Στάθης ο στρατιώτης (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με το ζόρι τον κατάφερα να μην κάνει κάτι πριν μπούμε στο σπίτι για να μην μας δουν. Με το που μπήκαμε μέσα και άνοιξα τα φώτα άρχισε να με φιλάει και να με αγκαλιάζει σε όλο μου το σώμα. Το ίδιο έκανα κι εγώ και τον τράβηξα προς τον καναπέ όπου φιλιόμασταν όση ώρα βγάζαμε τις μπλούζες και τα παντελόνια μας.

Ο πούτσος του, είχε γίνει πέτρα την ώρα που άρχισα να φιλάω το ξυρισμένο του σώμα, ενώ αυτός χάιδευε το καλοστημένο κωλαράκι μου. Τον πέταξα πάνω στον καναπέ και τον άφησα εκεί πέρα λέγοντας του ότι πάω να κάνω ένα ντουζάκι με απώτερο σκοπό να τον αφήσω καυλωμένο για να το θέλει ακόμα περισσότερο (αν γίνεται ακόμα περισσότερο δηλαδή…).

Με το ζόρι κρατήθηκα να μην τραβήξω μαλακία και μόλις βγήκα ο «Σ» μου είπε:

-    «Άντε ρε μωράκι μου, που είσαι τόση ώρα και με άφησες στα κρύα του λουτρού και δεν θέλω να κάνω και τίποτα μόνος μου. Πρέπει να μπω σε τρεις ώρες…»

-    «Τι έχεις σκοπό να μου κάνεις για τρεις ολόκληρες ώρες;» του είπα εγώ.

-    «Ας αρχίσουμε από κάπου και θα δούμε που θα τελειώσουμε…»

Πήγα και ανέβηκα πάνω του ενώ εκείνος καθόταν στον καναπέ μόνο με το μποξεράκι και άρχισα να τον φιλάω στον λαιμό και στις καυλωμένες ρώγες του. Τότε τον ξεκαβάλησα και γονάτισα στο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια του, ενώ ταυτόχρονα η γλώσσα μου μετρούσε έναν προς έναν τους κοιλιακούς του και κατευθυνόταν προς το τεράστιο παλαμάρι που είχε ανάμεσα στα πόδια του.

Δάγκωσα το λάστιχο από το εσώρουχο του και χωρίς να χρησιμοποιήσω τα χέρια το κατέβασα όσο μπορούσα και τότε πετάχτηκε έξω ένας καλοσχηματισμένος πούτσος 19 εκ. λίγο πιο παχύς από τους κανονικούς. Αυτόν τον πούτσο θα τον ζήλευαν πολλοί.

Χωρίς να χάσω στιγμή τον άνοιξα με τα χέρια μου και άρχισα να γλύφω με την γλώσσα μου το κεφαλάκι του και την τρυπούλα του. Αυτός είχε πεθάνει από καύλα και τότε εγώ άρχισα να το βάζω στο στόμα μου, όσο πιο μέσα μπορούσα όταν μου ήρθε η ιδέα να κάνω deep throat (γνωστό και ως: «Όλο μέσα»), κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ μέχρι τότε αν και ήξερα τον τρόπο.

Μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες το πήρα όλο μέσα. Ένιωσα τον πούτσο του μέχρι το λαρύγγι μου και τότε με διαπέρασε μια ανατριχίλα που μαζί με την αίσθηση πνιξίματος που δημιουργούσε όλος ο πούτσος του «Σ» έσπρωξαν την καύλα μου στα όρια της.

Μετά από κανένα πεντάλεπτο χωρίς να βγάλω τον πούτσο του από το στόμα μου, αλλά και βρίζοντας με, λέγοντας:

-    «Παρ’ τον όλο ρε πούστη! Από εδώ μέσα θα βγεις ασπροπρόσωπος!» κ.α.

Εκείνος άρχισε να συσπάται και να τρέμει από την καύλα του και μου λέει:

-    «Χύνω ρε! Πάρτα στο στόμα ρε μαλάκα!!!»

Εκείνη την στιγμή άρχισε να βγαίνει χύσι το οποίο ήταν τόσο γλυκό… τόσο νεανικό… Δεν είναι και το καλύτερο μου να καταπίνω χύσια αλλά το κάνω κάποιες φορές για να ευχαριστήσω τον σύντροφο μου, αλλά αυτά τα χύσια ήταν το κάτι άλλο… Πρώτη φορά μου άρεσαν τόσο πολύ!

Ευτυχώς το παιδί είχε καιρό να τραβήξει μαλακία οπότε δεν σταματούσαν ποτέ να έρχονται… έπινα, έπινα και τελειωμό δεν είχαν. Ακόμη και λίγα που είχαν βγει απ’ έξω μου τα τάισε σπρώχνοντας τα με τον μισοκαυλωμένο πούτσο του προς το στόμα μου.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")