Ο πρώτος μου έρωτας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Όταν ήμουν μαθητής τα καλοκαίρια δούλευα σε έναν που έκανε έπιπλα και βοηθούσα στη μεταφορά στο σπίτι αυτού που τα αγόραζε.

Μια μέρα πήγα με κάποιον να πάρουμε έπιπλα σε κάποιον άλλο. Όταν με πήγε στο σπίτι με άφησε και πήγε σε άλλη δουλειά. Εγώ τα κατέβασα και ο ιδιοκτήτης ένας ωραίος φοιτητής μου έφερε ένα ποτό να ξεκουραστώ.

Σαν το πίναμε και οι δυο μας το ποτό ακούμπησε το γόνατο του στο πόδι μου. Στράφηκα και τον κοίταξα και τον είδα που με κοιτούσε με λαχτάρα και πάθος.

Με άρπαξε και με φίλησε με πάθος και με έσφιξε με πάθος. Χαμήλωσε τα χέρια του και πασπάτεψε τα κωλομέρια μου και πήρε το χέρι μου και το έβαλε στα σκέλια του.
Ένιωσα την καύλα στο παντελόνι του. Άναψα και ξεκούμπωσα το παντελόνι, άρπαξα την πούτσα του και την εξαφάνισα στο διψασμένο λαρύγγι μου. Του έσφιξα τα βαρβάτα αρχίδια, έχωσε το χέρι του από πίσω και έσυρε τα δάκτυλα στη χαράδρα του κώλου μου.

Πετάχτηκα όρθιος, κατέβασα παντελόνι και μποξεράκι και κάθισα πάνω στο πρησμένο του πουτσοκέφαλο τρίβοντας την κωλοτρυπίδα μου πάνω του. Πίεσα τον κώλο μου και η ψωλάρα του τρύπησε το πισινό μου πέρα για πέρα.

Βήγκηξα δυνατά και κόλλησα τα κωλομέρια μου στα βαριά του αρχίδια. Άρχισα να ανεβοκατεβάζω το κορμί μου. Εκείνος έσπρωχνε και ξέσκιζε τη σούφρα μου και βύθιζε τα δόντια του στη σάρκα μου. Βούτηξε το καυλί μου και άρχισε να με μαλακίζει…

Δεν άντεχα και έχυσα στην παλάμη του αλλά κι εκείνος έχυσε το πλούσιο άφθονο ψωλόχυμα του στην ξεχειλωμένη μου κωλοτρυπίδα.

Με τράβηξε πάνω του και με γέμισε φιλιά στο λαιμό, πίσω από το αφτί. Μετά μου έκανε ένα σπέσιαλ τσιμπούκι και τον γάμησα αναλόγως με όλο μου το πάθος.

Κάναμε μπάνιο και έφυγα πλήρως ικανοποιημένος. Μετά κοντά του έμαθα όλα τα κόλπα και τώρα είμαι περιζήτητος.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")