Οι τέσσερις κολλητοί… σε όλα τους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Μήτσος και είμαι δεκαοκτώ χρονών. Πάντα ήθελα να πιπώσω τον κολλητό μου, αλλά δεν ήξερα ότι δεν θα πίπωνα μόνο αυτόν…!

Η ιστορία μου είναι εντελώς αληθινή, αν δεν πιστεύετε υπάρχει και βίντεο και η μητέρα του οικοδεσπότη.

Μια μέρα ήμουνα στο σπίτι του Γιάννη με τον Λάμπρο. Μετά από λίγο σκάει μύτη και η μεγάλη καύλα, ο Βασίλης, που ήταν γνωστός για τα προσόντα του και για το δασύτριχο στέρνο του.

Πάντα ήθελα να του γλύψω τη ρωγίτσα.. Τον κοιτάω και λέω με τρόπο να παίξουμε παντομίμα! Λένε τα παιδιά ok.

Παρέλειψα να σας πω ότι είχαμε πιει τον άμπακο.

Λέω στον Λάμπρο να κάνει στα παιδιά την γνωστή σε όλους ταινία: «Το παλαμάρι του βαρκάρη». Και έτσι όπως είναι κατεβάζει το παντελόνι του κατεβάζει και το μποξεράκι του και έκανε κουπί με την πουτσάρα του. Και όταν μιλάμε για πούτσο, να τον πιείς στο ποτήρι ρε παιδί μου! Με την μία του λέω αν θέλει να του την παίξω και εκείνος μου απαντάει αν είμαι μάγκας να το κάνω. Κι εγώ είμαι μάγκας.

Αρχίζω και του τον πιάνω… με το που ακούμπησα την ψωλή του καύλωσα κι εγώ. Μετά του έγλυφα το κεφαλάκι και καθώς γινόταν αυτό, κοίταξα τον Βασίλη και τον Γιάννη και κοιτιόντουσαν σαν μαλάκες και δεν ήξεραν τι να κάνουν.

Καθώς πίπωνα τον Λάμπρο, ένιωσα τα απαλά χέρια του Γιάννη να προσπαθούν να μου ξεκουμπώσουν το παντελόνι και δεν αντιστάθηκα…. Κτλ.!!!

Είχα καυλώσει αφάνταστα που και οι τέσσερις γουστάραμε αυτό που γινότανε. Να προσθέσω ότι όλο αυτό έγινε δίπλα στην πισίνα του Γιάννη στην αυλή.

Αφού μου κατέβασε τα βρακιά άρχισε με πολύ επιδέξιο τρόπο να μου γλύφει το κωλάκι. Είχα τρελαθεί… ένιωθα μια ομορφιά.

Στη συνέχεια κάνω νόημα στον Βασίλη για να μπει και αυτός στο παιχνίδι. Ο Γιάννης είχε αρχίσει να μου γαμάει το άτριχο κωλαράκι μου. Ο Βασίλης, αφού εγώ δεν έχω άλλη τρύπα, άρχισε να γαμάει τον Γιάννη.

Ο Λάμπρος άφησε μια τεράστια ποσότητα καυτού σπέρματος στο πρόσωπο μου και κάθισε στην ξαπλώστρα.

Είχαμε μείνει τρεις στο παιχνίδι… εγώ να ουρλιάζω στα τέσσερα επειδή με ξέσκιζε ο Γιάννης, ο Γιάννης να κλαίει και να ουρλιάζει επειδή τον κάρφωνε ο Βασίλης και ο Λάμπρος να γελάει βλέποντας μας.

Και πάνω στην ολική διέγερση που είμαστε και οι τρεις σε ταυτόχρονο οργασμό, ακούμε την μάνα του Γιάννη να βγαίνει έξω και να μας ρωτάει τι κάνουμε….!!!

Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε από μόνοι σας. Ελπίζω…
Φιλιά στον πούτσο!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")