Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Από μικρός είχα μαλακιστεί αρκετές φορές καθώς φανταζόμουν κάποιον άγνωστο να με πηδάει. Μόνο όταν γνώρισα το ίντερνετ αποφάσισα να δοκιμάσω. Ήθελα έστω και από περιέργεια να δοκιμάσω μια φορά.

Στα τριάντα μου λοιπόν πήρα την μεγάλη απόφαση να πραγματοποιήσω την φαντασίωση μου…

Βρήκα ένα σάιτ με αγγελίες και έβαλα μια αγγελία ζητώντας κάποιον που να έχει ξαναπηδήξει άντρα με νορμάλ καυλί. Πήρα αρκετά μηνύματα και αφού αντάλλαξα μηνύματα με αρκετούς από αυτούς, κατέληξα σε έναν τύπο σαράντα δύο ετών ο οποίος ήταν από ένα μέρος αρκετά κοντά στην μικρή πόλη που μένω.

Συναντηθήκαμε το καλοκαίρι σε κάποιο συμφωνημένο μέρος και αφού μιλήσαμε για λίγο, στο τέλος πήραμε το αυτοκίνητο του και πήγαμε στην παραλία σε ένα πολύ απομονωμένο μέρος το οποίο το ήξερε αυτός.

Όπως σας είπα αυτός ήταν σαράντα δύο ετών γύρω στο 1.85 αρκετά μυώδης και αρκετά τριχωτός. Εγώ τριάντα, 1.77, μελαχρινός, αρκετά ωραίος.

Το μέρος το οποίο πήγαμε ήταν στην παραλία σε ένα κομμάτι που είχε πολλά δέντρα και μόνο ένα αυτοκίνητο χώραγε πολύ μακριά από τον δρόμο, ο τύπος είχε ένα αγροτικό 4x4 μαύρο.

Όταν φθάσαμε εκεί αφού είπαμε κανα-δυο κουβέντες αυτός κατέβασε την βερμούδα που φόραγε μαζί με τον μποξεράκι και ξαφνικά βρέθηκα να κοιτάω των πρώτο πούτσο της ζωής μου live. Δεν ήταν καυλωμένος αλλά είχα κολλήσει και τον κοίταγα.

Ξαφνικά άπλωσε το χέρι του στον σβέρκο μου, με τράβηξε προς τον πούτσο του λέγοντας μου:

-    Βάλε τα χειλάκια σου σε λειτουργία καυλίτσα μου…»

Πριν προλάβω να σκεφθώ οτιδήποτε, το στόμα μου ήταν σε απόσταση αναπνοής από το καυλί του τύπου…

Άνοιξα το στόμα μου και ένιωσα το καυλί του να μπαίνει μέσα. Έκλεισα το στόμα μου και ένιωσα το καυλί του στα χείλη μου ζεστό. Ο τύπος (Κώστας) άρχισε να κουνάει το καυλί του μέσα - έξω στο στόμα μου το οποίο άρχισε να μεγαλώνει και να σκληραίνει.

Πολύ σύντομα είχα γίνει πέτρα. Δεν ήταν πολύ μεγάλο ούτε πολύ χοντρό. Τώρα πλέον είχα βάλει το χέρι μου στην βάση του καυλιού του και το έγλυφα προσπαθώντας να θυμηθώ και να κάνω ότι είχα δει σε τσόντες.

Πότε έγλυφα την βάση, αν και με ενοχλούσαν οι τρίχες, πότε έγλυφα το κεφάλι του καυλιού του, και πότε προσπαθούσα να βάλω όσο περισσότερο μπορούσα στο στόμα μου. Ο Κώστας όλη αυτήν την ώρα απολάμβανε το τσιμπούκι που του έκανα χωρίς να λέει τίποτα.

Μετά από κάνα πεντάλεπτο με σταμάτησε, βγήκε έξω και μου έκανε κι εμένα νόημα να βγω έξω και μου είπε να έρθω στο πίσω μέρος του αγροτικού. Όταν πήγα, είχε ανοίξει την καρότσα και μου είπε να γδυθώ και να ξαπλώσω πάνω στην πόρτα με τον κώλο προς τα εκείνον.

Κατέβασα την βερμούδα μου και το μποξεράκι και ξάπλωσα με το στήθος στην πόρτα της καρότσας. Ο Κώστας ήρθε από πίσω και ένιωσα τα δάχτυλα του να ψαχουλεύουν τον κώλο μου.

Κάποιο από τα δάχτυλα του βρήκε την παρθένα τρύπα μου και το πίεσε να μπει. Με αρκετή πίεση το δάχτυλο του χώθηκε στον κώλο μου… Το κούνησε λίγο μέσα - έξω και το έβγαλε. Τον άκουσα να σκίζει κάτι και κατάλαβα ότι φόραγε προφυλακτικό και αμέσως ένιωσα το κεφάλι από το καυλί του να ψάχνει την τρύπα μου…

Προσπάθησε να μπει αλλά μάταια… Μου είπε να σταματήσω να σφίγγομαι και ξαναδοκίμασε πάλι. Έβαλε το κεφάλι από το καυλί του στην τρύπα μου και πίεσε. Ένιωσα έναν οξύ πόνο στον κώλο μου και το καυλί του μπήκε στην παρθένα τρύπα μου.

Ευχόμουν να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γιατί ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος. Συνέχισε να μπαίνει μέσα μέχρι που τον ένιωσα να κολλάει πάνω μου.


-    «Ξέχνα την παρθενιά σου καυλίτσα μου…», μου είπε. «Τώρα πλέον είσαι ξεπαρθενιασμένος…»

Άρχισε να κουνιέται μέσα - έξω στον κώλο μου πότε αργά και πότε γρήγορα. Κάποιες φορές έβγαινε όλος έξω και ξαναέμπαινε κάνοντας με να πονάω περισσότερο. Μετά από λίγο άρχισε να επιταχύνει και κάποια στιγμή κόλλησε πάνω μου φωνάζοντας:

-    «Πάρτα μικρή καυλίτσα μου στον κώλο από τον γαμιά σου! Να θυμάσαι πάντα ποιος ήταν ο πρώτος που σου πήρε την παρθενιά…»

Ένιωσα το τρέμουλο των ποδιών του καθώς έχυνε… έμεινε για λίγο έτσι και μετά τραβήχτηκε…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")