Το άτριχο αγοράκι στη δουλειά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας παιδιά! Είμαι Νίκος είκοσι οκτώ χρονών, μένω στην Αθήνα και θα σας πω κι εγώ για μια εμπειρία που πέρασα καλά.

Δουλεύω σε μια εταιρία με πολλούς υπαλλήλους. Συχνά πάνω στην εργασία μας γινόμαστε ομάδες των δύο ατόμων για να τελειώσουμε την εργασία μας. Για να μην σας κουράζω, μπαίνω στο ψητό.

Μια μέρα στην δουλειά έτυχε να είμαστε ομάδα εγώ και ένας καινούργιος υπάλληλος, ο Μάκης, που ήταν ένα ωραίο αγόρι ιδιαίτερα θηλυπρεπή με ωραίο αδύνατο σώμα και πεταχτό κωλαράκι. Εμένα βασικά μου αρέσουν οι γυναίκες αλλά αν μου τύχει κανένα θηλυκό αγοράκι σαν τον Μάκη δεν με χαλάει να το γαμήσω.

Εγώ είμαι αρκετά αρρενωπός με κανονικό σώμα και με μια πούτσα πάντα έτοιμη να γαμήσει. Από την συμπεριφορά του, από ότι κατάλαβα, κι αυτός γούσταρε φάση μαζί μου. Έτσι βρεθήκαμε σε μια αποθήκη να ψάχνουμε κάποια υλικά μόνοι μας.

Σε κάποια στιγμή, καθώς έψαχνε ο Μάκης σε κάποια χαρτόκουτα σε ένα ράφι που ήταν σκαρφαλωμένος, έκανε να πέσει κι εγώ βρήκα την ευκαιρία να τον πιάσω χουφτώνοντας το ωραίο κωλαράκι του. Το πουτανάκι κατευθείαν ανταποκρίθηκε και με ρώτησε:

-    «Σου αρέσει αυτό που πιάνεις…;»

-    «Πολύ καυλάκι μου!» του απάντησα.

-    «Τότε τι περιμένεις;» μου απάντησε. «Είναι δικό σου!»

Αμέσως τον κατέβασα, τον γύρισα προς εμένα κι άρχισα να τον ξεντύνω και να του ρουφάω τις ρώγες του. Το πουτανάκι αναστέναζε όλο καύλα.

Μόλις του έβγαλα όλα τα ρούχα τον κατέβασα στα γόνατα και έβγαλα την ψωλάρα μου έξω. Την άρπαξε λαίμαργα και άρχισε ένα βαθύ τσιμπούκι. Την κατάπινε όλη κι εγώ σε δέκα λεπτά κόντευα να χύσω…

Του άρπαξα το κεφάλι και άρχισα να του γαμάω το λαρύγγι όσο πιο δυνατά μπορούσα, ώσπου δεν άντεξα άλλο και έχυσα βαθιά στον λαίμαργο λαιμό του.

Αφού μου καθάρισε την ψωλάρα καλά, τον πέταξα κάτω ξεντύθηκα κι εγώ και έπεσα από πάνω του. Του έγλυφα και του δάγκωνα τις ρωγίτσες. Το κορμί μύριζε σαν γυναίκας… το άρωμα του ήταν θηλυκό κι αυτό με καύλωνε πιο πολύ…

Τον γύρισα και τον έβαλα στα τέσσερα. Δεν είχε ίχνος τρίχας πουθενά, σαν κοριτσάκι, κι αυτό μου άρεσε πολύ. Αφού του έγλυψα την πλάτη και τον δάγκωσα παντού, δεν άργησε να μου ξαναγίνει πέτρα το καυλί μου…

Πήγα από πίσω του έτσι όπως ήταν στα τέσσερα και του ακούμπησα την πούτσα μου στην τρύπα του που παρακαλούσε για πούτσα. Την έπαιξα στην τρύπα του και μετά την κάρφωσα όλη με την μία μέσα. Αναστέναξε από πόνο και καύλα και μου έλεγε με σιγανή φωνή:

-    «Γάμα με γαμιά μου! Σκίσε την τρύπα! Είμαι το πουτανάκι σου!»

Με καύλωνε αφάνταστα! Εγώ τον γαμούσα δυνατά κι αυτός κουνούσε το κωλαράκι του προς εμένα. Δεν άντεξα πολύ και του πέταξα το καυτό σπέρμα μου βαθιά στο ανοιχτό κωλαράκι του…

Μετά πήγα από μπροστά του και την έδωσα να την καθαρίσει. Αφού την καθάρισε καλά με την γλώσσα του, ντυθήκαμε και ξεκινήσαμε ξανά την δουλειά.

Από τότε τον ξαναγάμησα μια φορά στο σπίτι μου και μετά χαθήκαμε. Ο Μάκης έφυγε και από την εταιρία για άλλη δουλειά και δεν τον ξανάδα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")