Και οι φαντάροι έχουν ανάγκες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα πάει να υπηρετήσω κι εγώ την μαμά πατρίδα, είκοσι ετών τότε, άμαθος εντελώς. Στην μονάδα δεν είχα παρέες, και γενικά ήμουν παιδί χαμηλών τόνων. Επίσης ήμουν αμφιφυλόφιλος κάτι που κατάλαβα εκεί μέσα μετά από ένα περιστατικό…

Ο Βασίλης ήταν ένας φαντάρος είκοσι τριών ετών, πολύ παίδαρος, γυμνασμένος, μαγκάκι. Δεν χόρταινα να τον κοιτάζω. Το είχε προσέξει ότι τον κοίταζα. Μια μέρα καθόμασταν εγώ κι αυτός σε ένα παγκάκι και μου λέει:

-    «Πωωω! Έχω καύλες ρε φίλε!»

Και άνοιξε επιδεικτικά τα πόδια του για να δω την τορπίλη που αναδευόταν στο παντελόνι του. Εγώ το κοίταζα έκθαμβος κι εκείνος μου είπε:

-    «Άγγιξε το, δεν βλέπει κανείς…»

Όντως ήταν επισκεπτήριο και μόνο εμείς δεν είχαμε συγγενείς εκείνη την ημέρα, οπότε ήμασταν μόνοι. Άπλωσα το χέρι μου και έπιασα πάνω από την παραλλαγή το τρελό παλαμάρι του.

-    «Θέλω να σε γαμήσω!» μου είπε με έναν κυνικό τρόπο, καυλωτικός όμως.

Εγώ απλά είπα «Ναι» και με άρπαξε από το χέρι…

-    «Έλα εδώ…»

Τρέξαμε στο μαγειρείο. Εκεί ο Βασίλης είπε:

-    «Αργύρη, τα κλειδιά!»

Ο Αργύρης, ένας άλλος φαντάρος, λίγο χοντρούλης, του τα έδωσε και είπε:

-    «Ωωω! Πούτσα; Έρχομαι κι εγώ!»

Ξεκλείδωσε την αποθήκη και ξανακλείδωσε από μέσα. Με έβαλε να στηριχτώ σε μια στοίβα από σακιά με τουρλωμένο το κωλαράκι μου.

-    «Εσύ σε λίγο…» είπε στον Αργύρη.

Χωρίς προειδοποίηση, μόνο με λίγο σάλιο, μου τον έχωνε στον κώλο. Βόγκηξα…

-    «Σκάσε ρε! Θα μας ακούσουν…» έλεγε ενώ δεν σταματούσε να σπρώχνει με δύναμη.

Ένιωσα το κωλαράκι μου να ανοίγει… ένιωθα μια παράξενη ηδονή καθώς μπήκε μέσα. Πονούσα αλλά μου άρεσε. Γαμούσε γρήγορα και με πάθος. Με έπιανε από τους ώμους και με κάρφωνε στο καυλί του, χωρίς να τον νοιάζει τίποτα, ήθελε μόνο να αδειάσει τα παπάρια του…

Ο χοντρούλης ήρθε μπροστά και μου τον έβαλε επιτακτικά στο στόμα. Τριχωτός αλλά ωραίος και του χοντρούλη. Βασικά σαν ταινία τα θυμάμαι καθώς ήταν το πρώτο μου γαμήσι. Ο ένας μου κάρφωνε το στόμα και ο άλλος τον κώλο, με δύναμη και οι δυο τους.

Ο Βασίλης, όταν ήρθε η ώρα να χύσει, με πέταξε ανάσκελα σε δύο σακιά στοιβαγμένα και ήρθε από πάνω και μου τον έβαλε στο στόμα κάθετα. Έφτασε μέχρι το λαρύγγι και έχυσε μέσα. Πνίγηκα αλλά όταν συνήλθα το γούσταρα πολύ!

Μετά όμως άρχισα να παίρνω πολλούς πελάτες γιατί ο Βασιλάκης ήταν και λίγο... δοσίλογος. Όλο τον θάλαμο τον είχα φροντίσει εγώ, αλλά δεν παραπονιέμαι…!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")