Γνωριμία από την ιστορία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λιγες μερες πριν έζησα την πιο όμορφη ερωτική μου εμπειρία και την χρωστάω στη σελίδα σας.

Πριν μια εβδομάδα είχα δημοσιεύσει μια ιστορια για μια παλιά μου ερωτική περιπέτεια και έβαλα το εμαιλ μου μπάς και ενδιαφερθεί κανείς, γιατί κωλώνω να κάνω κατάσταση στα ίσια.

Με μεγάλη μου έκπληξη μου απάντησαν καμιά δεκαριά οτι ήθελαν να βρεθούμε αλλά από αυτούς ξεχώρισα έναν ο οποίος έδινε τρομερή σημασία στην εχεμύθεια. Παρόλο που η περιγραφή του δεν ήταν εξαιρετική σκέφτηκα ότι έτσι κι αλλιώς και εγώ δεν είμαι κάτι εξαιρετικό και έτσι αποφάσισα να προχωρήσω.

Μετά από πολλές συζητήσεις και αναστολές ήρθε στο σπίτι μου (εγώ πριν έρθει από το άγχος είχα κατεβάσει 2 ποτηράκια ουίσκι) είδα έναν τύπο φυσιολογικό και λογικό σε όλα του. Μου εξήγησε οτι για να προχωρήσουμε θέλει αφενός εχεμύθεια και αφετέρου τελειώνοντας η βραδιά να μην τον ξαναενοχλήσω. Εγώ δέχτηκα και συμφώνησα (εξάλλου ακριβώς το ίδιο ζητούσα και εγώ) και τότε μου είπε αν μπορεί να κάνει ένα μπάνιο.

Του έδωσα μια πετσέτα και αφού μπήκε στο μπάνιο, εγώ έστριψα το σλιπάκι μου ώστε να μοιάζει με στρίνγκ και έβαλα στο βίντεο μια τσόντα με γκευ να παίζει και ξάπλωσα στο κρεβάτι αισθησιακά. Στο μεταξύ την προηγούμενη μέρα κάνοντας μπάνιο ξύρισα επισταμένα την κωλοτρυπίδα μου και τα αρχίδια μου.

Ο τύπος βγήκε από το μπάνιο με κανονική στύση έχοντας να επιδείξει μια ψωλή γύρω στα 16 εκατοστά και αρκετό πάχος.

Ήρθε στο κρεβάτι με αγκάλιασε και με φίλησε στο στόμα. Οι γλώσσες μας μπλέχτηκαν εξερευνώντας ο ένας το στόμα του άλλου. Αυτός είχε ξαπλώσει ανάσκελα και εγώ τον είχα καβαλήσει αφήνοντας την ψωλή του να χαϊδεύει την κωλοχαράδρα μου. Αφού λοιπόν φιληθήκαμε του έγλυψα τους λοβούς των αυτιών του και στη συνέχεια του δάγκωνα ελαφρά τις ρόγες του. Καθ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας βγάζαμε και οι δυο ελαφρές φωνούλες χωρίς ακρότητες. Συνέχισα το γλείψιμο προς τα κάτω έγλυψα τον αφαλό του και προχώρησα στο καυλί του. Η αίσθηση μέχρι τώρα ήταν πολύ καλή γιατί είχε τη μυρωδιά του σαπουνιού αλλά όταν έφτασα στον πούτσο του τρελάθηκα.

Ήταν πολύ σκληρός και άρχισα να τον γλύφω κυκλικά. Στη συνέχεια έφτασα στα αρχίδια του όπου μόλις τα έγλυψα φάνηκε να το απολαμβάνει υπερβολικά και φοβούμενος μήπως χύσει ξαναπήρα την ψωλή του. Αυτή τη φορά όμως την έκλεισα στα χείλη μου και μάλιστα ρουφώντας ελαφρά. Η κλίση της ψωλής του όμως με εμπόδισε να την πάρω όλη μέσα μου και για αυτό γύρισα σε στάση 69 με αυτόν να παραμένει από κάτω. Τότε λοιπόν ξαναπροσπαθώντας να την κλείσω στο στόμα μου κατέβηκε στο λαιμό μου ζεστή ζεστή και έφτασα να γλείφω παράλληλα και τα αρχίδια του.

Ήταν απολαυστικότατο και όπως φαίνεται και για αυτόν, γιατί εκείνη τη στιγμή και αφού είχα στηθεί μπροστά στο πρόσωπό του μου έκανε ένα υπέροχο γλείψιμο στην κωλοτρυπίδα μου. Τέτοια ηδονή δεν είχα ξαναζήσει ως τώρα. Η γλώσσα του έγλυφε στην αρχή γύρω από το σφιγκτήρα μου και στη συνέχεια άρχισε να με γαμά με τη γλώσσα.

Εγώ παράλληλα κόντευα να καταπιώ το καυλί του μαζί με τα αρχίδια του.
Αφού κράτησε αυτή η φάση γύρω στο πεντάλεπτο μου είπε ότι θέλει να με γαμήσει.

Έβγαλα από το κομοδίνο μου ένα προφυλακτικό και ένα κουτί βαζελίνη. Άνοιξα το προφυλακτικό το έβαλα στο στόμα μου και του το φόρεσα κάνοντάς του τσιμπούκι. Στη συνέχεια έβαλα βαζελίνη στην τρύπα μου και τον πούτσο του στήθηκα στα τέσσερα.
Τον παρακάλεσα να ξεκινήσει μαλακά και αυτό έκανε. Όμως μόλις μπήκε για μερικά εκατοστά ένιωσα έναν οξύ πόνο και τον παρακάλεσα να σταματήσει.

Ο τύπος σταμάτησε και ξαναξάπλωσε ανάσκελα με το καυλί να κοιτάζει το ταβάνι. Εγώ τότε πήγα και ξανακάθισα πάνω του και τότε μπήκε όλο μέσα μου. Κουνήθηκα μια δυο φορές ελαφρά για να το συνηθίσω και τότε ο πόνος αντικαταστάθηκε με μια τρομερή καύλα.

Τα βογκητά και των δυο μας έδειχναν ότι το ευχαριστιόμασταν και εγώ καθόμουν όλο και πιο έντονα πάνω στο καυλί του. Στη συνέχεια σηκώθηκα και στήθηκα στα τέσσερα όπου με γάμησε πολύ δυναμικά με τα αρχίδια του να τα νιώθω συνεχώς να με χτυπάνε στον κώλο.

Μετά με γάμησε κρατώντας μου το ένα πόδι στον αέρα και τέλος στα όρθια. Το γαμήσι είχε κρατήσει περίπου 15 λεπτά και ακόμα δεν είχε χύσει. Η κωλοτρυπίδα μου είχε ανοίξει τόσο πολύ που πλέον έβγαζε ολόκληρο τον πούτσο του και μου τον ξανάβαζε προκαλώντας μου τρομερή ηδονή.

Στη συνέχεια έχυσε στο προφυλακτικό και εγώ τρομπάροντας τον πούτσο μου δυο φορές έχυσα επίσης. Ο τύπος ντύθηκε και έφυγε.

Από την εμπειρία μου αυτή συμπέρανα οτι αν ο τύπος αυτός μετά το γαμήσι ήταν πιο τρυφερός και ομιλητικός ίσως να τον ερωτευόμουνα και έτσι καλύτερα που έφυγε και δεν έμαθα ποτέ ποιος είναι κτλ. Πάντως τον ευχαριστώ και του υπόσχομαι οτι θα τον θυμάμαι πάντα διακριτικά.

Ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου και θα το ξανάκανα ευχαρίστως αν αφενός διασφάλιζα και πάλι τις συνθήκες εχεμύθειας που είχα διασφαλίσει και αφετέρου έβρισκα κάποιον από 20 έως 40 ετών (εγώ είμαι 30 ετών), να μένει ή να μπορεί να έρχεται στην Αθήνα, χωρίς να έχει παράξενα βίτσια και έχοντας τα απαραίτητα προσόντα. Όμως σκέφτομαι οτι αυτή τη φορά θα πρέπει να βρεθώ με τον υποψήφιο γαμιά μου, σε ουδέτερο χώρο και όχι στο σπίτι μου γιατί πολλές φορές πάει η στάμνα για νερό αλλά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")