Καθηγητής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Μπορεί να σας ακουστεί κλισέ αλλά ναι, πήγα με τον καθηγητή της γυμναστικής όταν τελείωνα το λύκειο. Έτσι κι αλλιώς δε θα με ξαναδεί, σκεφτόμουν, καλή στιγμή να του την πέσω προς το τέλος της χρονιάς τότε που δε πολυεμφανιζόταν και μπορούσες να τον πετύχεις μόνο στο γραφείο του.

Τον είχα προκαλέσει και παλιότερα σε μέσες - άκρες, καθόμουν πρώτος πάντα στη σειρά, του έριχνα καμιά ματιά στο καυλί του όταν κοίταγε αυτός και όχι η τάξη μου, ή καμιά φορά όταν μας έλεγε να κάνουμε βαθιά καθίσματα και ανατάσεις, τον κοίταγα επίμονα και πονηρά την ώρα που η άλλη τάξη κοίταγε τα κοριτσάκια.

Μια φορά πάλι σε μέσες - άκρες νομίζω πως είχε ανταποκριθεί. Όταν μια φορά δηλαδή τον κοίταξα στον πούτσο, αυτός γυρνώντας το κεφάλι χαμογέλασε και μπαίνοντας στο γραφείο ξανακοίταξε. Μετά με είχε φωνάξει και κοιτώντας με από πάνω ως κάτω (εγώ έτρεμα εκείνη τη στιγμή) μου έκανε μια δήθεν παρατήρηση κάνοντας με εμένα να του ζητήσω συγγνώμη -και καλά...

Είχε πιάσει Ιούνιος και δίναμε τα τελευταία μαθήματα. Εγώ πια το είχα πάρει απόφαση… ήθελα να γαμηθώ μαζί του. Να τον πάρω όλο στο κωλαράκι μου και να γευτώ την κρέμα του.

Αυτό ήταν.
Ήταν Πέμπτη… συνήθως ερχότανε και πέρναγε κάνα δυο ώρες στο γραφείο του συμπληρώνοντας απουσίες. Εκείνη τι μέρα εγώ είχα φορέσει ένα λευκό βαμβακερό στρινγκ αποφασισμένος να του το δείξω. Χέστηκα ότι κι αν γινόταν. Τελείωσε η τάξη και εγώ στο καπάκι γλίστρησα μέσα από το πλήθος και κατέβηκα στο γραφείο του που ήταν απομονωμένο από το υπόλοιπο σχολείο.

Τον πέτυχα να βγαίνει και πήγα προς το μέρος του. Ακολούθησε ο διάλογος που θα θυμάμαι πολύ καιρό. Παιδιά αυτό στ’ αλήθεια έγινε. Χαμογελώντας και ξεκλειδώνοντας την πόρτα μου λέει:

-    «Δεν μπορείς χωρίς γυμναστική Πετράκη!»

-    «Ήθελα σας ευχαριστήσω γι’ αυτά τα τρία χρόνια… Ήσασταν πολύ καλός με τη βαθμολογία και σας χρωστάω, αφού πολλές φορές με βοήθησε η γυμναστική να περάσω…»

Εκείνη την ώρα με έβλεπε να τρέμω αλλά τα κατάφερα… κατέβασα λίγο την μεριά της φόρμας μου δείχνοντας του το βρακάκι μου.

-    «Είσαι πολύ ωραίο αγοράκι αλλά εγώ θέλω κρυφά πράγματα. Μπορείς να το εγγυηθείς;»

«Μην ανησυχείς…», του είπα κατεβαίνοντας προς το καυλί του που είχε αρχίσει να φουσκώνει. Έβγαλα τον πούτσο του έξω και τον πήρα στο στόμα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Του άρεσε πολύ αφού σε δευτερόλεπτα έπιασε το κεφάλι μου και άρχισε να μπαίνει στο στόμα μου πολύ δυνατά και με ρυθμό ακουμπώντας κάθε τόσο το λαρύγγι μου.

-    «Είναι η πρώτη σου φορά;»

-    «Και απ’ ότι φαίνεται και η ποιο ωραία μωρό μου!»

Αφού λοιπόν είδε ότι έχει να κάνει με αχόρταγη περίπτωση...

-    «Άνοιξε το στοματάκι σου αγόρι μου...» και αφήνει μια καλή δόση από το σπέρμα του στο στόμα του.

Τον κοίταζα και του το έπινα και ήθελα κι άλλο, κι άλλο…

-    «Έλα τώρα να δω τι αντέχεις…»

Σε δευτερόλεπτα με έχει βάλει στα τέσσερα χαϊδεύοντας το κωλαράκι μου που το είχα φρεσκοξυρίσει.

-    «Έχεις πάρα πολύ ωραίο κώλο!»

-    «Μωράκι μου έχεις ανοίξει ήδη…»

Αφού η τρυπούλα άνοιγε μόνη της από καύλα…
Μου κατέβασε το στρινγκ και άρχισε να με γλύφει με φοβερή μαεστρία. Ήταν τόση η καύλα μου…

Και τότε σηκώθηκε και μπήκε αργά - αργά μέσα μου.

-    «Αν σε πονάω να μου το πεις».

Που να πονέσω; Ένα ζεστό πράγμα μπήκε μέσα στο κωλαράκι μου που με άνοιγε τόσο εύκολα… έκλεισα τα μάτια μου και τον άφησα να με γαμάει όλο και πιο δυνατά. Έβγαινε από μέσα μου και με άνοιγε πάλι με τα δάχτυλα του.

Η τρυπούλα μου είχε ποια ανοίξει για τα καλά αφού το καυλί του γαμιά μου ήταν από τα κοντόχοντρα και με γάμαγε για ώρα και πολύ δυνατά.

-    «Χύσε με ξανά…»

Και τότε βγαίνει και βουτάει το κεφάλι ανάμεσα στα χέρια του και με χύνει ξανά. Λίγα χυσάκια που είχαν βγει έξω, τα μάζεψε και μου τα τάισε κι αυτά. Ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι θα πίνω το σπέρμα χωρίς πρόβλημα αλλά στην καύλα της στιγμής είχε πολύ ωραία γεύση.

Από τότε κρατήσαμε μια σχέση και κάναμε κάτι καλά γαμήσια… πάντα κρυφά. Η ζωή με την γυναίκα του όμως δε μας άφησε να πάμε πιο πέρα. Είμαι σίγουρος όμως ότι στην επόμενη συνάντηση…

Αν ποτέ γίνει αυτό θα με γαμήσει με την ίδια μανία που με γαμούσε και τότε...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")