Πλημμύρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τοποθετείσαι μέσα μου γλιστρώντας το κεφάλι του πούτσου σου μέσα στη λεία είσοδο της κωλοτρυπίδας μου. Σπρώχνεις προς τα εμπρός, ενσωματώνοντας τον παχύ πούτσο σου μέσα μου. Λαχανιάζω και απαιτείς τα χείλια μου.

Ερημώνεις από τα σάλια το στόμα μου ρουφώντας τα μ’ ένα φιλί. Το φιλί σου είναι άγριο, πεινασμένο. Καθώς ανοίγω το στόμα μου, χώνεις την γλώσσα σου στο στόμα μου. Ανασηκώνω το κορμί μου και ακουμπώ με το στήθος μου το δικό σου στήθος. Αγαπώ τον τρόπο που το δέρμα μου αισθάνεται το δέρμα σου. Απολαμβάνω την τριβή που δημιουργείται καθώς τα κορμιά μας λικνίζονται.

Υφαίνω με τα δάχτυλά μου τις μπούκλες σου. τις χτενίζω προς τα πίσω. πίσω από τα αυτιά σου. τΙς φέρνω στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Τα χείλια μας χορεύουν. Αναστενάζεις μέσα στο στόμα μου ενώ ο πούτσος σου σφυροκοπά την κωλοτρυπίδα μου. Τα ιδρωμένα μας κορμιά συγκρούονται… ξανά και ξανά.

Τυλίγω το ελεύθερο χέρι μου γύρω από το κορμί σου. δαγκώνω με τα νύχια μου την σάρκα σου. Περιστρέφεις μέσα μου τον πούτσο σου σ’ έναν πρόθυμο ρυθμό.

Κλαψουρίζω καθώς το κεφάλι του πούτσου σου χτυπάει αλύπητα τον προστάτη μου προκαλώντας κύματα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό μου. Λυγίζω το κεφάλι μου σαν να είμαι γερανός και τα χείλια σου γλιστράνε κάτω από το σαγόνι μου, στον λαιμό μου. Πιπιλίζεις περιπαικτικά το μήλο του Αδάμ.

Καυλώνω στην αίσθηση των δοντιών σου που ξύνουν το δέρμα μου. Τα χείλια σου κατευνάζουν το δέρμα που δαγκώνεις. Τα χέρια σου ζυμώνουν το στήθος μου. τα ακροδάχτυλά σου τσιμπούν τις ερεθισμένες ρώγες μου. Ο πούτσος σου γλιστράει μέσα κι έξω. στους σφικτούς, υγρούς τοίχους της κωλοτρυπίδας μου, αυξάνοντας την ταχύτητά σου.

Τυλίγω τα πόδια μου γύρω από τη μέση σου. Διασχίζω με τα δάχτυλά μου το κορμί σου. Χαϊδεύω τον κώλο σου και παραδίδω ένα δάχτυλο μέσα σου. Αναστενάζεις και μαζί σου αναστενάζω κι εγώ. Σε μια τρελή κατάσταση συρίζεις μεταξύ των σφιγμένων δοντιών σου.

Με σφυροκοπάς με τον πούτσο σου κάνοντάς με να λαχανιάσω. Με κοιτάς με μάτια υγρά και λαμπερά και τινάζεις τις μπούκλες σου. Με τραβάς στην αγκαλιά σου και χώνεις βαθύτερα μέσα μου τον πούτσο σου. Τα χέρια σου με κρατούν για να μπορείς να καθοδηγείς σωστά το τεράστιο εργαλείο σου. Τα χείλια σου με φιλούν στο στήθος. Ανατριχιάζω.

Παίρνεις στο στόμα σου μία - μία τις ρώγες μου σημαδεύοντας τις με τα δόντια σου. Φωνάζεις το όνομά μου και συνεχίζεις να περιστρέφεις τον πούτσο σου μέσα μου. Αισθάνομαι τους χτύπους της καρδιάς μου να επιταχύνονται καθώς τα χείλια σου βόσκουν τις ρώγες μου.

Ανησυχώ μήπως τις δαγκώσεις και τις φας, γιατί γνωρίζω πόσο πεινασμένος είσαι. Φεύγεις από το στήθος μου και απασχολείσαι με τον λαιμό μου. Με δαγκώνεις και λαχανιάζω. Με ρουφάς και αναστενάζω.

Χαϊδεύω το πίσω μέρος του λαιμού σου με το ένα χέρι και την αριστερή πλευρά του λαιμού σου με το άλλο. Παίζω με τις μπούκλες σου. Απολαμβάνω το στόμα σου στον λαιμό μου. τον παιχνιδιάρικο τρόπο με τον οποίο κινείσαι μέσα μου. Τα χείλια σου συνεχίζουν το ταξίδι τους στο πίσω μέρος του λαιμού μου και στα αυτιά μου. Δαγκώνεις τον λοβό μου. Η ανάσα σου αναβλύζει στο πρόσωπό μου χαρακτηρίζοντας το δέρμα μου.

-    «θα χύσω…», ψιθυρίζεις βραχνά, λαχανιάζοντας.

Βρυχάσαι χαμηλά στον λαιμό μου. Με κρατάς στην αγκαλιά σου… ακόμα πιο κοντά. Αναστενάζω στην πίεση του πούτσου σου μέσα μου… βαθιά και σκληρά μέσα μου. Στο αποκορύφωμά σου, φωνάζω το όνομά σου. Με ένα βογγητό ικανοποίησης χύνεις.

Αποσύρεις αργά τον πούτσο σου. Με κρατάς ακόμη λίγο στην αγκαλιά σου. Το σπέρμα σου ξεχειλίζει από την κωλοτρυπίδα μου και κυλάει στα πόδια μου. Σέρνεις την γλώσσα σου στο πρόσωπό μου, στα χείλια μου. Ριγώ. Η αγκαλιά σου αρνείται να χαλαρώσει.

-    «Ήσουν τόσο καλός…!», μου λες.

-    «Κι εσύ…», σου λέω.

Ψιθυρίζω στο μάγουλό σου. Σπρώχνω την μουσούδα μου στα μάγουλά σου και χώνω τους αντίχειρές μου στο στόμα σου. Χαμογελάς. Τρέχω τα δάχτυλά μου στο κεφάλι σου, στις μπούκλες σου κερδίζοντας ένα ρίγος από σένα.

Βάζω το κεφάλι μου στο στήθος σου και απολαμβάνω το συναίσθημα ν’ ακούω την καρδιά σου να χτυπάει. Με πλημμυρίζεις με αδιάφθορα φιλιά και φλογερά γλυψίματα. Κουρνιάζω μέσα σου. Ακουμπώ στο κορμί σου την βαριά καρδιά μου. Τι τέλεια στιγμή!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")