Ο θηλυπρεπής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν θηλυπρεπής και του φαινόταν ακόμα κι από τις φωτογραφίες που μου έδειξε. Μη φανταστείς καμιά ξεφωνημένη αδερφή αλλά ήταν από τα παιδιά εκείνα που αν τα έβλεπες στο δρόμο καταλάβαινες με τη μία τι καπνό φουμάρουν.

Το βράδυ εκείνο είχα την παρόρμηση να πάω με έναν σαν κι αυτόν και μόλις μου μίλησε αμέσως κανονίσαμε.

Το σπίτι του ήταν κοντά στη λεωφόρο Συγγρού. Έφτασα στην ώρα μου και με περίμενε στο σταθμό. Μετά τις πρώτες συστάσεις το κόψαμε με τα πόδια και περπατούσαμε αρκετή ώρα δίχως να μιλάμε.

Ήταν λεπτός, με ξυρισμένο κεφάλι, πέντε χρόνια μικρότερός μου τότε και θυμάμαι πως περπατούσε πολύ γρήγορα σε αντίθεση με το δικό μου χαλαρό βηματισμό.

Φτάσαμε σε μια πολυκατοικία, ανεβήκαμε στον έκτο όροφο. Το σπίτι του ήταν πολύ λιτά διακοσμημένο και δεν είχε πουθενά μεγάλα φώτα, μόνο κάτι μικρά λαμπάκια και φωτιστικά σε διάφορα χρώματα. Κάθισα σε ένα πουφ, κάθισε απέναντί μου και άρχισε να μιλάει γρήγορα, λέγοντάς μου διάφορα, από τη ζωή του μέχρι την ακρίβεια που από τότε μάστιζε την Ελλάδα.

Η ώρα περνούσε και κανένα σημάδι δεν έδειχνε ότι ενδιαφερόταν να κάνουμε σεξ. Μπορεί να μην του άρεσα τελικά για αυτό και φλυαρούσε αν και με ύφος σοβαρό κι εγώ απαντούσα τυπικά, περισσότερο από ευγένεια για να μην καταλάβει ότι θεωρούσα ήδη το χρόνο μου χαμένο. Η ώρα άλλωστε είχε περάσει και δεν θα είχα την ευκαιρία να γυρίσω σπίτι και να ψάξω να βρω κανέναν άλλο.

Κάποια στιγμή αποφάσισα ότι αφού δεν γινόταν κάτι θα ήταν καλύτερο να γύριζα σπίτι, οπότε σηκώθηκα και του είπα ότι είχε έρθει η ώρα να τον καληνυχτίσω. Ήρθε και στάθηκε απέναντί μου, σε απόσταση αναπνοής. Μου έπιασε τον καβάλο, τον έσφιξε λίγο και αμέσως μου σηκώθηκε.

Δεν ήταν άσχημο παιδί, είχε ωραίο κώλο από όσο φαινόταν από το παντελόνι και ήθελα να το γαμήσω. Έπεσε στα γόνατα, μου τον έβγαλε έξω από το ανοιγμένο φερμουάρ και άρχισε να μου τον παίρνει τσιμπούκι, ένα από τα πιο καλά που μου έχουν πάρει ποτέ, με τη σωστή ένταση και ταχύτητα.

Τον σήκωσα, τον γύρισα στον τοίχο, του κατέβασα το δικό του παντελόνι και χωρίς δεύτερη σκέψη του τον έβαλα, πιέζοντάς του το σβέρκο δυνατά προς τα κάτω. Τον κάρφωνα έτσι αρκετή ώρα χωρίς να ακουγόμαστε σχεδόν, μόνο που και που καμιά βαριά ανάσα έσπαζε τη σιωπή. Δεν ήταν πολύ σφικτός και συναντούσα μικρή αντίσταση στο σφιγκτήρα, ίσα-ίσα να μου τον σφίγγει τόσο που να τον κρατάει καυλωμένο μέσα του.

Συνεχίσαμε χωρίς ρούχα αυτή τη φορά επάνω στο πουφ. Εγώ καθιστός κι εκείνος πάνω μου, με την πλάτη γυρισμένη και τις πατούσες του πάνω στα μπούτια μου να ανεβοκατεβαίνει με αργές και βαθιές κινήσεις. Μπορεί να ήταν ψηλός αλλά ήταν πολύ αδύνατος και δεν μου ήταν δύσκολο να σηκωθώ, χωρίς να αλλάξουμε στάση και να συνεχίσουμε πάλι στα όρθια.

Τον κρατούσα κάτω από τα γόνατα και τον ανασήκωνα για να καλπάζει πάνω στο καυλί μου, ενώ εκείνος είχε περάσει το ένα χέρι του στο λαιμό μου για να κρατιέται. Για αυτό μου αρέσουν τα αδύνατα άτομα, μπορείς να τα κάνεις ότι θέλεις.

Χύσαμε μαζί, σε απόλυτο συγχρονισμό και λίγη ώρα αργότερα κάναμε μπάνιο. Ήταν απόλυτα άτριχος από κατασκευής και έχω μια αδυναμία σε αυτό.

Βγαίνοντας από την πολυκατοικία, άναψα ένα τσιγάρο και ευχαριστήθηκα τον παγωμένο αέρα που με χτύπησε στο πρόσωπο. Ήταν από τα πιο καλά σεξ που είχα κάνει ως τότε και καμιά φορά, όταν περνάω από τα μέρη εκείνα, κοιτάζω στην πολυκατοικία μήπως και τον πετύχω ξανά, γιατί από τότε δεν έχουμε βρεθεί ποτέ…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")