Έφερε και τον φίλο του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κρατάω από ένα πούτσο σε κάθε χέρι και τους μαλακίζω. Ρουφάω πότε τον ένα, πότε τον άλλο, τους φτύνω, τους γλύφω, τους καταπίνω. Κάνω τα πάντα να ικανοποιήσω το δάσκαλο. Αυτός μου ζήτησε να με γαμήσει μ’ ένα φίλο του. Κι εγώ δε πρόκειται να του πω ποτέ όχι.

Ο φίλος του είναι μαλάκας και βίαιος. Μου τραβάει τα μαλλιά, με χαστουκίζει όταν τον πιπώνω, η πούτσα του με πνίγει και δε με αφήνει να πάρω ανάσα. Όταν όμως βλέπω τη καύλα στα μάτια του δασκάλου, όταν γλύφω το δικό του καυλί, είμαι σίγουρος ότι ξέρει καλά πως είμαι το πουτανάκι του. Κι ας με ενοχλεί που δεν τον πειράζει να με μοιράζεται με άλλον.

Ο φίλος του προσπαθεί να χώσει και το δικό του καυλί στο στόμα μου. Ανοίγω όσο μπορώ και ρουφάω τους δύο πουτσοκέφαλους. Δε τους αρκεί και σπρώχνουν και οι δύο ενώ ο μαλάκας μου πιέζει και το κεφάλι. Έχω γονατίσει μπροστά τους και κρατιέμαι απ’ τις γάμπες του δασκάλου. Ξέρω πως είναι μάταιο να αντισταθώ και τους αφήνω να κάνουν ό,τι θέλουν.

Τώρα μου γαμάνε εναλλάξ το στόμα. Πρώτος ο δάσκαλος. Μου δίνει πρώτα ένα φιλί, ακουμπάει το πουτσοκέφαλο στη γλώσσα μου και με αφήνει να το περιποιηθώ και μετά μου τον βάζει βαθιά, κουνάει τους γοφούς του κι εγώ ρουφάω. Τα χέρια μου ανεβαίνουν και φτάνουν στις παχιές ρώγες του. Τις καυλώνω με τα δάχτυλά μου. Όχι για πολύ όμως. Ο άλλος μου τραβάει το χέρι και με βάζει να παίζω τη πούτσα του. Είναι ακόμα υγρή από τα σάλια μου και ακούγεται όπως τον μαλακίζω.

Ο δάσκαλος του παραχωρεί τη θέση του. Μου φτύνει το πρόσωπο και τη καρφώνει μέσα. Αυτός δε κουνιέται. Την έχει βαθιά μέσα μου και μου κουνάει λίγο το κεφάλι.

-    «Ρουφάει καλά την ψωλή ο δικός σου!» λέει στο δάσκαλο.

Και αφού με αφήνει να πάρω μια γρήγορη ανάσα με αναγκάζει να γλύψω τα αρχίδια του. Ο δάσκαλος μας κοιτάει και μαλακίζεται.

Πάμε και οι τρεις στο κρεβάτι. Ξαπλώνω πάνω στον άντρα που μ’ έχει τρελάνει και τον φιλάω με πάθος. Τον σφίγγω στην αγκαλιά μου. Νιώθω τον άλλο να ανεβαίνει πάνω μου. Απλώνει KY στη τρύπα μου. Δε με νοιάζει να με γαμήσει, αρκεί να με αφήσει αγκαλιασμένο με το δάσκαλο. Είναι όμως πιο δυνατός από μένα. Με στήνει όπως τον βολεύει και χώνει μονομιάς την ψωλή του μέσα μου.

Ο δάσκαλος βάζει το πούτσο του στο στόμα μου και προσπαθώ να επικεντρωθώ εκεί. Ο άλλος με πονάει πολύ. Κάνει άτσαλες κινήσεις. Νομίζω το κάνει επίτηδες. Βγάζω το πούτσο του δασκάλου απ’ το στόμα μου.

-    «Με πονάς!» του λέω.

Ο δάσκαλος φέρνει το πρόσωπό του στο δικό μου.

-    «Καν’ το για μένα…»

Με φιλάει. Ο φίλος χύνει. Αδειάζει τα αρχίδια του στον κώλο μου. Έχυσε πολύ ο πούστης. Με ανακουφίζει που βγαίνει από μέσα μου και ξαπλώνει δίπλα μας. Ο δάσκαλος με βάζει ανάσκελα, ξαπλώνει πάνω μου και χώνει το καυλί του στη χυμένη κωλάρα μου. Φιλιόμαστε.

Ξέρει καλά τι μου αρέσει. Βογκάω υστερικά. Οργώνει καλά το κωλαράκι μου και με ξεκωλιάζει. Οι γλώσσες μας δε σταματάνε να γλύφονται. Ο πούτσος μου τρίβεται στη κοιλιά του και χύνω. Με γαμάει όλο και πιο γρήγορα.

-    «Θα τα καταπιείς;» με ρωτάει.

-    «Ναι μωράκι μου. Χύσε μου το στόμα!» λέω μέσα στην καύλα.

Μαλακίζει τον πούτσο του πάνω απ’ το ανοιχτό μου στόμα. Τα χύσια του σκάνε μέσα μου. Γεμίζει το στόμα μου. Τα καταπίνω. Τον αγαπάω.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")