Στους τρεις, ο τέταρτος χωρεί;

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είναι περίεργο πως μια συνάντηση παλιών φιλών μπορεί να καταλήξει σε μια αξέχαστη εμπειρία. Το καλοκαίρι του 2003 κάναμε σχεδία με την κοπέλα μου για διακοπές στη Πάτμο. Λίγο η ζεστή, λίγο η κούραση από όλο το χειμώνα, κάποιες διαφωνίες τι να πάρουμε μαζί μας… όλα κατέληξαν σε καβγαδάκι. Αποφάσισα και πήγα μόνος μου μια που το διάστημα των διακοπών μου ήταν από τη δουλεία μου καθορισμένο και δεν αναβαλλόταν.
Πανέμορφη η Πάτμος. Ειδικά όταν μετά το πρώτο διήμερο μοναξιάς συναντήθηκα με δυο πρώην συνεργάτες από την προηγούμενη δουλειά μου που είχα να τους δω τέσσερα και πλέον χρονιά. Κουβεντούλα, ταβλάκι, μπυρίτσες και μπανάκι ήταν καθημερινά. Μια μέρα είχαμε κανονίσει να περάσω από το δωμάτιο που είχαν νοικιάσει να πάμε για πρωινό, δηλ. τι πρωινό, κατά τις 11 ήταν. Μου άνοιξε ο Φ. και πέρασα να κυλήσει η ώρα για να ετοιμαστεί κι ο άλλος φίλος.

Μου ήταν εντελώς αδύνατο μέχρι εκείνη τη στιγμή να φανταστώ πως δυο τόσο “άντρες” ήταν δυνατόν να έχουν ομοφυλοφιλική εμπειρία, πόσο μάλλον μια σχέση. Αλλά όταν είδα τον Τ. ξαπλωμένο μπρούμυτα με τα ποδιά ανοιχτέ, τότε κατάλαβα. Αισθάνθηκα σαν να ήμουν μικρός και έμπαινα μέσα στο δωμάτιο των γονιών μου, μια ατμόσφαιρα λίγο “κλειστή” και απόμακρη σαν να ήμουν ο τρίτος άνθρωπος στο ζευγάρι. Αλλά έκανα λάθος όταν από το μπάνιο τους βγήκε ένας μελαχρινός νεαρός τελείως γυμνός, ήμουν ο τέταρτος άνθρωπος τελικά.

Αισθάνθηκα το σώμα μου από τι μέση και κάτω να μουδιάζει. Που είμαι τέλος πάντων; Προσπαθώντας να ελέγξω την αμηχανία μου, ζήτησα συγγνώμη και γύρισα στον Φ. χαμογελώντας, έτοιμος να τους πω ότι θα τους περιμένω έξω από το σπίτι. Αλλά και οι δυο επέμεναν πολύ να μη φύγω και με ρώτησαν αστειευόμενοι τι ανώμαλες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου. Πιάσαμε κουβεντούλα για το σεξ, πόσο ανοιχτό μυαλό έχουμε και τι είμαστε διατεθειμένοι να δοκιμάσουμε, τι είναι κακό, τι είναι καλό και άλλες "χαζοφιλοσοφίες".

Βέβαια, δεν ξεκολλούσαν τα μάτια μου από το “εργαλείο” του άγνωστου ο οποίος δεν έλεγε λέξη. Μου τον σύστησαν στα αγγλικά, ήταν ένας άντρας 23 ετών από το Σουδάν αλλά με ολλανδό μπαμπά και είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Πίστευα πως ήμουν χωρίς ταμπού μέχρι που ο Σουδανός ξάπλωσε δίπλα στον T. κι άρχισε να τον χαϊδεύει.

Ο Φ. μου λέει:

-    "Εσύ δεν θα έρθεις; "

Κι ο ίδιος βγάζει το σορτσάκι του κι απλώνεται δίπλα στους άλλους. Ήθελα και δεν ήθελα να κάνω το ίδιο. Τα καυλιά τους άρχισαν να σκληραίνουν όπως και το δικό μου και θέλοντας να δω πως είναι (μια που μόνο το δικό μου είχα πιάσει ως τότε), βάλε και λίγο η γνωριμία που είχαμε από καιρό, το καλοκαίρι και η κοπέλα μου που έλειπε, τα έβγαλα όλα και πλησίασα. Ο Φ. μου έπιασε τον πούτσο και με τράβηξε προς το μέρος του.

Η γλώσσα του άρχισε να τρίβεται στο πουτσοκέφαλο μου και σκλήρυνε τόσο που νόμιζα ότι ποτέ η κοπέλα μου δεν με είχε καυλώσει έτσι. Χούφτωσε τα αρχίδια μου και τα τράβηξε προς το μέρος του ρουφώντας το καυλί μου ως που εξαφανίστηκε όλο στο στόμα του. Ο Τ. κι ο Σουδανός άρχισαν ένα 69 και ο ήχος των πουτσών στα χείλια τους, τα ρουφήγματα και οι ανάσες τους ήταν τα μόνα που άκουγα εκείνη τι στιγμή.

Με το καυλί μου στο στόμα του, ο Φ. με τράβηξε πάνω του κι αυτός ξάπλωσε από κάτω μου. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία να του γαμάω το στόμα, να σπρώχνω το καυλί μου ως το λαιμό του και να αισθάνομαι τα αρχίδια μου να χτυπούν το σαγόνι του. Τότε αισθάνθηκα κάτι να σπρώχνει την κωλοτρυπίδα μου και καύλωσα ακόμη περισσότερο, αν μπορούσα να καυλώσω περισσότερο. Κάποιος από τους άλλους δυο με αγκάλιασε γύρω από τι μέση και κατάλαβα πως και οι τρεις μαζί με έσπρωχναν στο πλάι.

Ξάπλωσα στο κρεβάτι και περίμενα να συνεχίσει να μου παίρνει ο ένας πίπα κι οι άλλοι δυο να κάνουν ότι θέλουν. Αλλά εκείνοι είχαν άλλα σχέδια. Ο ένας κάθισε πάνω μου, ένας άλλος κάθισε πάνω στα πόδια μου και ήταν αδύνατον να κουνηθώ. Σκέφτηκα πόσο εύκολο είναι να μπερδέψεις τα μπούτια σου σε μια παρτούζα. Όμως ο τρίτος, ο Σουδανός, έσκυψε και μου φόρεσε ένα μαντίλι γύρω από τα μάτια. Δεν έβλεπα τίποτα.

Μετά μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια και όλη αυτή την ώρα τον άκουγα να λέει στα αγγλικά:

-    “Αυτός είναι δικός μου.”

Λίγο φοβισμένος και πολύ παραξενεμένος, ρώτησα:

-    “Τι κάνετε ρε παιδιά; Που το πάτε;”

Ο Φ. κι ο Τ. δεν μίλησαν αλλά αισθάνθηκα να μου πιέζει κάποιος το πρόσωπο κι ανοίγοντας το στόμα να αναπνεύσω, μου έχωσαν ένα μεταλλικό έλασμα (κάτι που μετά κατάλαβα πως το χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για να κρατούν ανοιχτό το στόμα των ασθενών). Είχα χάσει κάθε έλεγχο. Δεν μπορούσα να μιλήσω ούτε να φωνάξω! Ούτε να κουνηθώ. Αλλά μπορούσα να νιώσω τα καυλιά των άλλων που έμπαιναν στο στόμα μου, τα δάχτυλα τους να μου τραβούν τη γλώσσα και να φτύνουν πάνω της, να μου σφίγγουν τον πούτσο με τα χέρια τους και να μου πιέζουν τα αρχίδια τόσο που είχαν μουδιάσει. Κάποιος μου σήκωσε τα πόδια κι ένας άλλος έφτυσε την κωλοτρυπίδα μου.

Δεν μιλούσε κανείς μέχρι που μούγκρισα όταν ένα δάχτυλο άνοιξε τον δακτύλιο μου κι άκουσα να λένε:

-    “Τώρα θα δεις!”

M’ ένα πούτσο συνέχεια στο στόμα, άρχισαν να μου βάζουν δυο δάχτυλα, μετά τρία… Δεν ξέρω πια τι γινόταν. Άλλαζαν θέσεις, ο καθένας ζέσταινε το καυλί του στο στόμα μου και μετά μου άνοιγε τον κώλο με όσα δάχτυλα ήθελε. Πονούσα αλλά κάθε λίγο μου έκαναν γλυφοκώλι και εγώ άνοιγα περισσότερο από την καύλα. Και συνέχιζαν πάλι τα κωλοδάχτυλα να μου βιάζουν το στόμα, να μου φτύνουν τον πούτσο, τα αρχίδια, το πρόσωπο…

Όταν ένιωσα μεγάλη πίεση και μαζί ένα σπρώξιμο στα κωλομάγουλα, κατάλαβα πως με βίαζαν σαν την πιο φτηνή πουτάνα της πιάτσας. Πάλι πέρασαν όλοι από πάνω μου, πολλές φορές από τον κώλο και άλλες τόσες από το στόμα για να με κάνουν να γλύψω τα ζουμιά του ίδιου μου του κώλου και πάλι από την αρχή χωρίς να με υπολογίζουν σαν άτομο.

Κάποια στιγμή ένιωσα μαζί με τον πούτσο στον κώλο μου να μπαίνουν και δυο η τρία δάχτυλα για να με ανοίξουν καλά-καλά. Η πίεση στο έντερο μου ήταν αφόρητη. Ένιωθα τη σούφρα μου να καίει και να είναι ανοιχτή όλη την ώρα και της πούτσες να μπαινοβγαίνουν χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Όταν άκουσα: “Τώρα!”, κατάλαβα τρία ιδρωμένα αντρικά σώματα να με περικυκλώνουν και φανταστικά τους τρεις να μαλακίζονται πάνω από το κεφάλι μου. Άκουσα βαριές ανάσες και μουγκρητά και ζεστές σταγόνες να πέφτουν στα μάγουλα μου.

Ένιωσα την ανάγκη να καταπιώ και μια καυτή γουλιά σπέρμα κύλησε μέσα μου. Ήταν ζεστό, μαλακό και λιπαρό. Κατάπια και πάλι περισσότερο σπέρμα τόσο που το ένιωσα να κατεβαίνει στο λαιμό μου. Προσπάθησα να αναπνεύσω γιατί το σπέρμα κολλούσε στο λαιμό μου αλλά πάλι μόνο σπέρμα μπορούσα να καταπιώ. Συνέχισα να προσπαθώ να καταπίνω για να καθαρίσω το λαιμό μου μέχρι που μπούκωσα από έναν πούτσο που χώθηκε τόσο βαθιά που έκανα εμετό ότι είχα πιει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Το στόμα μου γέμισε πάλι χύσια και ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να αναπνεύσω ήταν να το καταπιώ για δεύτερη φορά. Μαζί με το σπέρμα, κατάπια και τον τρίτο πούτσο που είχε λιπανθεί από τα χύσια και νόμισα ότι θα με έπνιγε τελειωτικά. Ο λαιμός μου πονούσε αφάνταστα. Κατάλαβα πως ο τελευταίος έχυνε από την πίεση στο σαγόνι μου. Το σπέρμα του χύθηκε μέσα στο λαρύγγι μου με τα υπόλοιπα χύσια να κυλάνε αργά μέσα μου. Όταν τραβήχτηκε, ακούστηκε ένα “πλοπ” σαν να ξεβούλωνε το πουτσοκέφαλο του βιαστή μου ένα μπουκάλι κρασί.

Επιτέλους μπόρεσα να αναπνεύσω και η ανακούφιση που ένιωσα ήταν απερίγραπτη. Μου έλυσαν το μαντίλι γύρω από τα μάτια και με άφησαν λίγο να συνηθίσω το φως. Με ρώτησαν αν ικανοποιήθηκα και κούνησα το κεφάλι μου “Ναι.” Με έλυσαν και το μόνο που μπόρεσα να δω ήταν η ώρα. Είχε πάει 4 το απόγευμα. Με βίαζαν για πέντε ώρες με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο.

Χωρίς να το καταλάβω αποκοιμήθηκα και όταν ξύπνησα μου είπαν πως κάποια στιγμή είχα λιποθυμήσει για λίγο επειδή η ένταση ήταν φοβερή.

Κάθε μέρα με πηδούσαν μέχρι που τελείωσαν οι διακοπές. Αλλά δεν ήταν πια βιασμός, ήταν με τη θέληση μου. Ο πονόλαιμος περνούσε σιγά-σιγά και μπορούσα να καταπίνω κάθε πούτσα που μου πρόσφεραν. Είχα μάθει να ξεχωρίζω τίνος πούτσα είχα στο στόμα με κλειστά τα μάτια και ήξερα τίνος σπέρμα έπινα γιατί τους είχα πάρει όλους πολλές φορές. Μα του Σουδανού ήταν το πιο παχύ.

Τότε κατάλαβα γιατί την πρώτη φορά έχυσε τελευταίος βαθιά μέσα μου. Ήξερε πως αν έχυνε στο στόμα μου, ήταν σίγουρο πως θα πνιγόμουν αφού δεν είχα πείρα στις πίπες.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")