Δυο σωροί ιδρωμένοι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καθώς έρχεσαι προς το μέρος μου, κοιτάζω έντονα τον πούτσο σου που κινείται απαλά πέρα δώθε σε κάθε βήμα σου. Χαζεύω σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν δεν αισθάνομαι την αυξανόμενη διόγκωση του πούτσου μου μέσα στο παντελόνι μου. Δεν σταματώ να σε σκέφτομαι γυμνό… δεν σταματώ να σκέφτομαι τον πούτσο σου στο χέρι μου… ξανά.

-    «Εδώ είμαστε!», μου λες.

-    «Επιτέλους!», σου λέω.

-    «Περίμενα να μου πεις κάτι περισσότερο…», μου λες.

-    «Κλείσε πρώτα την πόρτα!», σου λέω.

Χαμογελάς. Με αρπάζεις και με τραβάς σφικτά στην αγκαλιά σου. Τα κορμιά μας πιέζονται το ένα στο άλλο. Με φιλάς βαθιά. Το αριστερό σου χέρι παίρνει θέση στη μέση μου, ενώ το δεξί σου τυλίγεται γύρω από τον λαιμό μου. Η γλώσσα σου χορεύει πάνω στα χείλια μου και η δική μου χορεύει στη πίστα της δικής σου γλώσσας.

Ο πούτσος σου ασφυκτιά μέσα στο παντελόνι σου και ο δικός μου είναι έτοιμος να σπάσει τα δεσμά των κουμπιών που τον κρατάνε φυλακισμένο. Έτσι όπως με αγκαλιάζεις μπορείς να αισθανθείς τις ρόγες μου να πατάνε στη μπλούζα σου.

Με ακουμπάς στο τραπέζι της κουζίνας και ετοιμάζεσαι να μου κατεβάσεις το παντελόνι, ενώ εγώ ξεκουμπώνω το πουκάμισό μου… γρήγορα.

-    «Άγγιξέ με, σε παρακαλώ. Το θέλω τόσο πολύ…», σου λέω.

Τα χείλια σου αφήνουν φιλιά στον λαιμό μου, ενώ με βοηθάς να βγάλω το πουκάμισό μου, τελικά. Τα χέρια σου ψαχουλεύουν τη γυμνή σάρκα μου, ψαχουλεύουν στα τυφλά… αργά. και κάθε τόσο εντοπίζουν ενδιαφέροντα πράγματα στη γύρα τους. Σε μια βαθιά ανάσα που παίρνω το παντελόνι μου σωριάζεται στα πόδια μου.

Τα χείλια σου δίνουν φιλιά στο στήθος μου… φιλιά και σάλια. Τραβάς τις ρώγες μου ανάμεσα στα δόντια σου. Τις δαγκώνεις απαλά.

Συμπιέζω και αποσυμπιέζω το παντελόνι σου. Ανοίγεις το φερμουάρ και περιμένεις να στραγγίξω τον πούτσο σου. Ω! Είναι τόσο σκληρός. Τον χρειάζομαι μέσα μου, εδώ, εκεί που τώρα με αγγίζεις. Γρήγορα φτάνεις ανάμεσα στα πόδια μου. Το σλιπ σου είναι μούσκεμα. Η σφοδρή επιθυμία σου είναι εμφανής.

Μου προσφέρεις τον πούτσο σου σκληρό, δωρεάν, χωρίς να μπω καν στον κόπο να σου τον χαϊδέψω. Έτσι υγρός όπως είναι μπαίνει και προχωρά εύκολα ανάμεσα στα ολισθηρά τοιχώματα της κωλοτρυπίδας μου. Και οι δυο αναπνέουμε απότομα, λίγο πριν δώσουμε ο ένας στον άλλο αυτά που έχουμε να δώσουμε.

Ανασηκώνεις ελαφρά το κορμί σου και χώνεσαι μέσα μου.

Με πιάνεις από τους ώμους, σκληρά, με τραβάς μέσα σε μια παθιασμένη αγκαλιά.

-    «Σε θέλω τόσο άσχημα. Σε θέλω τώρα!», μου λες.

-    «Δείξε μου πόσα σημαίνω για σένα…», σου λέω.

Βγάζεις την μπλούζα σου. Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο τόση ώρα την είχες ξεχάσει. Το γυμνό δέρμα σου πιέζεται στο δικό μου. Με ενθουσιώδεις κινήσεις, γρήγορες κινήσεις, προχωράς μέσα μου. Ο πούτσος του είναι εμποτισμένος με τους γλυκούς χυμούς της κωλοτρυπίδας μου. Χυμούς που αποτελούνται από σάλιο με ανάμειξη λιπαντικού.

Παρά τις προσπάθειές μου, δεν μπορώ να ελέγξω τις κραυγές μου. Μου φαίνεται πως βγαίνουν χωρίς την θέλησή μου. Τα γρυλίσματα, οι αναστεναγμοί δυσκολεύουν την αναπνοή μου. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή από την ένωσή μου μαζί σου.

Γαμώτο! Το έχεις!

Κινείσαι μέσα μου με απίστευτη ταχύτητα. Αισθάνομαι τον πούτσο σου ν’ αφήνει οιδήματα μέσα μου. Η προσπάθειά σου με εξαντλεί. Δεν μπορείς να σταματήσεις με τίποτα. Δέρμα στο δέρμα, γλιστράμε ο ένας στον άλλο. Λαχανιάζεις με ενθουσιασμό. ο πούτσος σου είναι έτοιμος να εκραγεί.

Σε κοιτώ στο πρόσωπο. Θυμίζεις ζώο. Μοιάζεις με τον διάολο. Είσαι ζεστός, ιδρωμένος. Λίγο προτού χύσεις χώνεις τον πούτσο σου όσο πιο βαθιά μπορείς μέσα μου. Σχεδόν αμέσως ξεκινά να κυκλοφορεί το σπέρμα σου στο εσωτερικό μου. Αναβλύζει… καυτό. Σχεδόν ταυτόχρονα αισθάνομαι το κορμί μου να ανατριχιάζει. Καταρρέεις πάνω μου κι εγώ πάνω στο τραπέζι.

Γινόμαστε δυο σωροί ιδρωμένοι που αναπνέουν βαριά κλέβοντας φιλιά ο ένας από τον άλλο. Τα κορμιά μας συγκλονίζονται από κύματα ευχαρίστησης. Σιγά - σιγά ανακτούμε τις αισθήσεις μας και βοηθάμε ο ένας τον άλλο να ντυθεί. Όσο σε ντύνω, φιλώ το γυμνό δέρμα σου.

-    «Πιστεύω να σου άρεσε…», μου λες.

-    «Το πάμε πάλι από ένα σημείο που δεν το θυμάμαι καλά;», σε ρωτώ.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")