Ο μπάτσος ο γαμιάς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Ο Παύλος μου ανακοίνωσε πως τα έφτιαξε με το Νίκο. Απ’ όσο ήξερα συνέχιζε κανονικά τα one night stand και το ίδιο φαντάζομαι έκανε και ο Νίκος, αλλά αρχίσαμε να χανόμαστε γιατί ήθελε να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του μαζί του. Ήμασταν κολλητοί και με χάλαγε πολύ που είχα περάσει σε δεύτερη μοίρα κι επειδή πιστεύω πως το υποψιάστηκε ο Παύλος πως είχα δυσαρεστηθεί, μου κανόνισε γαμήσι μ’ έναν που είχε πάρει παλιότερα να περάσω λίγο καλά.

Ο Άρης ήταν τριάντα επτά χρονών και μπάτσος σ’ ένα τμήμα στην Αθήνα. Γενικά είχα παρατηρήσει πως οι πιο μεγάλοι γούσταραν τρελά να γαμάνε δεκαοχτάχρονα και ως πιο πεπειραμένοι γαμάνε και καλά. Ήταν πολύ μεγαλόσωμος χωρίς να είναι παχύς, είχε λίγες μαύρες τρίχες που περικύκλωναν τις ρώγες του και το καυλί του και μεγάλα κρεμαστά αρχίδια γεμάτα χύσι. Ο Παύλος μου είχε πει πως γουστάρει άγριο ξέσκισμα και τον εξιτάρουν τα μικρά και έμπειρα ξεκωλάκια.

Είχε δίκιο πως καυλώνει με αγριάδες. Με έβαλε να γονατίσω γυμνός στο πάτωμα και αφού έβαλε τα χέρια μου πίσω απ’ τη πλάτη, μου πέρασε χειροπέδες. Πήρε μια γραβάτα μου και μου έδεσε τα μάτια. Η τελευταία εικόνα που είχα ήταν της καυλωμένης ψωλάρας του που σύντομα θα πίπωνα και μετά σκοτάδι. Από τη συμπεριφορά του καταλάβαινα πως δε θα μου άφηνε πολλά περιθώρια συμμετοχής. Ήθελε να έχει τον αποκλειστικό έλεγχο.

Ξεκίνησε μ’ ένα γερό face fuck. Με μπούκωνε με το παλούκι του κρατώντας σταθερό το κεφάλι μου. Πάσχιζα να πάρω ανάσα αλλά του άρεσε να με βασανίζει. Του ρουφούσα τη ψωλή με όλη μου τη δύναμη για να ικανοποιήσω το γαμιά μου κι αυτός ανταποκρινόταν με μουγκρητά. Προσπαθούσα να ανοίξω το στόμα μου όσο πιο πολύ μπορούσα για να έχει καλή πρόσβαση το καυλί του και να με πνίξει.

Ένιωθα τα σάλια μου να κατρακυλάνε στο πιγούνι μου και στο στήθος μου και καύλωνα στη σκέψη πως η ψωλή του μπάτσου θα με άφηνε με πονεμένο λαιμό.

-    «Σ’ αρέσει να τσιμπουκώνεσαι με μεγάλους ψωλίτσα; Τα διπλάσιά σου χρόνια έχω, το ξέρεις;» είπε και συνέχισε.

Δυσκολευόμουν να κουμαντάρω το εργαλείο του, αλλά η όλη διαδικασία με είχε καυλώσει πολύ.
Ο μπάτσος μου έβγαλε τη γραβάτα και με τοποθέτησε για να με γαμήσει. Τα χέρια μου ήταν πίσω από τη πλάτη μου οπότε δε μπορούσα να στηριχτώ πάνω τους. Αναγκαστικά ακούμπησα το κεφάλι μου στο πάτωμα και τούρλωσα τον κώλο μου για να τον περιποιηθεί. Άρχισε να ρίχνει τις χλέπες του στη κωλοτρυπίδα μου και να βυθίζει τη γλώσσα του βαθιά μέσα της. Έβαλε μέσα κι ένα δάχτυλο, στη συνέχεια δύο και κατέληξε να με γαμάει με τρία δάχτυλα.

-    «Έχεις πάρει αρκετούς πούτσους βλέπω πουτανίτσα…!» είπε.

Η στάση που ήμουν μάλλον τον βόλευε πολύ και άρχισε να με εμβολίζει με το καυλί του. Σχεδόν με καβαλούσε ρίχνοντας όλο το βάρος του πάνω μου ώστε να μην αφήσει κανένα περιθώριο στη κωλοτρυπίδα μου να το αρνηθεί. Με πονούσε αρκετά αυτή η στάση και τα χέρια μου είχαν μουδιάσει, αλλά δε τολμούσα να πω τίποτα.

Ο Άρης μάλλον κατάλαβε πως το ξέσκισμά του με πονούσε και έριξε ακόμα μερικές ροχάλες να με υγράνει καλά. Ο πούτσος του άρχισε πάλι να μπαινοβγαίνει με φοβερή ευκολία. Όπως τον έβλεπα ήθελα πάρα πολύ να αγγίξω το ιδρωμένο κορμί του, να βάλω τα δάχτυλά μου στο στόμα του να τα γλύψει αλλά δε μπορούσα κι αυτό με τρέλαινε. Άρχισα να κουνάω κι εγώ τη λεκάνη μου. Ένιωθα πως ήθελα να με σκίζει έτσι για πάντα.

Σταμάτησε να με γαμάει και με βοήθησε να σηκωθώ. Κάθισε στο κρεβάτι και με έβαλε να καθίσω πάνω του με τη πλάτη μου προς το μέρος του. Πάνω που νόμιζα πως θα με άφηνε να καρφώνομαι μόνος μου, με σήκωσε λίγο με τα δυνατά του χέρια και με πολύ κοφτές κινήσεις συνέχισε το ξεπάτωμα. Τι γαμιάς ήταν αυτός! Εγώ είχα χάσει πια κάθε έλεγχο και ξεφώνιζα δυνατά. Ο πούτσος μου άρχισε να χύνει χωρίς να μπορώ να τον αγγίξω να στραγγίξω όλο μου το χύσι.

Τότε ήρθε και η σειρά του Άρη. Σηκώθηκε όρθιος, έσπρωξε τα παπάρια του στο στόμα μου και άρχισε να μαλακίζεται. Εγώ ρουφούσα τον αλμυρό τους ιδρώτα και περίμενα να με γεμίσει με το ψωλόχυμά του. Δε με κράτησε σε αγωνία και πολύ σύντομα τα χύσια του πετάχτηκαν στο πρόσωπό μου.

Αργότερα εκείνο το βράδυ με πήρε τηλέφωνο ο Παύλος και του είπα όλες τις λεπτομέρειες. Ήθελα να μου συστήσει και κάνα δυο άλλους γαμιάδες ακόμα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")