Τα πρώτα σαράντα δευτερόλεπτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αγγίζω το δέρμα σου και νομίζω ότι πιάνω ένα μείγμα φωτιάς και πάγου. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό που πιάνω είναι ζεστό ή κρύο. Ό, τι κι αν είναι, αυτή είναι η πρώτη αγκαλιά - η πρώτη γυμνή αγκαλιά - που περίμενα με τόση ανυπομονησία.

Είσαι εδώ, είσαι τελικά εδώ. Τα χείλια μου αναλαμβάνουν εργασία. Φιλώ το πρόσωπό σου, τον λαιμό σου, το στήθος σου. Πίνω λίγο ιδρώτα από το γυμνό δέρμα σου για να βεβαιωθώ ότι είσαι εσύ και δεν σε φαντάζομαι.

Γελάς μαζί μου, αλλά ξέρω ότι με καταλαβαίνεις και γι’ αυτό δεν με σταματάς. Φέρνεις τα χέρια σου στο πρόσωπό μου και με κοιτάς στα μάτια μ’ ένα μεγάλο, πλατύ χαμόγελο. Τα μάτια σου χορεύουν στα δικά μου καθώς με φιλάς. Το φιλί που μου δίνεις είναι κάτι περισσότερο από ένα φιλί. είναι ένα παθιασμένο φιλί που αποσπά την προσοχή μου από οτιδήποτε άλλο.

Τα χέρια σου κατέχουν στρατηγικές θέσεις στο πρόσωπό μου, τη στιγμή που μιλάμε με τις γλώσσες. Η γλώσσα σου είναι τολμηρή. διερευνά το στόμα μου, τα δόντια μου, τα ούλα μου. Στηρίζω τα χέρια μου στον κώλο σου και σε τραβώ κοντά μου έτσι ώστε να μπορώ να αισθάνομαι το σώμα σου.

Είσαι τόσο γυμνός! Είσαι τόσο όμορφος! Οι ρώγες μου σκληραίνουν ενάντια στο στήθος του. Υποθέτω ότι αισθάνεσαι πολύ καλά αυτό που αισθάνομαι κι εγώ.

Θα μου κρατήσεις κακία αν σ’ αφήσω για μια στιγμή χωρίς ανάσα;

Τα φιλιά μας γίνονται όλο και πιο πρόθυμα, σταματώντας όμως κάθε τόσο έτσι ώστε να μπορέσεις να πάρεις μια ανάσα. Ξεκινάς να κάνεις μικρά βήματα προς εμπρός με αποτέλεσμα να με σπρώχνεις σιγά - σιγά στον τοίχο. Αισθάνομαι ένα ρίγος στην πλάτη μου.

Σταματάμε τα φιλιά. Με κρατάς ακίνητο στον τοίχο, απαλά αλλά σταθερά, και με κοιτάς. απλά με κοιτάς. Μου φαίνεται πως τα μάτια σου αναζητούν κάτι. Έτσι δεν είναι; Τα μάγουλά σου κοκκινίζουν και ρίχνεις το βλέμμα σου χαμηλά.

Ακουμπάς το χέρι σου στον ώμο μου, στο μάγουλό μου. Αισθάνομαι τόσο ευάλωτος, αλλά και ασφαλής. Είσαι δίπλα μου κι αυτό μου αρκεί. Εκτελείς με το βλέμμα σου κάθε μέρος του σώματός μου που είναι εκτεθειμένο σ’ εσένα.

Σιγά - σιγά ξεκινάς να εργάζεσαι σκληρά. Χαϊδεύεις τον αυχένα μου, τους ώμους, τα χέρια, το στήθος, τις ρώγες, το στομάχι, τη μέση, τον κώλο. τα πάντα. Είναι ιδέα μου ή θέλεις όντως να γαμηθούμε; Σωστά το βλέπω στα μάτια σου;

Σε κοιτώ με δέος.

Με παίρνεις από το χέρι και με οδηγείς στο κρεβάτι. Τραβάς τα σκεπάσματα με έκτακτες, γρήγορες κινήσεις. Χαστουκίζεις τον κώλο μου μ’ έναν τρόπο παιχνιδιάρικο που αρχικά με σοκάρει. Βάζω τα γέλια.

Και οι δυο πέφτουμε στο κρεβάτι με χαμόγελα, ενθουσιασμό και έντονη επιθυμία. Ανταλλάσουμε μεθυσμένα φιλιά. Ψάχνουμε, πασπατεύουμε ο ένας τον άλλο… μεθυσμένοι από ευτυχία.

Αμέσως πέφτεις πάνω μου. Αισθάνομαι το διαρκώς αυξανόμενο μέγεθος του πούτσου σου να σέρνεται πάνω μου. Θέλω όσο τίποτα άλλο να μπεις μέσα μου, δίχως να σταματήσεις να με φιλάς. Στην πρώτη διείσδυση τα καταφέρνεις. Μάλιστα με φιλάς με περισσότερο πάθος. Στη δεύτερη όμως σταματάς για να μπορείς να παρακολουθείς τις συσπάσεις στο πρόσωπό μου.

Αισθάνομαι καλύτερα απ’ ότι είχα φανταστεί. Αισθάνομαι ένα έντονο σφίξιμο μέσα στην κωλοτρυπίδα μου και ξέρω ότι οφείλεται στη πίεση που ασκείς με την βάλανό σου. Σιωπηλά, προς τον παρόν, απολαμβάνω τη στιγμή… σιωπηλά… όχι για πολύ όμως.

Κινητοποιώ τον σφικτήρα μου και σφίγγω τον πούτσο μου. Φαίνεται ότι σου κόβω την ανάσα καθώς προχωράς βαθιά μέσα μου. Προσαρμόζω τα πόδια μου έτσι ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις πιο βαθιά. Βγάζω τα πρώτα βογγητά. Και οι δυο ξέρουμε ότι το γαμήσι θα διαρκέσει πολύ. Κι αυτό που ζούμε τώρα είναι μόνο τα πρώτα σαράντα δευτερόλεπτα.

Τα βογγητά μου αρχίζουν και γίνονται πιο δυνατά. δυνατότερα από τους αναστεναγμούς σου. Αισθάνομαι σαν να κάνω ανάβαση σ’ ένα βουνό και τώρα βρίσκομαι στη κορυφή. Φοβάμαι μόνο να μη σκοντάψω. Κατεβάζω τα χέρια μου από το κεφάλι στους ώμους σου. Κάνω μια βόλτα στη πλάτη σου. Κάπου εκεί, πιάνεις τα χέρια μου και τα κρατάς σφικτά. Με κοιτάς στα μάτια και φτάνεις στη κορύφωση. γκρινιάζοντας, λαχανιάζοντας, αναστενάζοντας.

Χύνουμε μαζί; Ναι.

Το κορμιά μας κολλάνε από μια λεπτή κρούστα σπέρματος και ιδρώτα.

Με φιλάς και πάνω στο φιλί μου λες:

-    «Σ’ αγαπώ…»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")