Σερβιτόροι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Αποφάσισα να μοιραστώ την πρώτη μου εμπειρία. Είμαι ο Νίκος δεκαοκτώ ετών και είμαι παθητικός, αλλά ακόμα δεν το έχω κάνει από πίσω.

Αυτή η ιστορία μιλάει όμως για την πρώτη μου, στοματική σεξουαλική ιστορία, ελπίζω να σας αρέσει.

Βασικά είχα πάει σε μια ταβέρνα με κάποιους γνωστούς μου και εκεί είχαν κάποιον γάμο. Σέρβιραν κάτι ωραίοι σερβιτόροι, το πολύ μέχρι τριάντα πέντε χρονών, παραπάνω δεν έβλεπες.

Εγώ είχα σταμπάρει έναν από τους δύο, μελαχρινό κοντοκουρεμένο, με ωραίο σώμα, λίγη κοιλίτσα. Τον κοιτούσα έντονα και με κοιτούσε και εκείνος, όχι να το παινευτώ αλλά αν θέλω γίνομαι τρομερά προκλητικός σεξουαλικά, είμαι και ωραίο αγόρι.

Τον κοιτούσα ντροπαλά και έπαιζα με την γλώσσα μου. Εκείνος σέρβιρε και πότε - πότε με κοιτούσε πιάνοντας επιδεικτικά την ζώνη του (δεν μπορούσε μπροστά σε όλο τον κόσμο να πιάσει τον πούτσο του).

Τελικά μπήκε σε μια πόρτα στο πίσω μέρος. Εκεί είχε ένα σαν σαλονάκι, δεν ξέρω σε τι χρησίμευε πάντως. Μπήκα κι εγώ, εκεί με περίμενε και ακούω κάποιον να μπαίνει…

-    «Αυτός είναι;» ρώτησε ένα άλλο μωρό, νεαρότερος αλλά κι αυτός ωραίος.

Εκείνος με κοίταξε και είπε:

-    «Επειδή σε βλέπω πως κοιτάζεις τόση ώρα, έφερα κι ένα φιλαράκι…»

Εγώ τους εξηγήθηκα κανονικά. Δεν γαμιέμαι, προς το παρόν, θέλω μόνο πίπα, και δέχτηκαν. Ο ένας μάλιστα κλείδωσε την πόρτα και σιγά - σιγά και οι δύο καθισμένοι στον καναπέ, πέταξαν έξω τα εργαλεία τους.

Είχα τρακ γιατί πρώτη φορά έβλεπα πέος από κοντά, μόνο σε τσόντες είχα δει, αλλά ήταν αλλιώς να το κρατάω και αλλιώς να το φαντασιώνομαι…

Εγώ στην μέση άρχισα με τον πρώτο τον οποίο και γουστάριζα από την αρχή. Έγλυψα προσεκτικά το πουτσοκέφαλο. Μμμ… δεν είχε τόσο άσχημη γεύση όπως το σκεφτόμουν. Μετά συνέχισα να γλύφω τον κορμό. Έκαιγε το καυλί.

Με το άλλο χέρι μου έπαιζα το καυλί του άλλου σερβιτόρου. Τα χείλια μου πήραν σχήμα όμικρον και άρχισα το ρούφηγμα. Ο σερβιτόρος τινάχτηκε!

-    «Ωωωω… σιγά ρε λυσσασμένε!» είπε. «Πιο μαλακά, σαν να ρουφάς γάλα από καλαμάκι…»

Έτσι κι έκανα. Ο πεοθηλασμός κύλησε πιο χαλαρά. Εκείνος μου χάιδευε τα μαλλιά. Στράφηκα στον άλλο… άρχισα να ρουφάω και σε εκείνον. Εκείνος με πίεζε για πιο μέσα και δεν τον πολύ-ρούφαγα.

Ο άλλος ήταν χαλαρός. Είχε την πουτσάρα του έξω και καθόταν περιμένοντας να γλύψω, ούτε πίεση ούτε τίποτα, ενώ ο νεαρός ήταν λίγο πιεστικός. Μάλιστα από τις καύλες του πρότεινε στον άλλον να με πηδήξουν λες και δεν ήμουν μπροστά.

Εγώ σηκώθηκα και είπα: «Όχι!» και φυσικά σταμάτησαν την συζήτηση. Απόλαυσαν το τσιμπούκι όσο εγώ έγλυφα τις δύο πούτσες τους εναλλάξ.

Ο σερβιτόρος μου, έχυσε στο στόμα μου, με έβαλε να καταπιώ, ο άλλος μου ζήτησε να με χύσει πρόσωπο, αλλά φυσικά κατέληξε να χύνει μια χαρτοπετσέτα…

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")