Χρήστος ο φυσικός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα, με λένε Γιώργο και αποφάσισα και εγώ να γράψω τη δική μου ιστορία.
Πάω τρίτη λυκείου και λόγω του ότι λατρεύω φυσική - μαθηματικά πήρα θετική κατεύθυνση. Για το λόγο αυτό κάνω και ιδιαίτερα για να περάσω σε μια καλή σχολή.

Ο φυσικός μου λοιπόν, με καύλωνε από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Εδώ και τρία χρόνια που μου κάνει μάθημα δεν έχω σταματήσει να κοιτάζω τον καβάλο του. Είναι ψηλός και γυμνάζεται τακτικά. Ήθελα πάντα λοιπόν να γίνει κάτι μεταξύ μας.

Λόγω του ότι οι γονείς μου έχουν μια επιχείρηση με μεγάλο φόρτο εργασίας, λείπουν κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα πέντε ημέρες στο εξωτερικό για χαλάρωση, έχω το ελεύθερο να κάνω ό, τι θέλω. Και επειδή ο Χρήστος (φυσικός) μάλλον είχε καταλάβει κάτι επειδή με είχε πιάσει αρκετές φορές να κοιτώ τον πούτσο του από το παντελόνι, είχα αποφασίσει να τον καλέσω και να ρισκάρω τα πάντα.

Τον πήρα έτσι τηλέφωνο λέγοντάς του πως δεν είχα καταλάβει κάτι πράγματα σχετικά με την ενέργεια και τις υποβαθμίσεις της. Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μάθημα μιάμισης ώρας την παραμονή των Χριστουγέννων.

Εγώ είχα ετοιμαστεί, είχα ξυριστεί παντού και είχα κάνει ένα καλό κλύσμα. Χτύπησε το κουδούνι και ήρθε.

Τα πρώτα είκοσι λεπτά πέρασαν βαρετά επειδή φοβόμουν λίγο και επειδή δεν ήξερα τι να κάνω. Άρχισα να κοιτώ πάλι τον καβάλο του, ξέροντας πως θα έλεγε κάτι αν τον κοίταζα επίμονα.
Σε μια φάση μου λέει:

-    «Γιώργο συμβαίνει τίποτα;»

-    «Νομίζω καταλαβαίνετε…», του απαντώ.

Συνέχισα μετά λέγοντας του:

-    «Κύριε, από την πρώτη στιγμή που σας είδα μου κάνατε κάτι. Έχετε καταλάβει πως είμαι gay νομίζω και με αναστατώνετε άγρια!»

Ο Χρήστος είχε μείνει λίγο γιατί δε το περίμενε αυτό.

-    «Αν θες να γίνει κάτι όμως δε θα το μάθει κανείς».

Για πέντε λεπτά κοιταζόμασταν μόνο.
Παιδιά άρχισα να πετώ! Χωρίς να μιλήσω άλλο, του κατεβάζω το παντελόνι και το εσώρουχο, και τι να δω! Ένα καυλί μεγάλο και χοντρό!

Άρχισα να γλύφω αχόρταγα και αυτός έβγαζε μικρές κραυγές λέγοντάς μου πως το ήξερε ότι μου αρέσει αλλά δε το πίστευε, πως θα περάσουμε τέλεια και θα με γαμήσει από παντού.

Αφού πέρασαν δεκαπέντε λεπτά γλυψίματος του λέω πως θέλω να με πηδήξει. Με γυρνά από πίσω, κατεβάζει τα παντελόνια μου και βλέποντας το κωλαράκι μου άρχισε να μου κάνει σχόλια λέγοντάς μου πως είναι σα μωρού και πολύ απαλός.

Μου έκανε ένα γλυφοκώλι τέλειο!

Κάθεται μετά πάνω στο κρεβάτι μου, μου σαλιώνει πολύ την τρύπα και σιγά - σιγά αρχίζει να μπαίνει.

Πόνεσα αφόρητα και αφού μπήκε έκατσα ακίνητος πέντε λεπτά με την τρύπα μου να καίει για να συνηθίσω. Μετά με αργές κινήσεις άρχισα να λικνίζομαι.

Αφού πάνω στο πεντάλεπτο συνήθισα, πήρα φόρα και ανεβοκατέβαινα με δύναμη. Το καυλί του είχε γίνει πιο σκληρό και από πέτρα και μου έλεγε βρωμόλογα του τύπου: «Είσαι το πουτανάκι μου, σε λατρεύω, πηδιέσαι τέλεια μωρό...!!!». Μιλάμε ήμασταν και οι δύο στην απόλυτη νιρβάνα.

Μετά από κανένα εικοσάλεπτο και αφού το απολάμβανα μου λέει:

-    «Χύνω!» και όλο το σπέρμα του ξεχύθηκε μέσα μου.

Κατέβηκα από πάνω του, ηρεμήσαμε λίγο και μετά έφυγε.
Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά. Ελπίζω να ξαναγίνει το όλο πράγμα, καθώς μου άρεσε τρελά και πέρα από αυτού το μάθημά μας θα συνεχιστεί κανονικά!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")