Μυκονιάτικο γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν έξι μήνες περίπου τότε που όλες οι σχολές πηγαίνουν στην Μύκονο. Είχα κανονίσει να πάω κι εγώ με κάτι φίλους οι οποίοι όμως δεν έχουν ιδέα πως είμαι gay.

Ένα βράδυ είχαμε βγει σε γνωστό μαγαζί του νησιού με πολύ κέφι για ποτό και χορό. Μπαίνουμε μέσα στο μαγαζί στο οποίο γινόταν πανικός από κόσμο και εντελώς στην τύχη βρίσκουμε χώρο σε ένα σημείο του μπαρ.

Όλο το βράδυ πέρασε με πολύ χορό ενώ εγώ απλά κοιτούσα τον κόσμο του μαγαζιού. Ξαφνικά με φωνάζει ο μπάρμαν και γυρίζω να δω τι θέλει. Μόλις γύρισα έπαθα πλάκα. Ήταν 1.80 με τέλεια χαρακτηριστικά μελαχρινός με γένια και ξυρισμένος στο κορμί (όσο φαινόταν).

Στεκόμουν εκεί και απλά τον κοιτούσα. Μου είπε πως έβλεπε πως δεν χόρευα και πολύ και έβαλε να πιούμε σφηνάκια. Πίναμε όλη την ώρα μαζί. Ευτυχώς η παρέα μου δεν κατάλαβε.

Με τα πολλά ήρθε η ώρα να φύγουμε από το μαγαζί αλλά εγώ ήθελα να κάτσω εκεί μαζί με τον μελαχρινό παίδαρο που είχα γνωρίσει. Δεν γινόταν όμως έπρεπε να φύγω. Βγαίνοντας από το μαγαζί είπα στην παρέα μου πως θα πάω να βρω κάτι φίλους μου και έτσι βρήκα την ευκαιρία μετά από μία ώρα να ξαναπάω στο μαγαζί.

Τους πέτυχα πάνω στο κλείσιμο. Με βλέπει μιλάμε και φεύγουμε από το μαγαζί. Μου είπε να πάμε σπίτι του και εννοείται πως δεν αρνήθηκα. Μετά από πολλές στάσεις σε διάφορα μαγαζιά του νησιού για σφηνάκια καταλήξαμε σπίτι του.

Με το που μπήκαμε κλείδωσε και άρχισε να με φιλάει. Φιλούσε τόσο ωραία! Ήπιαμε ένα ποτό και γύρισε και με κοίταξε.

-    «Είσαι πολύ ντυμένος…» μου είπε.

-    «Κι εσύ το ίδιο...» απάντησα εγώ.

Αυτό ήταν. Αρχίσαμε να γδυνόμαστε μέχρι να μείνουμε εντελώς γυμνοί. Έπαθα σοκ μόλις είδα το καυλί του. Τουλάχιστον 18 πόντοι αρκετά χοντρό και ξυρισμένο.

Ξεκίνησα να του παίρνω πίπα ενώ αυτός μου έριχνε χαστουκάκια στον κώλο. Με είχε καυλώσει απίστευτα. Σε κάποια φάση με σταμάτησε μου έδωσε άλλο ένα καυτό φιλί και μου είπε πως ήρθε η ώρα να με ευχαριστήσει για την πίπα που του έκανα.

Με γύρισε, μου έβαλε δάχτυλο στην αρχή και μετά έβαλε το καυλί του μέσα μου, αν και δυσκολεύτηκε λίγο γιατί είμαι αρκετά στενός από πίσω. Ο πόνος ήταν μεγάλος αλλά δεν με ένοιαζε και πολύ.

Με γαμούσε πολλή ώρα σε όλα τα μέρη του σπιτιού. Στο κρεβάτι, στον νεροχύτη στο ψυγείο ακόμα και στο πάτωμα. Στο τέλος καταλήξαμε πάλι στο κρεβάτι όπου με έχυσε μέσα στον κώλο. Ήταν απλά απίστευτο γαμήσι.

Πέσαμε για ύπνο μετά αγκαλιά και οι δύο έτσι όπως ήμασταν ιδρωμένοι από το πολύ γαμήσι. Το πρωί τον ξύπνησα με μια τρομερή πίπα και φιλιά σε όλο του το κορμί.
Χαιρετηθήκαμε του έδωσα ένα τελευταίο φιλί και έφυγα...

Αυτή ήταν η ιστορία μου. Ελπίζω να σας άρεσε και να δω σχόλια…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")