Στα τέσσερα επί δυο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τον Άκη τον γαμώ εδώ και τρία χρόνια, στο σπίτι του, μια φορά τον μήνα. Με περιμένει ντυμένος με τις ζαρτιέρες του, την περούκα του και το αραχνοΰφαντο νυχτικό του.

Είναι μικροκαμωμένος και άτριχος. Με το που μπαίνω σπίτι είναι στα4 και μου βουτάει τον πούτσο. τον βγάζει και με τσιμπουκώνει, τραβώντας με στον καναπέ. Η τηλεόραση παίζει τσόντες και gay γαμήσια. Με τσιμπουκώνει για ώρα ενώ εγώ βλέπω την τσόντα και καπνίζω. Που και που τον φτύνω στο στόμα και τον αρχίζω στα πουτσοσκάμπιλα.

Κάποια στιγμή τον στήνω στα τέσσερα ή τον ξαπλώνω ανάσκελα και τον ξεσκίζω. Τον περιμένω να χύσει γιατί γουστάρω να νιώθω την κωλοτρυπίδα του να ανοιγοκλείνει. Όταν αρχίσει, τότε τον ξεκωλιάζω. Αν και δεν το κάνουμε συχνά, σε αυτά τα τρία χρόνια έχουμε εξαντλήσει κάθε δυνατή παραλλαγή. Κάποια στιγμή και το καλύτερο γαμήσι γίνεται βαρετό. Τότε αρχίζει κανείς να την ψάχνει.

Πριν μια βδομάδα είχαμε κανονίσει να τον επισκεφτώ. Φτάνω και χτυπάω το κουδούνι. Με υποδέχεται όπως πάντα στα τέσσερα. Με οδηγεί με τον γνωστό τρόπο του (τραβώντας με, με την ψωλή μου στο στόμα του) στον καναπέ. Εκεί στέκεται γυμνό ένα αγόρι. Όπως μου είπε ήταν είκοσι δύο. Επίσης μικροκαμωμένο (1.70, 60 κιλά) και άτριχο. Έβλεπε στο βίντεο μια άγρια παρτούζα. Δύο τύπου γαμούσαν πίπα - κώλο ένα αγόρι. Τον έπαιζε...

Κάθισα δίπλα του στον καναπέ. Ο Άκης τον τράβηξε από το λαιμό προς τον πούτσο μου. Άρχισαν να με τσιμπουκώνουν μία ο ένας, μία ο άλλος. Τους ζητάω να αρχίσουν να τσιμπουκώνονται μεταξύ τους. Μου αρέσει να τους βλέπω να κάνουν 69. Ο Άκης είναι ανάσκελα. Ο μικρός από πάνω του. Στέκομαι εκεί που είναι ο κώλος του Άκη και το κεφάλι του μικρού. Του ζητάω να μου τον γλείψει. Μετά σηκώνω λίγο το κωλαράκι του Άκη και του τον καρφώνω. Μετά από λίγο πηγαίνω στο κωλαράκι του μικρού. Του τον έχω φορέσει πριν καν το καταλάβει.

Ο μικρός είναι καυλωμένος στο όριο: Έχει την ψωλή του Άκη στο στόμα του, η ψωλή του χτυπάει στο λαρύγγι του Άκη και η σούφρα του σφίγγει το καυλί μου. Δεν αντέχει και αρχίζει να χύνει. Όπως ανοιγοκλείνει η σούφρα του, αρχίζω να τον ξεκωλιάζω. Φωνάζει από καύλα. Ο Άκης ερεθίζεται και αρχίζει να τον χύνει.

Έτσι γεμάτους χύσια στο στόμα τους, τους στήνω στα τέσσερα μπροστά στον πούτσο μου και αρχίζω στα πουτσοσκάμπιλα. Του ζητάω να βγάλουν τη γλώσσα έξω και αρχίζω να τους χύνω στη μούρη. Μια νέα προοπτική στο γαμήσι ανοίγεται... για κάποιο διάστημα τουλάχιστον. Ο μικρός έχει πολλά να μάθει ακόμη.

ΥΓ.: Είμαι σαράντα πέντε, αθλητικός, γυμνασμένος, 1.80, 77 κιλά, κοντό γκρίζο μαλλί και η ιστορία που διαβάσατε δεν είναι φαντασίωση...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")