Το πρώτο τσιμπούκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πρέπει να ήμουν γύρω στα είκοσι πέντε όταν αποφάσισα πως το να ονειρεύομαι άντρες να παίρνονται μεταξύ τους, δεν είναι ο ορισμός του "έχω σεξουαλική ζωή". Μέχρι τότε είχα κάνει μερικά πηδήματα με γυναίκες και μου άρεσαν, δεν μπορώ να πω. Αλλά το άλλο είχε περισσότερη γοητεία, ίσως γιατί ήταν απαγορευμένο. Έπεισα τον εαυτό μου ότι έπρεπε να δοκιμάσει και για το σκοπό αυτό άρχισα να ψάχνω…

Μέχρι τότε από σχετικά site ήξερα και πολλά, οπότε και έβαλα μια αγγελία. Μου απάντησε ένας τύπος στην ηλικία μου, μου έδειξε μερικές φωτογραφίες. Γούσταρα και κλείσαμε ραντεβού την επόμενη ημέρα σε ένα καφέ. Μόλις ήρθε είδε ότι τα φαινόμενα απατούν -ευτυχώς με καλό τρόπο. Από κοντά ήταν πιο ωραίος, με σώμα με μυς και γράμμωση αλλά φώναζε από μακριά πως ήταν αδερφή. Στα αρχίδια μου όμως.

Μιλήσαμε καμιά ώρα και… θέλεις από την ανασφάλειά μου, θέλεις ότι ίσως και να ήταν κρυφή ελπίδα μου, θεώρησα πως τελικά δεν θα γινόταν τίποτα, οπότε περνούσα την ώρα μου συμβιβασμένος με το να χαζεύω τους μυς του κάτω από το μαύρο φανελάκι. Κάποια στιγμή, μου πρότεινε να φύγουμε, οπότε πληρώσαμε και την κάναμε με ελαφρά. Με ρώτησε που έχω παρκάρει ώστε να με πέταγε με το μηχανάκι κι εγώ ήμουν πλέον απόλυτα βέβαιος πως δεν θα γινόταν κάτι. Λάθος εντύπωση. Ήθελε απλά να μου δείξει να πάμε σπίτι του.

Πήγαμε σε ένα μικρό δυάρι, έβγαλε το φανελάκι κι εγώ με μεγάλη προσπάθεια συγκράτησα τα σάλια μου. Δεν το κουράσαμε πολύ, ήρθε στον καναπέ, κάθισε επάνω μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Για πρώτη φορά με άντρα μάλλον φιλούσα πολύ καλά, μου το είπε και το εννοούσε. Αρκετή ώρα αργότερα με τράβηξε προς το δωμάτιό του. Θυμάμαι πως ήταν γεμάτο αφίσες από ροκ συγκροτήματα, είχε και ένα καλό ηχοσύστημα που το έβαλε να παίζει όση ώρα με έγδυνε στο κρεβάτι, προφανώς για το φόβο των γειτόνων.

Κατεβάζοντας το μποξεράκι του, που ήταν ουσιαστικά η σημαία της Βρετανίας, ένας πούτσος γύρω στα 18 εκατοστά βγήκε μπροστά στα μούτρα μου. Διστάζοντας στην αρχή αλλά έπειτα όλο και με μεγαλύτερη προθυμία, τον έβαλα στο στόμα μου και έκανα ότι μου είχαν κάνει γυναίκες ως τότε. Εκείνος, ξαπλωμένος ανάσκελα, το απολάμβανε αναστενάζοντας βαριά. Ήταν μεγάλη ικανοποίηση που έκανα ένα σώμα ότι ήθελα εγώ, που δονούνταν στις νότες της δικής μου μουσικής, που έβγαινε όμως από μια γλώσσα που προσπαθούσε να αναπληρώσει ότι είχε χάσει τόσα χρόνια.

Το σκηνικό σύντομα άλλαξε και όχι με μεγάλη μου χαρά. Ο νεαρός σηκώθηκε στα γόνατα, μου πήρε το κεφάλι και άρχισε δυνατά να τον βάζει στο στόμα μου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που παραλίγο να πνιγώ, καθώς οι σιελογόνοι αδένες μου δούλευαν σε εντατικούς ρυθμούς.

Η μουσική ευτυχώς ήταν ικανή να καλύψει τους ήχους που έκανε το εργαλείο του στο στόμα μου, διαφορετικά ίσως και να ακουγόταν σε ολόκληρη την πολυκατοικία. Δεν μου άρεσε αυτό. Εγώ ήθελα με τη δική μου συχνότητα να εξερευνήσω κάθε εκατοστό ενός οργάνου που λάτρευα αλλά δεν το παραδεχόμουν κι εκείνος ήθελε απλά να γαμήσει ένα στόμα και τελικά έγινε το δικό του το χατίρι.

Λίγο πριν το τέλος, ευτυχώς ξάπλωσε ξανά ανάσκελα, με την πλάτη στηριγμένη στην αφίσα του τοίχου. Μου δόθηκε έτσι η ευκαιρία να επιβάλω ξανά το ρυθμό μου και να προσπαθήσω να ανακτήσω τη χαμένη αίσθηση.  Δεν κράτησε πολύ αυτό όμως. Σήκωσε τον κορμό του, έπιασε το καυλί του στο χέρι και το πρόσωπό μου με το άλλο κάτω από το μάγουλο και, χωρίς να με ρωτήσει, έχυσε στα χείλη μου που πρόλαβα να τα κλείσω σφικτά.

Ενθουσιάστηκε. Έκανα είπε την καλύτερη πίπα. Υπερβολές. Δεν με άφησε να ξεδιπλώσω την τέχνη μου αλλά τουλάχιστον από αυτή την ιστορία κατάλαβα ότι μέσα μου την είχα την κλίση απλά έπρεπε να την εξασκήσω.

Και αυτό έκανα το επόμενο διάστημα, εξερευνώντας τη σεξουαλικότητά μου με κάθε τρόπο που μου άρεσε…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")