Το θαυμαστικό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με προειδοποιεί πως αν δεν σηκωθώ από μόνος μου θα με τραβήξει από τα πόδια.

-    «Λατρεύω το χορό!», μου λέει.

-    «Κι εγώ τι σου φταίω;», ρωτώ χαμογελώντας. «…Μου αρέσει ο τρόπος που κινείς το κορμί σου σαν να σε πυροβολεί η μουσική, αλλά ακόμα περισσότερο απ’ αυτό, μου αρέσει να σε κοιτώ να χορεύεις, ίσως και για όλη τη νύχτα…», συμπληρώνω.

-    «Αλήθεια μου λες;», με ρωτάει.

-    «Γιατί; Ψέματα σου λέω;», τον ρωτώ.

Με πλησιάζει. Σκουπίζει με τη γλώσσα του τα χείλια του και το πηγούνι μου.

-    «Σου αρέσει να με βλέπεις να χορεύω;», με ρωτάει.

-    «Ναι!», απαντώ αφοπλιστικά.

-    «Τότε, να δούμε τι μπορώ να κάνω γι’ αυτό…», μου λέει.

Κάνει ένα βήμα πίσω και αρχίζει να τρέχει τα χέρια του πάνω - κάτω στο κορμί του. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και χωρίς μουσική, κινείται αργά κάνοντας τον πούτσο μου να πάλλεται. Χωρίζει τα χείλια του και τρέχει τη γλώσσα κατά μήκος του κάτω χείλους του. Τα ασήκωτα αρχίδια του ταλαντεύονται το ίδιο αργά ενώ ο ίδιος τα χαϊδεύει.

Αναστενάζει σκαρφαλώνοντας το χέρι στο στήθος του, τσιμπάει απαλά τις ρώγες του που θυμίζουν μικροσκοπικά βότσαλα. Φέρνει το άλλο χέρι του ανάμεσα στα πόδια. Πιέζει σκληρά τα γεννητικά του όργανα και κυρίως τον πούτσο του, τον οποία λίγα λεπτά πριν έγλυφα.

Αναστενάζει πιο δυνατά και τινάζει το κεφάλι του προς τα πίσω. Ξαφνικά διακόπτει το χορό του. Κάνω να σηκωθώ, αλλά θυμάμαι τη νουθεσία του «κάτω τα χέρια από μένα», και γρήγορα κάθομαι ξανά στο κρεβάτι. Τα χέρια του φυλάσσουν με ζήλο τον πούτσο του. Αναπνέει σκληρά και ετοιμάζεται για ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα.

Τα μάτια μου βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο από τα δικά του. Τα χρησιμοποιώ για να ανακαλύψω για ποιο λόγο το κορμί του είναι τόσο όμορφο, είτε ντυμένο, είτε γυμνό. Το βλέμμα μου γλιστράει στο λείο δέρμα και προσγειώνεται σ’ ένα μικρό διάδρομο πάνω στο τρίχωμα του εφηβαίου του που είναι περιποιημένα τοποθετημένο για να αναδεικνύει το μέγεθος του πούτσου του.

Τα δάχτυλά του δεν λένε να υποχωρήσουν από τον πούτσο του.

-    «Ωωωωωωχχχ…», αναστενάζει και συνεχίζει με ήχους που συνήθως βγάζει όταν γαμιόμαστε.

Αποφασίζω να βάλω στην άκρη την ευπρέπειά μου, να την πετάξω από το παράθυρο. Ξύνω το στήθος μου κάτω από το V της μπλούζας μου και με μια ξαφνική κίνηση την βγάζω και την αφήνω να πέσει στα πλακάκια του δαπέδου. Τα χέρια του κινούνται πλέον σε ολόκληρο το κορμί του. Ξεκινούν από τον πούτσο του, κατευθύνονται στο στήθος του και πηγαίνουν πίσω πάλι.

Σφίγγουν και στύβουν τα αρχίδια του. Χαρίζουν ένα χρώμα κόκκινο φωτεινό στις ρόγες του και στη συνέχεια χαράσσουν το δέρμα του αφήνοντάς με να τον κοιτώ μ’ ένα εξαγριωμένο βλέμμα καύλας. Ανοιγοκλείνει τα μάτια του και μου χαμογελά. Πλησιάζει και ρίχνει το βλέμμα του μπροστά στο τζιν μου. Γλύφει τα χείλια του και μιμείται με το δάχτυλό του τη θέση του πούτσου μου μέσα στα σλιπ που φορώ.

Το στόμα μου θέλει πότισμα και ο πούτσος μου πονάει από την καύλα. Τζιν και σλιπ κατεδαφίζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο πούτσος μου ξεχωρίζει σαν ένα θαυμαστικό για να τονίσει την διάθεσή μου μπροστά στο καταπληκτικό θέαμα που μου προσφέρει. Σύντομα βρίσκομαι εγώ στη θέση να χαϊδεύω τον εαυτό μου. Και οι δυο λαχανιάζουμε. Κινούμαι αργά προς την κατεύθυνση του.

Ο πούτσος μου απέχει τώρα μόλις λίγα εκατοστά μακριά από την είσοδο της κωλοτρυπίδας του. Κάτι πρέπει να δώσω σύντομα, όσο πιο σύντομα γίνεται. Με μια έκρηξη κραυγής από τα χείλια του, θάβω τον πούτσο μου μέσα του. Ακούω τον ιδρώτα του να πέφτει στο πάτωμα σαν μια αρχέγονη μορφή θυσίας.

Με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθεί να με σταματήσει, να μου κόψει τον ρυθμό. Δύσκολα σταματά κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει. Αφήνω τον πούτσο μου να προχωρήσει βαθιά. Η κωλοτρυπίδα του κάνει μια χαψιά τον πούτσο μου. τον κατασπαράζει. Αισθάνομαι ότι είμαι θύμα μιας δίνης. Ένας βρυχηθμός εκτοξεύεται από τον λαιμό μου, δίχως να εμποδίζει τη θέση του πούτσου μου μέσα του.

Με ομαλές κινήσεις και σκληρή αναπνοή συνεχίζω…

-    «Μμμμμμμ.», αναστενάζει και μ’ ευχαριστεί που εξακολουθώ να εργάζομαι πυρετωδώς κάνοντας βόλτες μέσα στην κωλοτρυπίδα του.

-    «Ω… ω… ωωω… ωωωχχχχ! Ναιιιιιιι!!!», φωνάζει.

Ολόκληρο το κορμί του τρέμει. Το σαρώνω με το βλέμμα μου και ένα χαμόγελο εμφανίζεται στο πρόσωπό μου. Χαμογελώ αυτάρεσκα σαν μια γάτα που μόλις έχωσε τη γλώσσα της στην κρέμα. Και χωρίς άλλη σκέψη ή κουβέντα… χύνω.

-    «Περίμενε!», μου φωνάζει.

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει κάτι που έχει ξεκινήσει. Το σπέρμα μου γλιστράει μέσα του και σαν τον καπνό φεύγει από την είσοδο της κωλοτρυπίδας του. Είμαι πεπεισμένος πως θ’ αργήσουμε να πάμε στο μπάνιο μετά…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")