Αγαλλίαση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μου επιτίθεσαι από πίσω. Τυλίγεις τα χέρια σου γύρω από τη μέση μου και με φέρνεις υπό την σκέπη της εξουσίας σου. Τα κορμιά μας κινούνται σε συγχρονισμό μεταξύ τους καθώς γλιστράς τα χέρια σου στα χέρια μου… στους ώμους μου… στον αυχένα μου. Τραβάς τα μαλλιά μου σαν να είναι σπάγκοι.

Όλο αυτό το διάστημα το μεθυστικό άρωμά σου εισβάλει στα ρουθούνια μου. Πέφτεις πάνω μου. Χώνεις την μύτη σου στο κεφάλι μου, στον λαιμό μου, στα χείλια μου. Ξέρεις πώς να κάνεις κάθε στιγμή συναρπαστική. Με αγαλλίαση παρακολουθώ την κίνηση των χειλιών σου στο κορμί μου που πάλλεται από την ηδονή και την καύλα.

Γλιστρώ τα χέρια μου στην μεγάλη έκταση του στήθους σου κοιτάζοντας το σκοτάδι του χρώματος των ματιών σου. Μέσα τους μικρά, λαμπερά αστέρια τρεμοσβήνουν. Πατάς το αισθησιακό σου στόμα στα χείλια μου, τυλίγεις τα χέρια σου γύρω από την πλάτη μου και με αρπάζεις από τους γιακάδες του πουκάμισου που φορώ. Παίζω με τα κοντοκουρεμένα σου μαλλιά σαν να έχουν ακόμα πάνω τους μπούκλες.

Τραβιέσαι ξαφνικά. Κάνεις ένα βήμα πίσω. και μετά ένα βήμα μπρος. σαν να χορεύεις. Τοποθετείς τα χέρια σου στους γοφούς μου και αλέθεις την λεκάνη σου στην λεκάνη μου. Ο πούτσος σου γίνεται μια νάρκη έτοιμη να εκραγεί στην παραμικρή λάθος κίνηση. Τρέχω τα χέρια μου στο στήθος σου. Ανακατεύεις και μπερδεύεις τα μαλλιά μου. Βγάζω συνεχόμενα βογγητά από το στόμα μου, πειράζοντας με την λεκάνη μου στον σκληρό πούτσο σου.

-     «Είμαι καυλωμένος εξαιτίας σου...», ψιθυρίζεις στο αφτί μου.

-    «Για νέο μου το λες;», σε ρωτώ χαμογελώντας.

Μου δαγκώνεις το αφτί. Λαχανιάζεις πάνω στα χείλια μου. Μεταφέρεις το κορμί μου στο κορμί σου πιάνοντάς με από τη μέση. Ταλαντεύεις το κορμί σου αισθησιακά στον ρυθμό μιας φανταστικής, σαγηνευτικής μουσικής. Με αναγκάζεις να χορέψω κι εγώ, δίχως ν’ ακούω μουσική. Βλέποντάς το κορμί μου να κινείται, παραπατάς, και πέφτεις στο κρεβάτι.

Πριν πέσω κι εγώ σε κοιτώ με ορθάνοικτα μάτια. Περιμένω το αναπόφευκτο. Αυτό που θα συμβεί από λεπτό σε λεπτό. Βγάζεις βιαστικά τα ρούχα σου, ξεκουμπώνοντας κουμπιά, τραβώντας φερμουάρ. Βγάζω κι εγώ το παντελόνι μου ταλαντεύοντας προκλητικά τον κώλο μου.

Μια φλέβα πάλλεται βροντερά, δεξιά στον λαιμό σου. Γλιστρώ τα χέρια μου στους κοιλιακούς σου. Περνώ από το στήθος σου. Σταματώ στους ώμους σου. Ζωγραφίζω ταινίες με τα νύχια μου στην πλάτη σου. Βουλιάζω τα δάχτυλά μου μέσα στο μπόξερ σου και χουφτώνω τον κώλο σου. Αφήνω σταγόνες σάλιου στο σαγόνι σου.

Η ανάσα σου ταξιδεύει στο πρόσωπό μου. Με το ένα σου χέρι γαργαλάς την αριστερή μου μασχάλη και με το άλλο χαϊδεύεις το δεξί κωλομέρι μου. Παιχνιδιάρικα γελάς, τραβάς και βγάζεις το μπόξερ σου. Ο πούτσος σου, τόση ώρα στην ανυπομονησία, ξεπετάγεται. Αφήνεις το κορμί σου ολόγυμνο για μένα.

-    «Έχεις υπέροχο πούτσο!», σου λέω. «…με γενναιόδωρο μέγεθος. Όμορφα πλασμένο!»

Τα χέρια σου συνεχίζουν να κυριαρχούν στο σώμα μου φέρνοντάς το πιο κοντά στο δικό σου. Κρατάς τα βλέμμα σου στα μάτια μου και ο πούτσος σου, εγκεφαλικά, σκληραίνει περισσότερο.

-    «Πόσα ακόμα ωραία λόγια θα μου πεις;», με ρωτάς.

-    «Δεν ξέρω. Εξαρτάται πόσες θα εφεύρει ο εγκέφαλός μου…», σου απαντώ.

Το βλέμμα σου διαπερνά τα μάτια μου και το χαμόγελό σου μου λέει πολλά. Πολλά που δεν είναι ανάγκη να μου πεις… το ξέρω.

-    «Θα μου τα λες όσο θα γαμιόμαστε;», με ρωτάς.

-    «Ναι…», σου απαντώ.

Κάνεις μια χαψιά την απάντησή μου. Κολλώ το χέρι μου στον παλλόμενο πούτσο σου. Δαγκώνεις αισθησιακά τα χείλια σου. Τραβάω τα αρχίδια σου και εκτινάσσω το πετσάκι του πούτσου σου. Χαμογελάς.

-    «Θα μ’ αφήσεις να σε γαμήσω;», με ρωτάς.

-    «Εννοείται!», σου απαντώ.

Αναπνέεις βαριά και σέρνεις την γλώσσα σου ενδεικτικά πάνω - κάτω στα χείλια μου.

-    «Θα μπορούσα με μια εντολή σου να χρησιμοποιήσω την γλώσσα μου, τα δάχτυλά μου, τον πούτσο μου. Διάλεξε. Ή θα μπορούσες να με παροτρύνεις να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό προτού καταρρεύσω ιδρωμένος σ’ αυτό το κρεβάτι…», μου λες.

-    «Σ’ εμπιστεύομαι. Κάνε ό, τι θες…», σου λέω.

Αισθάνομαι το πρόσωπό μου να κοκκινίζει… ολόκληρο το πρόσωπό μου… από τα λόγια που ακούω να μου λες. Έρχομαι πιο κοντά σου. Σε πλησιάζω εκατοστό - εκατοστό. Τινάζω τα χέρια μου πάνω σου… πάνω στην εντυπωσιακή στύση σου. Προτού πάθω κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο, τον χώνω μέσα μου.

Χαμογελάς κοιτάζοντάς με, με όλη την γοητεία σου.

-    «Πάρε με όπως θέλεις, αγάπη. Πάρε με…», σου λέω.

Λικνίζομαι πάνω στον πούτσο σου που εξαφανίζεται βαθιά μέσα στους τρεμάμενους τοίχους της κωλοτρυπίδας μου. Δαγκώνω τα χείλια μου. Η μουσική της κίνησης του πούτσου σου φτάνει στ’ αφτιά μου. Γεμίζω από χαρά. Βλέπω στα μάτια σου να τρεμοπαίζει μια φλόγα. Σε φιλώ. Αφήνω ένα πύρινο μονοπάτι από τον ώμο έως τον λαιμό σου.

-    «Έλα… χύσε αγάπη!», σου λέω.

-    «Ναι!», μου λες.

-    «Άντε…», σε παρακινώ.

Μου αρέσει η αγωνία στο πρόσωπό σου λίγο προτού χύσεις. Γνωρίζω πως αισθάνεσαι. Με χαμηλά βογγητά εκσπερματίζεις. Καταρρέεις ιδρωμένος πάνω μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")