Στάθης ο στρατιώτης (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καταρχάς θέλω να με συγχωρέσετε για τυχόν λάθη που θα κάνω, γιατί είναι η πρώτη μου φορά που γράφω μια αληθινή μου ιστορία στο ίντερνετ.

Λοιπόν, που λέτε είμαι ένα δεκαοκτάχρονο παιδί, bi, αρρενωπός με αρκετές κατακτήσεις και από τα δύο φύλα. Μένω σε επαρχία αν και πολύ τουριστικό μέρος.

Πηγαίνω γυμναστήριο, για να κρατιέμαι σε φόρμα γιατί δεν θέλω να χάσω το σώμα που έχω φτιάξει. Όλα λοιπόν άρχισαν αυτή την Παρασκευή, μετά το γυμναστήριο που βγήκα για καφέ με μια φίλη μου, και αργότερα προστέθηκε κι άλλη μια κοπελιά στην παρέα μας.

Πήγαμε που λέτε για καφέ σε μία καφετέρια που μαζεύονταν παιδιά της ηλικίας μας κι έτσι. Κάθε Παρασκευή όμως έχει και έξοδο το στρατόπεδο, έτσι το μέρος δεν άργησε να γεμίσει με φαντάρους γεμάτους καύλες. Δίπλα μας κάθισε μια παρέα από έξι φανταράκια, πολύ φιλικά και γελαστά. Με το που τους είδα μου έκανε κλικ ο ένας που ήταν και ο νεότερος, δεκαεννιά χρονών, ψηλός γυμνασμένος και γενικά σκέτο καυλάκι.

Αρχικά δεν κάναμε τίποτα, αλλά επειδή γενικά κι εμείς αλλά κι αυτοί είμαστε πολύ κοινωνικοί, δεν άργησαν να μας ρωτήσουν που είναι ένα μαγαζί και έτσι πιάσαμε την κουβέντα. Στην αρχή δώσαμε τα χέρια μας και είπαμε τα ονόματα μας, τότε άγγιξα τον «Σ» για πρώτη φορά και κοιταχτήκαμε.

Μιλήσαμε για λίγο και με τα άλλα παιδιά (κάθονταν στο διπλανό μας τραπέζι), και μετά ο «Σ» σηκώθηκε και έκατσε δίπλα μου, επειδή οι φίλες μου κάθονταν στον καναπέ απέναντι μου. Τότε κατάλαβα ότι κάτι θα γινόταν, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι μπροστά σε όλους γιατί μόνο ο κολλητός μου ξέρει ότι είμαι bi.

Έτσι πιάσαμε την κουβέντα σε φιλικό επίπεδο και ρωτούσα πράγματα όπως πως και τόσο νωρίς στον στρατό, πως είναι ο στρατός και τέτοια. Μιλήσαμε για τους εαυτούς μας και άρχισα να φέρνω την κουβέντα σε πιο προσωπικό επίπεδο. Τον ρώτησα να μου πει πως άντεχε τις καύλες που είχε σαν νέο παιδί στην καλύτερη ηλικία του. Η απάντηση του ήταν απλή:

-    «Δεν αντέχονται φίλε. Και τώρα καυλωμένος είμαι…»

Τότε κοίταξα το παντελόνι που κόντευε να σκιστεί από την καύλα και αμέσως μετά αυτόν, ο οποίος με κοίταξε με ένα πολύ καυλωτικό βλέμμα. Αυτό ήταν ό,τι χρειαζόμουν για να λειτουργήσω.

Αμέσως πήγα στην τουαλέτα και με ακολούθησε και αυτός μετά από λίγο. Μπήκαμε μέσα και αρχίσαμε να μιλάμε. Με ρώτησε τι είμαι και μόλις μου είπε κι αυτός ότι είναι bi και ότι του γυάλισα από την στιγμή που μπήκε μέσα στον μαγαζί και με είδε, άρχισα να τον φιλάω τόσο καλά όπως δεν έχω ξαναφιλήσει ποτέ.

Πήγα να πάρω το στόμα μου για να πάρω μια ανάσα και δεν με άφηνε… Το παιδί είχε πωρωθεί. Με το που άγγιξα τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι την ώρα που φιλιόμασταν και τον έπαιξα λίγο, άρχισε να τεντώνεται ολόκληρος και να βγάζει ανάσες ηδονής, επειδή είχε ξεχάσει και το άθλημα.

Συνεχίσαμε να φιλιόμαστε αλλά θα άρχιζαν να υποπτεύονται οι άλλοι έξω, γι’ αυτό βγήκαμε, κι αυτός είπε ότι πάει σε μια δουλειά και μετά από λίγο είπα κι εγώ ότι έπρεπε να φύγω και έτσι πήγαμε σε ένα δεύτερο σπίτι που έχω σε αυτή την περιοχή και δεν μένουμε…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")