Στο βίντεο κλαμπ στην Αθήνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το περιστατικό αυτό έγινε πριν δεκαπέντε μέρες περίπου.  Ήταν κατά τις έντεκα το πρωί και είχα πολλές καύλες λόγω του ότι όλο το προηγούμενο βράδυ έβλεπα τσόντες.

Σκέφτηκα να πάω σε ένα βίντεο κλαμπ στην Αθήνα που είχα ακούσει ότι είχε καμπίνες ιδιωτικής προβολής. Ξεκίνησα λοιπόν να ντύνομαι.

Έβαλα μια φόρμα και ένα στρινγκ από μέσα και ξεκίνησα για κέντρο.

Όταν έφτασα κατέβηκα τα σκαλιά. διάλεξα μια τσόντα και μπήκα στο χώρο με τις καμπίνες. Αφού με πολύ προσπάθεια λόγω του σκοταδιού βρήκα την καμπίνα μου, μπήκα, έκλεισα την πόρτα και έκατσα στην καρέκλα να δω την ταινία.

Τότε παρατήρησα ότι στα πλαϊνά της καμπίνας είχε παραθυράκια που επικοινωνούσαν με τις διπλανές καμπίνες. Αυτό με καύλωσε πάρα πολύ γιατί πάντα μου άρεσαν οι τσόντες με gloryhole.

Αφού είχα καυλώσει πολύ έβγαλα τη φόρμα, έμεινα μόνο με το στρινγκ και άρχισα να βάζω δάχτυλο στον εαυτό μου. Τότε άκουσα θόρυβο στη διπλανή καμπίνα.

Μετά από κάνα δυο λεπτά ο διπλανός άνοιξε το παράθυρο. Την είχε ήδη βγάλει έξω και την έπαιζε. Δεν ήταν κάτι το τρομερό, κανονικό μέγεθος χοντρούτσικο.

Σηκώθηκα και γύρισα τον κώλο μου στο παράθυρο και αυτός ξεκίνησε να χουφτώνει τα κωλομέρια μου και να πειράζει την σούφρα μου.

Μετά από λίγο γονάτισα, πέρασε το καυλί του μέσα από το παράθυρο και άρχισα να τον τσιμπουκώνω. Αφού τον τσιμπούκωσα για λίγο μου είπε:

-    «Σήκω, θέλω να σε γαμήσω».

Σηκώθηκα, κόλλησα τον κώλο μου στο παράθυρο και αμέσως έβαλε το καυλί του μέσα μου και ξεκίνησε να με πηδάει. Μετά από λίγο μου είπε να πάω στην καμπίνα του για να είναι πιο άνετα.

Αμέσως κι εγώ χωρίς καν να ντυθώ, απλά πήρα τα πράγματα μου και πήγα δίπλα. Με το που έκλεισα την πόρτα αμέσως με κόλλησε στον τοίχο και κάρφωσε το καυλί του στον κώλο μου.

Με γαμούσε τόσο δυνατά που κουνιόταν όλη η καμπίνα και ο διπλανός άνοιξε το παράθυρο να δει τι γίνεται. Μόλις κατάλαβε τι γίνεται δεν το έκλεισε απλά συνέχισε να κοιτάει και να τραβάει μαλακία.

Όταν κόντευε να τελειώσει μου είπε ότι θέλει να του πάρω πίπα και να χύσει στο πρόσωπο μου. Αμέσως κι εγώ γονάτισα και ξεκίνησα να τον πιπώνω.

Τότε έβαλε και ο διπλανός το καυλί του μέσα από το παράθυρο και πίπωνα μία τον έναν μία τον άλλον μέχρι που με έχυσαν και οι δύο.

Ευτυχώς είχα πάρει μαζί μου νερό και χαρτομάντιλο και μπόρεσα να σκουπιστώ γιατί με γέμισαν χύσια και να δω πως θα έφευγα μετά!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")