάνω μου και να με χαϊδεύει. Μόλις ξεμπλόκαρε τον κώλο μου βγάζοντας τον πούτσο του, άρχισαν να τρέχουν χύσια τα οποία μάζεψε με την γλώσσα του και μετά με φίλησε.

Ο κώλος μου πονούσε, αλλά εκείνη την στιγμή δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο παρά αυτό που μόλις είχα κάνει. Ήρθε και με φίλησε στο στόμα για αρκετή ώρα, φανερά ευχαριστημένος αλλά και κουρασμένος.

-    «Να το επαναλάβουμε…», μου λέει.

-    «Οπωσδήποτε!», του απαντάω εγώ.

Μετά τον πήρα από το χέρι και κάναμε ένα ζεστό μπανάκι μαζί για να χαλαρώσουμε. Στο μπάνιο, κάτω από το καυτό νερό με έβαλε να του πάρω πίπα, μου έβαλε δαχτυλάκι και στο τέλος με γάμησε και μια στα όρθια.

Βγήκαμε, τον σκούπισα και το στέγνωσα τα μαλλιά με όση δύναμη μου είχε μείνει και στο τέλος μου έδωσε ένα δυνατό φιλί και αφού ανταλλάξαμε τηλέφωνα έφυγε για το στρατόπεδο επειδή ήταν ώρα να μπει…

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")