Εξόρυξη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ευκολία με την οποία βυθίζεσαι μ’ αφήνει έκπληκτο. Αισθάνομαι την κωλοτρυπίδα μου ν’ αυξάνεται καθώς η σκληρότητα του πούτσου σου εισβάλει στην υγρασία της. Με πιάνεις σφικτά από τους ώμους και κινείσαι μέσα κι έξω.

Χάνω τις αισθήσεις μου… τόσο πολύ καυλωμένος είμαι. Νιώθω μια απώλεια συνείδησης. Αισθάνομαι το σπέρμα σου… σταγόνα - σταγόνα να στάζει μέσα στην κωλοτρυπίδα μου, η οποία και πάλλεται καθώς συνεχίζω να σε φιλοξενώ μέσα της.

Είμαι εδώ, στην αγκαλιά σου. Μόνο μερικές στιγμές μετά δέχομαι να με ρίξεις στο κρεβάτι. Τη στιγμή που ξαπλώνω ανάσκελα, η καρδιά μου χτυπάει δυνατά. Η κωλοτρυπίδα μου σφύζει από ζωή, εξαιτίας του πούτσου σου.

Κλαψουρίζω από το πόνο που αισθάνομαι. Ο πούτσος σου είναι σκληρός σαν βράχος. Η στύση σου είναι εντυπωσιακή. Η κενότητα της κωλοτρυπίδας μου καλύπτεται για μια ακόμη φορά.

Αισθάνομαι την θερμότητα της αναπνοής σου και τη δύναμη της στύσης σου. Χουφτώνεις τα κωλομάγουλά μου απλώνοντας τα δάχτυλά σου. Η κωλοτρυπίδα μου υποχωρεί και εκτίθεται με την είσοδο του πούτσου σου.

Είναι τόσο ευάλωτη. Χαλαρώνεις στην αίσθηση της υποβολής μου. Παίρνεις μια βαθιά ανάσα και εκπνέεις απαλά.

Ανατριχιάζω…

Νιώθω τη γλώσσα σου να κάνει γύρους στην κωλοτρυπίδα μου. Η άκρη της κάνει μπούκλες τις τρίχες που συναντά μπροστά της… στην πορεία της… στο πέρασμά της… βαθιά μέσα μου. Αλλάζεις μεθόδους, τρόπους. Υψώνω τον κώλο μου και εκθέτω την κωλοτρυπίδα μου για σένα… σ’ εσένα.

Τα δάχτυλά σου χώνονται μέσα μου. Η γλώσσα σου καταδύεται μέσα μου. Σκληραίνει και μαλακώνει, προχωρώντας σε ήπιους γύρους. Τα βογγητά και η γκρίνια μου είναι μέρος του παιχνιδιού.

Ένα μικρό μέσα για να σε ευχαριστήσω. Τεντώνομαι και σε φιλώ στη κορυφή του κεφαλιού. Η γλώσσα σου συνεχίζει την φροντίδα της. Η καύλα μου δεν μπορεί να περιοριστεί σε όρια. Με φωνές ανακοινώνω την άφιξη του οργασμού μου. Το κορμί μου τρέμει. Ο πούτσος σου πάλλεται.

Οι κραυγές μου μετατρέπονται σε αναστεναγμούς και οι αναστεναγμοί σε χαμόγελα. Η γλώσσα σου σταματάει την επίθεση ενάντια στη νυν και αεί ευαίσθητη κωλοτρυπίδα μου. Βράζω από την ηδονή… από την χαρά. Η μύτη σου εισπνέει αμέσως το άρωμα της διέγερσης. Αισθάνομαι την γλώσσα σου να βυθίζεται μέσα μου… να κάνει εξόρυξη στα απομεινάρια του οργασμού μου.

Τα χέρια σου με κρατούν σφικτά. Σιγά - σιγά λειώνω στο κρεβάτι διευκολύνοντας το έργο σου. Αναστενάζω στη πρώτη προσωρινή ανάπαυση των μυών μου. Κινείσαι δίπλα μου. Το πρόσωπό σου πλησιάζει στο πρόσωπό μου. Μπορώ να μυρίσω την μυρωδιά μου πάνω σου. Μπορώ να σε φιλήσω και να δοκιμάσω την γεύση της κωλοτρυπίδας μου.

-    «Εξαίσια γεύση!», λέω και γουργουρίζω.

Δικαιολογώ την τόση ώρα που σπατάλησες εκεί.

-    «Το ξέρω…», λες και χαμογελάς.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")