Πρώτη φορά ενεργητικός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά το πρώτο τσιμπούκι, πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να ξανασκεφτώ το σεξ. Περισσότερο σκεφτόμουν εάν θα έπρεπε να ξαναδοκίμαζα ή όχι, γιατί ακόμη ήταν έντονες οι ενοχές μέσα μου. Τα ένστικτα όμως είναι δυνατά και καμιά φορά μπορούν να μας κάνουν να χάσουμε τον έλεγχο κι έφτασε η στιγμή που τον έχασα, χωρίς όμως να με ενοχλεί.

Έβαλα μια αγγελία και πριν προλάβω να τελειώσω το τσιγάρο μου ήδη είχαν προσφερθεί μερικοί. Η αγγελία έλεγε σαφώς και ξεκάθαρα ότι δεν είχα εμπειρίες και ήθελα να αποκτήσω, αποκλειστικά ως ενεργητικός. Δεν ξέρω κατά πόσο πίστευαν ότι ήμουν παρθένος σε ότι αφορούσε στο σεξ με άντρες αλλά υποθέτω ότι και μόνο η σκέψη λειτουργούσε ως φαντασίωση.

Επέλεξα έναν επειδή είχε δικό του χώρο, φαινόταν σοβαρός και έμενε και κοντά μου αν και η ηλικία του πλησίαζε το απαγορευμένο όριο των σαράντα. Το ραντεβού δόθηκε για μερικές ώρες αργότερα, γιατί μου είπε ότι του άρεσε να πηδιέται τη νύχτα. Κανένα πρόβλημα.

Έφτασα στην πολυκατοικία του ακριβώς στις δώδεκα, την ίδια ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα. Ανέβηκα στον τρίτο όροφο, χτύπησα το κουδούνι και με το που μου άνοιξε, με κοίταξε εξονυχιστικά, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Μόλις γέλασαν μέχρι και τα αφτιά του, κατάλαβα ότι είχα περάσει την πρώτη και καθοριστική δοκιμασία.

Κι εκείνος όμως δεν ήταν άσχημος. Πιο κοντός από μένα, με κοντό κουρεμένο μαύρο μαλλί, ντυμένος με φόρμα, έδειχνε τόσο άνετος όσο δεν ήμουν εγώ. Μου ομολόγησε ότι δεν με πίστεψε στην αρχή ότι θα το έκανα πρώτη φορά αλλά η αμηχανία μου τον διαβεβαίωσε ότι έκανε λάθος. Για την ακρίβεια κάθε μου κύτταρο σχεδόν φώναζε την απειρία μου αλλά σε εκείνον άρεσε.

Μου έβαλε ένα ποτό, ομολογώ την καλύτερη αναλογία ουίσκι και κόκα κόλας που έχω ποτέ πιει και αρχίσαμε να μιλάμε γενικά και αόριστα αν και δεν μπορούσε να εμποδίσει τον εαυτό του από το να δείχνει πόσο θα προτιμούσε να αφήναμε τις κουβέντες και να αρχίζαμε τις πίπες.

Όταν κατάλαβε πως αν δεν έκανε την πρώτη κίνηση μάλλον ακόμα εκεί θα ήμασταν, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Μου έβγαλε την μπλούζα μιλώντας μου όπως σε ένα μικρό παιδί και μάλλον από τότε μου έμεινε το κουσούρι του να μου αρέσει να κάνουν το ίδιο. Άρχισε να με φιλάει και να με γλύφει στο στήθος και την κοιλιά.

Μου άρεσε αλλά δεν αντιδρούσα. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Δεν πέρασε πολύ και μου πήρε τσιμπούκι εκεί στον καναπέ. Δεν καταλάβαινα γιατί “έπρεπε” να το κάνει τόσο γρήγορα και τόσο δυνατά. Για μένα πάντα το τσιμπούκι ήταν μια ιεροτελεστία.

Σηκώθηκε, με πήρε από το χέρι και ξαπλώσαμε στην κρεβατοκάμαρα. Το κρεβάτι θυμάμαι ήταν διπλό και είχε τούλια και οροφή. Το θυμάμαι γιατί όση ώρα με έγλυφε εγώ κοιτούσα ψηλά και δεν ήξερα αν μου άρεσε ή όχι. Λίγο αργότερα με παρακάλεσε να του βάλω δάχτυλο.

Το έκανα με μεγάλη προσοχή για να μην τον τραυματίσω αλλά το βρήκα αρκετά αηδιαστικό όταν σταδιακά μου ζήτησε να βάζω όλο και περισσότερα δάχτυλα μέχρι που τελικά έβαλα ολόκληρο το χέρι μέσα. Θα μου πεις, αφού δεν σου άρεσε γιατί το έκανες; Μάλλον ήμουν περισσότερο περίεργος από όσο έπρεπε. Ήθελα να δω πόσα δάχτυλα θα αντέξει.

Μετά από αυτό στήθηκε στα τέσσερα. Χρειάστηκε να τον παίξω γιατί το fisting με είχε ξενερώσει αλλά σύντομα απέκτησα το μέγεθος που θα έπρεπε. Τον ακούμπησα στην είσοδο του πρωκτού του, έσκυψα πάνω του, πέρασα τα χέρια μου κάτω από τις μασχάλες του και τον κάρφωσα καθώς τον αγκάλιαζα σφικτά.

Βόγκηξε αλλά από ηδονή και όχι από πόνο, ήταν πολύ ανοιχτός άλλωστε. Τα επόμενα λεπτά μας βρήκαν στην ίδια στάση να χτυπιέμαι επάνω του και κάποια στιγμή ταλαντευτήκαμε, χάσαμε την ισορροπία μας και πέσαμε πάνω στο κρεβάτι. Εκείνος νόμιζε πως μάλλον το είχα κάνει εγώ ως αλλαγή στάσης και με επιβράβευσε με ένα παθιασμένο μπράβο.

Δεν έκανα τίποτα για να τον πείσω για το αντίθετο, μόνο συνέχισα να χτυπιέμαι επάνω του, χωρίς πιθανώς να χρειάζεται. Πάντα όμως την πρώτη σου φορά κάνεις ένα σωρό άχρηστες κινήσεις και βάζεις τόση δύναμη όσο δεν χρειάζεται.

Είχε ήδη πάει δύο η ώρα όταν τελείωσα μέσα του. Μιάμιση ώρα ασταμάτητου σεξ που τον ενθουσίασε. Το έβλεπα στο πρόσωπό του. Μου έδωσε πετσέτα, έκανα ένα δροσιστικό μπάνιο και πλύθηκα με προσοχή σε όλα τα σημεία. Ευτυχώς που είχε dettol.

Μου ζήτησε να ξαναβρεθούμε αλλά του είπα και καλά ότι είμαι φαντάρος και πως θα έφευγα. Δεν ξέρω γιατί αρνήθηκα να τον ξαναδώ. Μάλλον φοβόμουν πως αν ξαναπηδιόμασταν αυτό ίσως και να δημιουργούσε κάποιου είδους δέσμευση, για την οποία δεν ήμουν φτιαγμένος εγώ. Άλλωστε δεν ήταν ο τύπος μου, ήταν απλά ένα ξεκαύλωμα.

Θα μου έπαιρνε αρκετό καιρό μέχρι να αποφασίσω πως δεν πηδιόμαστε μόνο με εκείνον που είναι διαθέσιμος αλλά με εκείνον που πραγματικά μας αρέσει.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")