Η γνώμη σου για μένα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

-    «Ξέρεις τι πιστεύω;», μου λες.

Η φωνή σου χαμηλώνει καθώς σκύβεις προς το μέρος μου. Το άρωμά σου σπεύδει να κρυφτεί στα ρουθούνια μου. Στροβιλίζω την βότκα μέσα στο ποτήρι…

-    «Θα μου πεις τι γνώμη έχεις για μένα…», σου λέω.

Ξεκουμπώνω τα πρώτα κουμπιά του πουκάμισού μου φέρνοντας το γυμνό στήθος μου σ’ ένα σημείο επικίνδυνα κοντά στα μάτια σου… και συνεχίζω:

-    «… αφού πρώτα σου βγάλω το παντελόνι μ’ ένα μαγικό τρόπο και κολλήσω τον σκληρό πούτσο σου στο στόμα μου…»

-    «Νομίζω… νομίζω ότι αν ξεκινήσουμε έτσι δεν θα προλάβω να σου πω τι πιστεύω…», μου λες και χαμογελάς.

-    «Πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι την προκλητικότητά μου…», σου λέω.

Ταυτόχρονα σε κοιτώ σαν γάτος έτοιμος να χιμήξει στο φαγητό του, χτυπώντας τη γλώσσα μου πάνω - κάτω στα χείλια μου.

-    «Αγωνίζομαι, αλλά είσαι μεγάλος πειρασμός…», μου ψιθυρίζεις.

Μόλις και μετά βίας μπορώ να ξεκολλήσω τα μάτια μου από τα μάτια σου. Στο μυαλό μου έρχονται εικόνες των γυμνών, ιδρωμένων μας κορμιών να γλιστρούν τυλιγμένα σε σεντόνια εμποτισμένα με σπέρμα…

Με κοιτάς μ’ ένα αυτάρεσκο χαμόγελο και με φιλάς, δοκιμάζοντας τη γεύση που έχω στο στόμα μου.

-    «Πιστεύω ότι έχεις δίκιο…», σου λέω.

Σε σπρώχνω με δύναμη στο κρεβάτι, δεν έχω διάθεση για παιχνίδια πια. Μια ηλεκτρική καταιγίδα πλήττει το κορμί μου. Το στόμα μου ακολουθεί το ολισθηρό μονοπάτι από το στομάχι σου μέχρι τον πούτσο σου. Αλιεύω τις πρόωρες, λιγοστές σταγόνες σπέρματος από την κορυφή της βαλάνου σου με την βοήθεια της γλώσσας μου…

Μια επίστρωση ιδρώτα καλύπτει το δέρμα σου σε μορφή πυκνών σύννεφων… μια επίστρωση που ταιριάζει με την υγρότητα που συγκεντρώνεται στο δικό μου δέρμα. Σιγά - σιγά βγάζω τα ρούχα μου. Τ’ αφήνω να πέσουν στο πάτωμα. Βλέπω τον ενθουσιασμό στα μάτια σου. Το βλέμμα σου ρέει στο λαιμό μου και ξεκουράζεται στο στήθος μου. Ανασηκώνεσαι και μου δίνεις ένα φιλί, στο σημείο ακριβώς που χτυπάει η καρδιά μου.

-    «Πιπίλισμα ή γαμήσι;», σε ρωτώ.

Ένα χαμόγελο παίζει γύρω από τα χείλια μου.

-    «Δεν σε άκουσα…», μου λες.

-    «Πιπίλισμα ή γαμήσι;», σε ρωτώ ξανά, υψώνοντας τη φωνή μου.

-    «Ό, τι θες εσύ…», μου απαντάς.

Τα χέρια σου αναζητούν το κορμί μου. Έχεις διάθεση εξερευνητή. Τα δάχτυλά σου, κυρίως ο αντίχειράς σου, κινούνται ξεδιάντροπα στο δέρμα μου. Κλονίζομαι… Φέρνω το κεφάλι μου στον ώμο σου. Τα χέρια μου ξεκινούν να περιπλανώνται στο κορμί σου.

Θέλω να σε αγγίξω παντού… δεν ξέρω αν προλαβαίνω… Γι’ αυτό λοιπόν αναδιπλώνομαι και αγκαλιάζω με την χούφτα μου το εντυπωσιακό μήκος του πούτσου σου. Βυθίζομαι στα γόνατά μου και ξεκινώ να πιπιλίζω τον πούτσο σου, παίρνοντας μικρές ανάσες σαν κολυμβητής κάτω από το νερό.

Μ’ ένα τραύλισμα της αναπνοής μου, τρίβω τον πούτσο σου στο πρόσωπό μου… πάνω - κάτω στα μάτια μου… κατά μήκος του λαιμού μου. Στο τέλος, τον φωλιάζω μέσα στη χούφτα μου. Τινάζω την άκρη της γλώσσας μου πάνω στο κεφάλι του πούτσου σου, σφίγγοντας τα δάχτυλά μου γύρω από την περίμετρό του. Η διάθεσή μου είναι σαφώς ροκ.

Το στόμα μου κυλάει πάνω - κάτω στον πούτσο σου, ενώ το βλέμμα σου με ικετεύει να μείνω σταθερός σε μια θέση. Τα χνουδωτά σου αρχίδια, εννοείται, πως δεν ξεφεύγουν από την προσοχή μου. Η γλώσσα μου τα χαϊδεύει με τρυφερότητα… με μικρούς κύκλους ευχαρίστησης. Πιπιλίζω πότε το ένα, πότε το άλλο, προσπερνώντας τον πούτσο σου πολλές φορές.

-    «Κοίτα με…», σου λέω μ’ ένα έντονο γουργούρισμα στη φωνή.

Σου δίνω εντολή να παρακολουθείς το έργο μου… όλη την διαδρομή την γλώσσας μου.

Ο πούτσος σου αρχίζει να ταρακουνιέται… Κάνω μια προσπάθεια να τον συγκρατήσω, αλλά… το σπέρμα σου πιτσιλίζει το πρόσωπό μου…

Ακούγοντας την ευχαρίστηση στην αναπνοή σου, τυλίγω το γυμνό σου κορμί και σε ρωτώ:

-    «Λοιπόν… Δεν θα μου πεις την γνώμη σου για μένα;»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")