Αντρικά παιχνίδια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ημέρα που γαμήσαμε μαζί την αδερφή του Δημήτρη έφτασε λίγες μέρες μετά το μικρό μας όργιο με τις δύο δεκαεννιάχρονες αδερφές. Η Μαρία, ήταν είκοσι δύο χρονών, φοιτήτρια αλλά είχε γευτεί τα αντρικά χάδια μονάχα δυο φορές.

Την πρώτη από ένα αγόρι του χωριού, την δεύτερη όμως από τον ίδιο τον αδερφό της!

Ο Δημήτρης μου είχε εκμυστηρευθεί αυτό το μυστικό τους. Στην αρχή ομολογώ αντέδρασα, αλλά σύντομα κατάλαβα πως η ερωτική τους επαφή ήταν από κοινή συναίνεση…

Όπως και να έχει, εκείνη την ημέρα ο Δημήτρης με είχε καλέσει σπίτι του γνωρίζοντας πως οι γονείς του θα έλειπαν μέχρι αργά το βράδυ σε επισκέψεις. Έτσι, αφού έφτασα, κάναμε ένα γρήγορο μπάνιο μαζί και αρχίσαμε απευθείας τα «παιχνίδια».

Με τον Δημήτρη δεν γαμηθήκαμε ποτέ. Τόσο εγώ όσο και εκείνος γουστάρουμε τα ανδρικά παιχνίδια, αλλά ποτέ δεν προχωρήσαμε σε κάτι πιο… διεισδυτικό! Ήμασταν απλά δυο αμφισεξουαλικοί εικοσάρηδες που μας άρεζε η αλληλομαλακία.

Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογώ, ο Δημήτρης πρότεινε εκείνη την ημέρα να μου δείξει τον τρόπο να λυγίζω την πλάτη μου ώστε να μπορώ να παίρνω μόνος μου πίπα! Η ιδέα με ξετρέλανε, και σύντομα τον έβλεπα μπροστά μου να γλύφει με τα χείλη του το σηκωμένο του εργαλείο.

Προσπάθησα κι εγώ, αλλά τίποτα… ίσως γιατί αυτός γυμνάζεται περισσότερο, ίσως γιατί ο πούτσος του ήταν λίγο μεγαλύτερος από τον δικό μου 18. Δεν ξέρω το αίτιο, μου έδειξε όμως μια άλλη στάση, όπου καθισμένος ανάποδα, μπορείς να χύσεις στο πρόσωπο σου.

Έτσι, βρέθηκα ξαπλωμένος ανάποδα, ο Δημήτρης γυμνός να κρατάει τα πόδια μου και να μου την παίζει (ενώ τα γυμνά του αρχίδια χάιδευαν τον κώλο μου) και εγώ να νιώθω τις πρώτες στάλες να αγγίζουν το πρόσωπο μου.

Σύντομα έχυσα αφήνοντας μια κραυγή ευχαρίστησης. Και ο Δημήτρης χαμογελαστός, ξάπλωσε επάνω μου γλύφοντας το σπέρμα μου από το στόμα, τα μάγουλα και οπουδήποτε αλλού είχε χυθεί το σπέρμα.

Μείναμε έτσι για λίγο, αγκαλιασμένοι να φιλιόμαστε νομίζοντας πως ήμασταν μόνοι στο σπίτι. Αυτό που δεν ξέραμε όμως ήταν πως τόση ώρα μας παρακολουθούσε από την χαραμάδα της πόρτας η Μαρία, που δίχως να το καταλάβουμε, είχε επιστρέψει στο σπίτι.

-    «Είστε gay;» μας ρώτησε.

Εμείς τρομάξαμε στην αρχή, αλλά δίχως να κουνηθούμε, χαμογελάσαμε.

-    «Γαμάμε και κορίτσια!» είπα εγώ.

-    «Θες να δοκιμάσεις;» είπε ο Δημήτρης.

Και η Μαρία, κάπως δισταχτικά αλλά υπάκουα, άνοιξε την πόρτα για να περάσει στο δωμάτιο…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")