Πάμε Στοίχημα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σας! Δεν είναι δική μου ιστορία, αλλά την έζησα και θέλω να σας την πω. Μεγάλωσα στην επαρχία, σε φτωχογειτονιές. Ακόμα θυμάμαι την ιστορία αυτήν. Είχα βαρέσει μαλακία όσο την θυμόμουν.
Στην γειτονιά μας μαζευόμασταν πολλά παιδιά. Εκεί ερχόταν και μια παρέα, εικοσιτριάρηδες το πολύ, παλικάρια όμως ψηλά και πάντα είχαν γκόμενες δίπλα τους, εννοώ όχι στην γειτονιά, αλλά πάντα αν τους έβλεπα έξω, κυκλοφορούσαν γκόμενες. Ήταν τρομακτικοί τύποι, μαγκάκια και πολύ αγριόφατσες.

Να τι έγινε: βάζανε στοιχήματα με λεφτά αυτοί, με άλλα παιδιά. Ο συγκεκριμένος όμως που θα σας πω ήταν δεκαοκτώ με δεκαεννιά χρονών. Παίζανε χαρτάκι και το στοίχημα ήταν άκρως ενδιαφέρον και τολμηρό θα έλεγα…

-    «Θα σε γαμήσουμε εδώ και τώρα αν χάσεις. Μέσα;» ρώτησαν.

Εκείνος δέχτηκε σίγουρος για την νίκη του στο χαρτάκι, αλλά δυστυχώς έχασε. Εκείνοι μαζεύτηκαν γύρω του, τρεις ήταν, και του είπαν:

-    «Λοιπόν…;»

Εκείνος φυσικά έπρεπε να πληρώσει το στοίχημα. Οι εποχές ήταν άλλες, καλύτερα να τον πηδούσαν παρά να του έβγαζαν φήμη ως αναξιόπιστου κτλ. Εκείνος ντροπιασμένος και αμίλητος είπε:

-    «Εντάξει!»

Εκείνοι τον έπιασαν από την πλάτη…

-    «Για έλα εδώ στην μάντρα, δεν περνάει κανείς…»

Εγώ κρυφακούγοντας το όλο θέμα ακολούθησα με τρόπο. Εκεί πίσω από την μάντρα, ο δεκαεννιάρης είχε πιάσει δουλειά. Τρεις πούτσες είχα παραταχτεί στο πρόσωπο του, ενώ ήταν αναγκασμένος να ακούει και τα βρισίδια τους και τους χλευασμούς τους. Εκείνοι γελούσαν όσο ο δεκαεννιάρης έχανε τον αντρισμό του και ντροπιαζόταν πάνω στις μεγάλες, η αλήθεια είναι, πούτσες τους. Συζητούσαν μεταξύ τους…

-    «Έλα, τελείωνε!» του είπε ο ένας. «Στήσου να σε γαμήσουμε!»

Τα έλεγαν τόσο κυνικά που και πούστης να ήταν το παλικάρι θα ντρεπόταν. Εκείνος αμίλητος, κατέβασε το τζιν του και έσκυψε πάνω στο εγκαταλελειμμένο αμάξι. Ο κώλος του ήταν εντελώς εκτεθειμένος.

-    «Ωραίο κωλαράκι ο Τάδε…» δεν λέω όνομα.

Τον χτύπησαν στα κωλομέρια και μετά ο μεγαλόσωμος από τους τρεις έβγαλε την πούτσα του ανάμεσα από το φερμουάρ και άρχισε να γαμάει αισχρά. Ο δεκαεννιάρης βογκούσε σιγανά… Οι άλλοι δύο τρίβανε τα καυλιά τους πάνω από το παντελόνι. Ο μεγαλόσωμος έκανε βίαιο γαμήσι. Άκουσα τον δεκαεννιάρη να βογκάει δυνατά.

Όταν τελείωσε ο ένας, ήρθαν οι άλλοι δύο με την σειρά, ενώ ο μεγαλόσωμος του σέρβιρε πίπα στο στόμα. Ο δεκαεννιάρης βόγκαγε αλλά δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή, τον έτρωγε αδιάκοπα… στόμα, κώλο. Τον χύνανε μέσα στον κώλο! Όταν τελειώσανε, σήκωσε το παντελόνι του και εκείνοι του είπαν:

-    «Να το ξανακάνουμε!» ειρωνικά βέβαια.

Εγώ συγκλονισμένος, τελικά αποφάσισα να του μιλήσω κάποιες μέρες μετά…

-    «Καλά ρε φίλε, μαλάκας είσαι;» του είπα.

-    «Γιατί;» με ρώτησε.

Εγώ του εξήγησα και εκείνος γέλασε και τότε μου είπε την αλήθεια…

-    «Εσύ τι λες; Δεν ήθελα να με γαμήσουν;»

Όταν κατάλαβα ότι ήταν γκέι, χάρηκα, γιατί, αλλιώς είναι να ξέρεις ότι τον έφαγε αναγκαστικά, και αλλιώς να ξέρεις ότι το ήθελε. Ήταν λέει ο μόνος τρόπος να τον γαμήσουν, γιατί δεν γαμάνε πουστράκια. Έτσι, επινόησε όλο το παραμύθι για να τον γαμήσουν, αλλά από όσα λέει: «μικροτσούτσουνοι και οι τρεις» γι’ αυτό κοκορεύονταν παντού γιατί ένιωθαν ανασφαλείς!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")