Η πρώτη του σαν γυναίκα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με την δημοσιοποίηση της ιστορίας πήρα πολλά μαιλ, κάποιο μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί μου ζητούσε να κάνω αυτό που πάντα ήθελα. Να βγω με κάποιον σαν κανονική γυναίκα.

Μετά από δυο εβδομάδες με επικοινωνία από μηνύματα και τηλέφωνο το αποφάσισα. Η γυναίκα μου θα πήγαινε στους δικούς της για λίγες μέρες., έτσι είχα όλη την άνεση.

Ήθελα να είμαι τέλεια έτσι κατέληξα να εμφανιστώ με την ξανθή περούκα που είχα αγοράσει, αλήθεια ξέρετε πόσο στοιχίζει μια φυσική περούκα?, θάνατος αλλά χαλάλι γιατί μου πήγαινε φανταστικά., δεν είχα όμως πολύ καλά ρούχα.

Έτσι βγήκα στην αγορά και αγόρασα μια κοντή μαύρη αλλά φαρδιά φούστα.. Από αυτές που κουνιέσαι και φαίνονται όλα. και ένα πουκάμισο σε σκούρο μπλε χρώμα. φυσικά για δώρο είπα.. Στην πωλήτρια..
Αγόρασα εσώρουχα. ένα καταπληκτικό σετ σε μαύρο χρώμα .. Και ένα καινούργιο μαύρο αδιαφανές καλσόν .
Ένιωθα σαν μια γυναίκα που ψωνίζει.. Ήταν υπέροχο...

Επιτέλους η βραδιά είχε έρθει.. Έκανα ένα μπάνιο με αρωματικά βότανα.. Έβαλα το νέο μου σετ.. Ήταν υπέροχο πάνω μου.. Βάφτηκα έντονα.. Η φουστιτσα ήταν πολύ όμορφη πάνω μου ..

Όταν κοιτάχθηκα στον καθρέπτη μου άρεσα πολύ.. πάρα πολύ. θα μου την έπεφτα. σκέφτηκα.
Όταν διόρθωνα το κραγιόν μου χτύπησε το τηλ μου.
Είμαι από κάτω έλεγε.

Κατέβηκα, και τότε συνειδητοποίησα πως δεν τον είχα ξαναδεί. με το που βγήκα απτήν πόρτα άναψε τα φώτα του και προχώρησα προς το μέρος του. μπήκα στο αυτοκίνητο και συνάντησα ένα γοητευτικό άνδρα με όμορφο χαμόγελο να με κοιτάει με θαυμασμό.. Καλώς τη είπε. χάρηκα και από κοντά.

Έβαλε μπροστα και ξεκίνησε. άρχισε να μου μιλά ήρεμα και απλά και άρχισα να χαλαρώνω και να ηρεμώ..
Με πήγε σ ένα ρεστωράν λίγο απόμερο μπορώ να πω και με οδήγησε μέσα πιάνοντας με από την μέση τρυφερά.

Ήμουν η κοπελιά του έτσι μου μιλούσε έτσι μου συμπεριφερόταν και μου άρεσε.

Φάγαμε. ήπιαμε το κρασί μας αλλά ήταν κύριος. δεν έκανε τίποτα πρόστυχο..
Από την μια μου άρεσε και από την άλλη ήθελα το χέρι του στα μπουτάκια μου που άφηνε ακάλυπτα η φουστίτσα μου.
Τελειώσαμε το φαγητό και μπήκαμε στο αυτοκίνητο. δεν ρώτησα που θα πάμε. απλά κάθισα ήρεμα..

Αποφάσισα να τον ακουμπήσω εγώ. έπιασα το χέρι του και το χάιδεψα τρυφερά όπως το είχε πάνω στο πόδι του.
Σταμάτησε το αυτοκίνητο.. Με κοίταξε και έσκυψε να με φιλήσει. το φιλί του ήταν γλυκό αργό. μεθυστικό.. Με φίλησε στο λαιμό.. Και μου ψιθύρισε. σε θέλω πολύ... και εγώ σε θέλω του απάντησα.

Έβαλε το χέρι του κάτω από την φούστα μου και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο μου πάνω από το καλσόν..η γλώσσα του ήταν μέσα στο στόμα μου και το άλλο του χέρι χάιδευε τον σβέρκο μου.
Άπλωσα το χέρι μου και το έβαλα μέσα στο παντελόνι του.έπιασα ένα πούτσο χοντρό.
Πολύ χοντρό...έσκυψα να τον δω. σου αρέσει με ρώτησε?

Δεν απάντησα αλλά τον πήρα στο στόμα μου. τον άκουσα να λέει κάτι για τα χείλη μου. τον έγλειφα και σκεφτόμουν ότι ήταν αδύνατο να τον πάρω μέσα μου ήταν πολύ χοντρός θα με έσκιζε. αλλά είχε μια υπέροχη γεύση.

Ήμουνα μεγάλη πουτάνα σκέφτηκα.. Και μου άρεσε.. Σε κάποια στιγμή μου τράβηξε το κεφάλι με φίλησε και μου είπε πως θέλει να με γαμήσει.
Του είπα ότι και εγώ θέλω αλλά φοβάμαι.. Τι φοβάσαι με ρώτησε? Του είπα πως ήταν πολύ χοντρός και.. Χαμογέλασε... θέλεις να τον νιώσεις μέσα σου? Μου είπε. Ναι απάντησα. τον ήθελα ένιωθα τον κώλο μου να παρακαλάει για γαμήσι.

Τότε θα σε προετοιμάσω μου είπε. πάνε στο πίσω κάθισμα μου είπε και κάτσε προύμυτα..

Το έκανα.. μην φοβάσαι τον άκουσα να λέει αλλά η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά.

Μου σήκωσε λίγο τον κώλο, σήκωσε την φούστα μου κατέβασε το καλσόν μου και άρχισε να περνάει το δάχτυλο του πάνω από την τρυπούλα μου χωρίς να πειράξει το στρίνγκ μου.
Χαλάρωσα... έκανε στην άκρη το στρίνγκ και ένιωσα κάτι κρύο στον τρυπούλα μου...αμέσως ένα δάχτυλο του μπήκε μέσα μου πολύ εύκολα.. Μου είχε βάλει κάτι σαν κρέμα. Τζέλα μου το είπε μετά..
Μου μπαινοβγαζε το δάχτυλο του και μου έλεγε πως είμαι στενή πουτάνισα. αλλά να μην ανησυχώ θα με ανοίξει όμορφα.
Τα δάχτυλα γίνανε δύο και άρχισε να τα γυρνάει. κανένας πόνος μόνο απόλαυση.

Πρώτη φορά τέτοια απόλαυση.έπαιξε αρκετή ώρα με την τρυπούλα μου και είχα χαλαρώσει. τότε κάτι κρύο και μυτερό άρχισε να μπαίνει μέσα μου. και όσο έμπαινε τόσο πιο χοντρό το καταλάβαινα.
Έκανα να φωνάξω αλλά τότε το έσπρωξε δυνατά και μόνο ένα αχ έκανα. ενώ κάτι αρκετά μεγάλο είχα στον κωλαράκι μου χωρίς να μπορώ να το βγάλω..

Τι μου έβαλες ρώτησα? Μια τάπα γλυκιά μου είπε ενώ μου ταίριαζε το στρινγκ μου και το καλσόν μου θα σε χαλαρώσει .. Βγήκα έξω από το αυτοκίνητο και ένιωθα αυτό το πράγμα σε κάθε μου κίνηση να με γαμάει..

Έβαλε το χέρι του πίσω με χούφτωσε τον κώλο και το έσπρωξε λίγο μέσα. σου αρέσει? με ρώτησε. ναι του απάντησα. Είχε βγάλει τον πούτσο του και μου είπε θέλω σαν καλή πουτάνισα να καταπιείς τα χύσια μου.
Γονάτισα και άρχισα να του κάνω πίπα ενώ πίσω μου ένιωθα την τάπα σαν δεύτερο πούτσο που με γάμαγε..

Έχυσε στο στόμα μου και κατάπια για πρώτη φορά χύσια. δεν ήταν πικρά.. λίγο αλμυρά μόνο.συνέχυσα να τον γλύφω αλλά δεν του έπεφτε. τότε με πήρε με έριξε στο καπό του αυτοκίνητου μου κατέβασε το καλσόν και έβγαλε την τάπα από μέσα μου. ένιωσα τον κώλο μου άδειο. αλλά όχι για πολύ.. Η χόντρη του πούτσα ΄ήταν μέσα του πριν καταλάβω τι γίνεται, και το παράξενο δεν πόναγα αλλά ένιωθα απίθανα γεμάτος..με γάμαγε πολύ ώρα. εγώ έχυσα χωρίς να ακουμπήσω το πούτσο μου..

Με είχε ξεπατώσει το ένιωθα με την ευκολία που μπαινόβγαινε μέσα μου αλλά το ήθελα.. Έχυσε μέσα μου.και έκατσε στον κώλο μου με φίλησε πίσω από το αυτί και μου είπε ότι είμαι υπέροχη. τον ένιωθα να μικραίνει μέσα μου.. Μόλις βγήκε μου ξαναέβαλε την τάπα που ο κώλος μου της δέχθηκε με ανακούφιση. και με φίλησε.

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και με πήγε στο σπίτι. με φίλησε για καληνύχτα και μου είπε να έχω πάντα μέσα μου την τάπα όταν θα βγαίνουμε μαζί...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")