Γαμήθηκα με γνωστό τραγουδιστή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα! Θα σας πω μια ιστορία αλλά δεν είναι πρόσφατη. Είμαι μεσαίας έως και μικρής κλάσης τραγουδιστής. Τραγουδώ σε κέντρα, αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να μπω κι εγώ στο παιχνίδι.

Η ιστορία αυτή είναι από τότε που πρωτομπήκα στον χώρο, νέος γύρω στα δεκαεννιά - είκοσι χρονών. Είμαι αμφισεξουαλικός αλλά δεν μου φαίνεται, από όσο μου λένε, και φυσικά δεν είμαι καμιά κουνίστρω, προσέχω, τα της κρεβατοκάμαρας μένουν εκεί!

Λοιπόν έπρεπε να συναντηθώ με έναν επαγγελματία (ιδιοκτήτη κέντρου) και έτσι και έγινε. Ο κύριος Μάκης (τα ονόματα σε ολόκληρη την ιστορία είναι εντελώς αλλαγμένα για ευνόητους λόγους!). Ο κύριος Μάκης ήταν ένας πενηντάρης άνδρας. Φαινόταν πολύ μέσα στα κόλπα κτλ., καλό παιδί όμως.

Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα στο γραφείο. Μπήκε μέσα ο «Κ». Έμεινα άναυδος! Εκείνος έτεινε το χέρι του κι εγώ το έσφιξα. Ήταν ακόμα πιο ωραίος από κοντά, οφείλω να πω. Τελικά συζητήσαμε με τον κύριο Μάκη τα περί της δουλειάς και κλείσαμε. Πριν φύγω με πρόλαβε ο τραγουδιστής ο «Κ».

-    «Έλα λίγο στο καμαρίνι να τα πούμε…» είπε.

Και πήγα, θα έλεγα όχι στον «Κ»; Το καμαρίνι ήταν ευρύχωρο. Εκείνος έκλεισε την πόρτα και κάθισε. Συζητήσαμε περί ανέμων και υδάτων και τελικά μου εκμυστηρεύτηκε ότι καμιά φορά γαμάει ανδρικά κωλαράκια και μάλιστα του είχα κάνει εντύπωση…

Εγώ είχα ανάψει και είχα ψιλο-φρικάρει γιατί δεν περίμενα ένας τόσο γνωστός και ποιοτικός τραγουδιστής να είναι αμφισεξουαλικός αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις… να μην σας τα πολυλογώ άρχισα να του παίρνω πίπα. Είχε πολύ ικανοποιητικό εργαλείο! Το στόμα μου έγλυφε αδιάκοπα τον απίστευτο πούτσο του.

Εκείνος με χάιδευε στα μαλλιά και πότε  - πότε μου γαμούσε το στόμα. Μετά το πρόγραμμά του επέστρεψε στο καμαρίνι κλείδωσε, και με μια καπότα άρχισε να μου σκίζει το κωλαράκι. Το έκανε πολύ έντονα! είχε έναν καθρέφτη και όταν κοιτούσε τον εαυτό του, καύλωνε περισσότερο και με γαμούσε πιο δυνατά…

Εγώ σφιγγόμουν να μην φωνάξω. Εκείνος μου χαστούκιζε το κωλαράκι μου και τελικά έχυσε μέσα στον κώλο μου... απίστευτή ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")