Ο γνωστός ποδοσφαιριστής (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όπως ήταν χαλαρά αραχτός στην θέση του οδηγού, γυμνός από την μέση και κάτω και με την ψωλάρα του να συνεχίζει να τινάζεται σαν ελατήριο τρελός από την καύλα, συνέχισα να του γλύφω με πάθος τα μπούτια. Οι δυνατοί μύες τους έκαναν συσπάσεις ενώ αυτός εξακολουθούσε να βγάζει πνιχτά βογγητά που έδειχναν ότι το ευχαριστιότανε. Κάποια στιγμή μάλιστα ξεκούμπωσε και το πουκάμισο του. Από μέσα δεν φορούσε τίποτα και έτσι φάνηκε το δυνατό γραμμωμένο κορμί του.

-    «Έλα…» μου λέει. «Γλύψε με και από την μέση και πάνω».

Άρχισα να τον γλύφω αμέσως από την μέση προς τα πάνω και σταμάτησα στο στήθος του, που οι ρώγες του ήταν ήδη σκληρές. Αφού τις πιπίλισα λίγο, άρχισα να τις δαγκώνω ελαφρά ενώ αυτός έτρεμε σαν ψάρι και συνέχιζε να βογκάει. Μετά ανέβηκα σιγά - σιγά γλύφοντας τον μέχρι τους ώμους και τον λαιμό και ξανακατέβαινα γλύφοντας μέχρι την μέση. Ο πούτσος του είχε μεγαλώσει κι άλλο και πεταγότανε προς τα πάνω σαν τον πύργο του Άιφελ.

Μην μπορώντας να κρατηθώ άλλο, προσπάθησα να τον πάρω στο στόμα μου αλλά αυτός δεν με άφησε και πιάνοντας μου το κεφάλι το οδήγησε ξανά στα μπούτια του. Φαινότανε καθαρά ότι ενώ απολάμβανε όλη τη φάση, ήθελε να το παίξει κουλ. Εγώ συνέχιζα να γλύφω τα όμορφα και δυνατά του μπούτια ενώ με τα χέρια μου έτριβα τις σκληρές του ρώγες. Αυτό δεν κράτησε πολύ, γιατί σε λίγο μου είπε:

-    «Έλα. Πάρτον τώρα στο στόμα σου…»

Εγώ, τρελός από την καύλα και ουρλιάζοντας, άνοιξα το στόμα μου όσο πιο πολύ μπορούσα και προσπάθησα να πάρω όλο αυτό το τεράστιο ματζαφλάρι μέσα. Τα ψιλοκατάφερα αν και το πουτσοκέφαλο πέρασε πίσω από την επιγλωττίδα μέσα στο λαιμό μου και αν δεν είχα μεγάλη πείρα στις πίπες θα κινδύνευε να με πνίξει. Άρχισα να του κάνω ένα δυναμικό τσιμπούκι φροντίζοντας να αναπνέω όταν τραβιόμουνα προς τα έξω. Ο παίδαρος τρέμοντας και βογκώντας μου είπε:

-    «Έτσι μπράβο! Εσύ είσαι πραγματικά βαθύ λαρύγγι!»

Αυτό κράτησε για λίγη ώρα μέχρι που απωθώντας το κεφάλι μου και τραβώντας τον πούτσο του προς τα έξω, μου είπε ευγενικά μεν αλλά επιτακτικά:

-    «Δεν θέλω να χύσω ακόμα. Βγάλε όλα τα ρούχα σου και γύρισε τον κώλο σου προς το μέρος μου».

Εγώ για μια στιγμή κόμπλαρα γιατί φοβήθηκα, ότι από τη μία το μεγάλο μέγεθος του πούτσου του και από την άλλη η άβολη θέση στο κάθισμα του συνοδηγού θα με έκαναν να πονέσω. «Αχ! Πόσο καλύτερα θα ήτανε να είχε χύσει στο στόμα μου!», σκέφτηκα. Μιας όμως και δεν είχα άλλη επιλογή, γδύθηκα και γύρισα τον κώλο μου προς το μέρος του.

Τότε όμως ο σούπερ παίδαρος έδειξε όλη του την πείρα και την καταπληκτική τεχνική του.
Πέρασε τα πόδια του ανάμεσα στα δικά μου και άνοιξε τα γόνατα του. Ένιωσα μονομιάς πόσο μεγάλη δύναμη είχαν αυτά τα πόδια και πλέον ήμουνα σίγουρος ότι ο παίδαρος ήταν ποδοσφαιριστής. Χωρίς καλά - καλά να το καταλάβω ο κώλος μου βρέθηκε ορθάνοιχτος και η ψωλάρα του να ακουμπάει στα κωλομέρια μου.

Αφού μου έκανε στην αρχή λίγο πινέλο ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του ακριβώς πίσω από την κωλοτρυπίδα μου στην κατάλληλη γωνία και με μια δυνατή κίνηση το έχωσε μέσα. Ο πόνος ήταν ελάχιστος αλλά παρά ταύτα εγώ έβγαλα ένα βογγητό. Ο παίδαρος σταμάτησε λίγο για να ηρεμήσω και έδωσε πάλι μια δυνατή σπρωξιά βάζοντας τον πιο βαθιά.

Σταμάτησε ξανά για λίγο και με ένα τρίτο πιο δυνατό κούνημα όλο το τεράστιο ματζαφλάρι μπήκε μέσα μου. Εγώ σχεδόν δεν πίστευα ότι όλο αυτό το ογκώδες εργαλείο κατάφερε να μου ξεσκίσει τον κώλο χωρίς καλά - καλά να πονέσω. Τότε ο παίδαρος πέρασε τα χέρια του μπροστά μου, μου χούφτωσε τα βυζιά ενώ με τα δάχτυλα του έτριβε απαλά τις ρώγες μου που είχανε σκληρύνει.

Αμέσως μετά ακούμπησε το κεφάλι του στο πλάι του λαιμού μου και όπως το στόμα του ήταν δίπλα στο αφτί μου τον άκουγα να φυσάει δυνατά και να βογκάει έχοντας τρελαθεί από την καύλα ενώ ο πούτσος του μπαινόβγαινε ρυθμικά στα τρίσβαθα του κώλου μου.

Αυτό κράτησε για λίγη ώρα. Μετά τα κουνήματα έγιναν πιο αργά και πιο δυνατά ώσπου σε μια στιγμή με έσφιξε δυνατά απάνω του, τον έσπρωξε όσο πιο βαθιά μπορούσε και σταμάτησε να κουνιέται. Εγώ καταλαβαίνοντας βέβαια τι γινότανε τον ρώτησα με προσποιητή αδιαφορία:

-    « Χύνεις φίλε;»

-    «Ναι!», μου απάντησε. «Στα δίνω όλα!!!»

Αφού μείναμε περίπου ένα λεπτό σε αυτή τη στάση ο παίδαρος τράβηξε έξω τον πούτσο του που αν και είχε μαλακώσει, δεν είχε πέσει τελείως, και άραξε στην θέση του οδηγού για να ηρεμήσει. Εγώ νιώθοντας τα χύματα να με καίνε βαθιά μέσα μου πήρα ένα χαρτομάντιλο και σκούπισα όσα τρέχανε ακόμα στα κωλομέρια μου.

-    «Πάμε να φύγουμε;» μου λέει.

-    «Ναι!» του λέω, «…αλλά πριν φύγουμε θέλω να σου ζητήσω μια χάρη…»

-    «Τι θέλεις;» μου λέει.

-    «Να με αφήσεις να χαϊδέψω λίγο τα πόδια σου. Μου αρέσουν πάρα πολύ!»

-    «Έ, αφού σου αρέσουν τόσο, χάιδεψε τα».

Άλλο που δεν ήθελα και έπιασα αμέσως δουλειά χαϊδεύοντας του τα πόδια. Αυτό κράτησε αρκετά και ο πούτσος του είχε πάλι μισοσηκωθεί. Εγώ αμέσως έσκυψα και άρχισα ξανά να του γλύφω τα πόδια από τα γόνατα μέχρι τα αρχίδια ενώ αυτός άρχισε πάλι να σφίγγεται και να βογκάει.

Σε μια στιγμή και όπως του έγλυφα τα αρχίδια κάνω ένα χχχ..λλου..ππ και ρουφάω στο στόμα μου όλο το δεξί του αρχίδι. Ήταν τόσο μεγάλο ( σαν μπάλα του πινγκ πονγκ σχεδόν ) που μου με μπούκωσε.

-    «Μμ… μμ…» έκανε αυτός. «Αυτό είναι πολύ ωραίο! Συνέχισε…»

Εγώ λοιπόν μια φορά του ρούφαγα το δεξί και μια φορά το αριστερό αρχίδι όσο πιο βαθιά μπορούσα και μετά με το χέρι μου χούφτωσα τον πούτσο του, που είχε γίνει ξανά σκληρός σαν σίδερο και του τον έπαιζα απαλά. Σε μια στιγμή σταμάτησα να του ρουφάω τα αρχίδια και αφού του τα έγλυψα πάλι έβγαλα την γλώσσα μου και άρχισα να του γλύφω με την άκρη της τον πούτσο, από τα αρχίδια μέχρι το κεφάλι και ξανά ως τα αρχίδια και ξανά ως το κεφάλι… Ώσπου στο τέλος με ένα άλλο ένα χχ.. χλλ.. ου.. π τον έβαλα όλο στο στόμα μου ως την βάση του.
Τότε αυτός μου λέει:

-    «Με έφτιαξες πάλι. Πάμε για δεύτερο ημίχρονο…»

Άρχισα λοιπόν να του παίρνω ρυθμικά τσιμπούκι και αυτό κράτησε αρκετή ώρα μέχρι που αυτός μου είπε:

-    « Έλα, ετοιμάσου να σου ρίξω και δεύτερο γκολ. Να τα ρουφήξεις καλά!»

Έκανα ένα - δυο δυνατά κουνήματα - ρουφήγματα και αισθάνθηκα από τον πούτσο του να πετάγεται στον ουρανίσκο μου και στο λαρύγγι μου μια αρκετά μεγάλη ποσότητα από καυτά γλυκά χύματα. Όταν τελείωσε του έγλυψα και την τελευταία σταγόνα από το πουτσοκέφαλο και του τον σκούπισα με ένα χαρτομάντιλο.
Μετά ντυθήκαμε και ξεκινήσαμε για την λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Στον δρόμο τον ρώτησα:

-    «Φίλε, μήπως θέλεις να ξανασυναντηθούμε;»

-    «Άσε φίλε…» μου λέει. «Εμένα λόγω της δουλειάς μου, μου την πέφτουν πολλές γκόμενες και ποτέ δεν μένω ρέστος. Απλά απόψε μου την βάρεσε και ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό…»

-    «Σου άρεσε;» τον ρώτησα.

-    «Ναι, καλό ήταν. Έχεις φοβερή τεχνική!» μου είπε.

-    «Κι εσύ το ίδιο φίλε!» του απάντησα.

-    «Γεια σου φίλε!»

-    «Γεια σου!»

Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο του και σκεφτόμενος το σώμα του, τα πόδια του, τις αντιδράσεις του και τα λόγια του, δεν μου έμενε καμιά αμφιβολία ότι ο τύπος πρέπει να ήταν ποδοσφαιριστής. Επιβεβαιώθηκα όμως πλήρως το Φθινόπωρο, όταν μετά την έναρξη του πρωταθλήματος περνώντας μπροστά από ένα περίπτερο, τον είδα να φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο μιας αθλητικής εφημερίδας σε ένα εντυπωσιακό ψαλίδι που είχε καταλήξει σε γκολ.

Επρόκειτο για ένα γνωστό ποδοσφαιριστή που έπαιζε τότε σε ομάδα της Α’ Εθνικής. Αγόρασα αμέσως την εφημερίδα και την κράτησα αρκετά χρόνια μέχρι που χάθηκε σε μια μετακόμιση.

Και για να πω και την αμαρτία μου, κάθε φορά που ήμουνα στεγνός από πούτσο έπαιρνα την φωτογραφία του και βλέποντας τα υπέροχα πόδια του και ενθυμούμενος την φάση που είχαμε, κάνει τράβαγα μαλακία σαν τρελός…!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")