Εξαναγκασμός στρέιτ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα, είμαι ο Μπάμπης και είμαι είκοσι επτά ετών. Θα σας πω μια ιστορία την οποία δεν έχω πει σε κανέναν μέχρι τώρα.

Είμαι και ήμουν εμφανίσιμος γενικά, με λίγα παραπάνω κιλά, αλλά τίποτε το τρομερό. Είχα πολλές κατακτήσεις σε γυναίκες αλλά και σε... άνδρες. Τι εννοώ; Βασικά μου την έπεφταν γυναίκες αλλά και άνδρες. Εγώ φυσικά επέλεγα γυναίκες, αλλά όχι ότι μισώ τους γκέι ή κάτι τέτοιο, απλώς δεν είμαι αυτής της... νοοτροπίας ας πούμε.

Στα εικοσιένα μου είχα μια τραυματική εμπειρία, με γκέι όμως. Όλα άρχισαν με μια δουλειά που ήθελα πολύ να κρατήσω. Ήταν ιδανική για μένα, είχε καλά χρήματα, το μόνο πρόβλημα ήταν ο Φάνης το αφεντικό μου. Ήταν γκέι και σιγά - σιγά άρχισε να με παρενοχλεί. Από απλό φλερτ μέχρι στρίμωγμα…

Πάντα καταλήγαμε σε καβγά και πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο να μην φύγω από την δουλειά, κι εκεί έκανα το λάθος να πω την φράση:

-    «Φυσικά και δεν θα φύγω. Την θέλω όσο τίποτα την δουλειά».

Δίνοντας του έτσι ένα όπλο…
Ο Φάνης ήταν πενήντα ετών, γκέι παθητικός, ένας κανονικός άνδρας. Εντάξει, αρρενωπός… δεν του φαινόταν. Ένας λογαριασμός του κινητού μου πολύ υψηλός, ήρθε να προστεθεί στα υπέρ για αυτόν. Μου είπε κατά λέξη:

-    «Αν θες την δουλειά σου θα κάνεις μια εξαίρεση στα γούστα σου…»

Αηδίασα μόνο στην σκέψη αλλά τι να έκανα; Απλά πήγα σπίτι του. Την μέρα που κανονίσαμε, μου άνοιξε και φορούσε μόνο φόρμες. Με καλησπέρισε σαν να πρόκειται για κάτι εορταστικό.

-    «Σταμάτα! Θέλω να τελειώνουμε!» είπα και απλά πήγα στο σαλόνι.

Εκείνος δεν έχανε την διάθεση του. Άρχισε να με χουφτώνει αλλά τίποτα δεν μπορούσε να μου σηκωθεί. Ήξερα το γιατί… επειδή δεν ήθελα. Δεν ήθελα να είμαι εκεί και δεν ήθελα να κάνω σεξ με κάποιον σαν αυτόν και δεν ήθελα να κάνω κάτι αναγκαστικά.

Εκείνος σηκώθηκε, πήγε στην κουζίνα και επέστρεψε με ένα ποτήρι νερό.

-    «Πάρε και πιες αυτό…»

Μαζί με το νερό είχε και το γνωστό μπλε χαπάκι. Το κατέβασα γρήγορα. Μέσα σε μισή ώρα είχα γίνει κάγκελο και είχα ανάψει. Θα πηδούσα και κατσίκα που λέει ο λόγος. Δίσταζα ακόμα όμως… βλέπετε το χάπι δεν έχει να κάνει με τις αναστολές.

Με χάιδεψε στον ώμο…

-    «Έλα τώρα… θέλω να τελειώσεις μέσα μου…»

Ότι έλεγε με απωθούσε. Τον άφησα να γονατίσει και να μου πάρει πίπα. Έκλεισα τα μάτια… Πραγματικά ήταν ωραία πίπα! Τον ρούφαγε με λύσσα. Καμία γκόμενα που είχα δεν μου το είχε κάνει αυτό. Αναστέναζα από καύλα…

Πριν το καταλάβω, βρεθήκαμε στο κρεβάτι, εγώ ανάσκελα κι εκείνος πάνω μου. Κάθισε χωρίς δισταγμό και βασικά πηδιόταν μόνος του πάνω στο ορθωμένο καυλί μου. Εγώ έκλεισα τα μάτια… Με έγλυψε στο λαιμό. Τον έσπρωξα αλλά συνέχισε να γαμιέται και να λέει ότι πρόστυχο του ερχόταν… μέχρι που έχυνα μέσα στον κώλο του. Το ίδιο έκανε κι εκείνος στην κοιλιά μου…

Έκανα γρήγορα ένα ντους. Από τότε δουλεύω γι’ αυτόν, και αυτή ήταν μόνο η πρώτη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")