Ο ντουλάπας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Χθες μίλησα με δυο - τρεις καυλωμένους άντρες μέσα από το chat. Δεδομένου δε ότι η γυναίκα μου είχε πάει στο χωριό για να μείνει μερικές μέρες κοντά στην άρρωστη μάνα της, ήμουν μόνος και έτσι μπορούσα άνετα να μιλάω μέσο chat.

Ένας - δύο από τους καυλωμένους μου ζητούσαν επίμονα να τους κάνω να χύσουν. Δεν είχα πρόβλημα μιας και μου αρέσει να κάνω άντρες να χύνουν έστω και από μακριά. Μου αρέσει να τους φαντάζομαι με το καυλί στο χέρι και να μαλακίζονται με αυτά που τους περιγράφω ότι θα τους κάνω.

Είχα χώσει κι εγώ στην τρύπα μου έναν πλαστικό (άλλο πράγμα ο ζωντανός) πούτσο και γαμιόμουν ενώ συγχρόνως έκανα κάποιον άγνωστο να χύνει μπροστά στον υπολογιστή του, τελικά μου άρεσε κι αυτή η φάση.

Κάποια στιγμή, ένας, ένας που τελείωνε, αποχωρούσε, μέχρι να εμφανιστεί κάποιος άλλος που ήθελε να αδειάσει τα αρχίδια του. Κάποια στιγμή εμφανίζεται ένας και μου γράφει:

-    «Είσαι μόνος;»

-    «Ναι».

-    «Θέλω να σε δω από κοντά. Διαβάζω κάθε μέρα τις ιστορίες σου στο  και θα ήθελα να σε πάρω. Είμαι καθαρά ομοφυλόφιλος, πάω μόνο με άντρες και είμαι μόνο ενεργητικός. Έχω δε και πολύ καλά προσόντα, μπορώ να σου στείλω φωτογραφία μου. Αν έχεις στείλε μου κι εσύ. Είμαι 39 χρονών, εσύ;»

Πραγματικά, έτσι και έγινε. Του είπα ότι είμαι 45, του έστειλα φωτογραφία μου (αρκετά αποκαλυπτική των πίσω προσόντων μου), μου έστειλε και εκείνος. Έμεινα! Ήταν ένα κυριολεκτικό τέρας, ήταν όλος γεμάτος από σκληρούς μυς. Δεν πρέπει να έκανε άλλη δουλειά από το να γυμνάζεται.

Μου είχε στείλει δύο ολόσωμες όπου φορούσε ένα καυτό σορτς και μια που έδειχνε τα υπέρογκα προσόντα του. Δεν είχε δε ούτε μια τρίχα στο σώμα του. Ήταν ξυρισμένος στο κεφάλι του, ενώ είχε υπογένειο όπως και εγώ. Πάντως ήταν αρκετά άγριος, βέβαια επειδή πολλοί άντρες για να κάνουν εντύπωση, στέλνουν συνήθως φωτογραφίες που δεν είναι δικές τους, τον αμφισβήτησα, γιατί τέτοια υπέρογκα κορμιά δεν βρίσκεις εύκολα.

Μου είπε ότι είχε ύψος 1.95, εγώ που είμαι 1.74, σίγουρα θα ήμουν ένα παιχνιδάκι στα τεράστια μπράτσα του. Η φωτογραφία που του είχα στείλει με τα πίσω μου προσόντα του άρεσε, μου είπε λοιπόν ότι θα ήθελε να συναντηθούμε εδώ και τώρα.

Δεν ήξερα τι να κάνω… από τη μία ήθελα τούτο το φοβερό κορμί να το έχω πάνω μου, από την άλλη φοβόμουν κιόλας, γιατί κανείς δεν  ξέρει τι μπορεί να του συμβεί, με έναν τέτοιον γεμάτο μυς άντρακλα. Τον ρώτησα για άλλη μια φορά αν ήταν δικές του οι φωτογραφίες.

Μου απάντησε ότι δεν είχα παρά να το διαπιστώσω, όπως επίσης μου είπε ότι έχει τέτοιο κορμί γιατί είχε γυμναστήριο και ότι ήταν γυμναστής. Το καλύτερο δε απ' όλα ήταν ότι τούτο το γυμναστήριο το ήξερα, όχι ότι είχα πάει ποτέ, αλλά ήταν δύο δρόμους πιο κάτω από το σπίτι μου. Για να κερδίσω λίγο ακόμα χρόνο τον ρώτησα αν τον πείραζε ότι είχα υπογένειο. Μου απάντησε ότι:

-    «Ίσα, ίσα καλέ μου, δεν μου αρέσουν οι γυναικωτοί. Άμα πάει κανείς με άντρα θέλει να βλέπει πάνω στο καυλί του να καρφώνεται ένας άντρας, διαφορετικά θα πήγαινα με γυναίκες».

Τελικά πες, πες με κατάφερε. Δώσαμε ραντεβού να πάω στο γυμναστήριο του γύρω στις εννέα η ώρα. Εκείνη την ώρα θα έκλεινε μια και κάθε Δευτέρα βράδυ το γυμναστήριο έμενε κλειστό. Έτσι μπήκα στο μπάνιο, πλύθηκα, έκανα και όλα τα σχετικά που έπρεπε να κάνω στην τρύπα μου, ντύθηκα και περίμενα να περάσει η ώρα, να με πάρει τηλέφωνο και η γυναίκα μου και αμέσως μετά θα έφευγα.

Όλα έγιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα μου. Καθώς περπατούσα για να πάω στο γυμναστήριο του «ντουλάπα», σκεφτόμουν αν τελικά ήταν έτσι όπως στη φωτογραφία, αλλά συγχρόνως φοβόμουν κιόλας μιας και δεν ήμουν σε θέση να αντιμετωπίσω εκείνον τον οδοστρωτήρα.

Σκεφτόμουν ότι μπορεί να είχε παράξενα γούστα. Αν λοιπόν ήθελε να τα εφαρμόσει επάνω μου κι εγώ δεν ήθελα; Τότε την είχα πατήσει. Προσπάθησα να διώξω κάθε αρνητική σκέψη μόλις έφθασα έξω από το γυμναστήριο. Ήταν εννέα και δέκα, τα φώτα της γυμναστικής αίθουσας ήταν σχεδόν όλα σβηστά, μόνο ένα μικρό φωτάκι γραφείου ήταν αναμμένο στη ρεσεψιόν.

Στάθηκα για λίγο στο απέναντι πεζοδρόμιο και προσπάθησα να δω ποιος καθόταν πίσω από την ρεσεψιόν. Ήταν εκείνος, μάλλον μπορούσα να δω το μεγάλο ξυρισμένο κρανίο του να γυαλίζει στο φως της λάμπας. Πήρα μια βαθιά ανάσα, πέρασα απέναντι και κτύπησα σιγά την πόρτα.

Δεν άκουσε, κτύπησα πάλι. Τότε είδα να βγαίνει πίσω από την ρεσεψιόν ένας τεράστιος όγκος κι ερχόταν προς την πόρτα. Ήμουν σχεδόν έτοιμος να το βάλω στα πόδια.. δεν πρόλαβα, η πόρτα άνοιξε.

Δυο χέρια που είχαν το μέγεθος των μπουτιών μου, απλώθηκαν προς το μέρος μου, έπιασαν τα δικά μου, που μάλλον έμοιαζαν σαν σπίρτα μέσα στα δικά του. Ο άντρας που είχα μπροστά μου, έμοιαζε σαν βουνό, στην κυριολεξία παιδιά. Η φωτογραφία του δεν ήταν τίποτα μπροστά στον ίδιο.

Μου είπε να μπω και προχώρησε μπροστά μου. Τώρα μπορούσα να δω καθαρά τον σβέρκο του. Έμοιαζε να είναι από ατσάλι και τα δύο χέρια μου να έβαζα στον λαιμό του για να τον πνίξω ήταν αδύνατο να τον αγκαλιάσω. Οι μυς του σβέρκου του έμοιαζαν σαν δυο μεγάλα μαξιλάρια από πέτρα. Τα χέρια του έμοιαζαν σαν να τα είχε γεμίσει πέτρες.

Αρχίσαμε να κατεβαίνουμε μια σκάλα ξύλινη. Άνοιξε μια πόρτα, μετά άνοιξε τα φώτα και όλος ο χώρος γέμισε με το άσπρο, έντονο φως του φθορίου. Τώρα ήταν σαν μέρα εκεί μέσα.

Δεν υπήρχε παρά ένα δερμάτινο σκληρό κρεβάτι σαν αυτά που έχουν οι γιατροί, ενώ στον τοίχο, πίσω από το κρεβάτι κρέμονταν κάτι περίεργα αξεσουάρ. Κάτι αλυσίδες, κάτι περιλαίμια και άλλα πολλά, μάλλον σεξουαλικά εργαλεία, μέχρι και πλαστικούς, τεράστιους πούτσους διαφόρων χρωμάτων είχε εκεί μέσα…

Άρχισα να μη νιώθω και τόσο καλά. Τον κοίταζα και όσο τον κοίταζα τόσο πιο πολύ μου θύμιζε κάτι τύπους που συνήθως τους βλέπουμε σε έργα όπως οι μονομάχοι, ήταν ένα θηρίο.!

-    «Έλα μη φοβάσαι, έχω πείρα εγώ. Κανείς πούστης δεν έφυγε δυσαρεστημένος από το καυλί μου, μόνο να μου αρέσει όταν πηδάω, να κάνω τον άλλον ότι και καλά είναι σκλάβος και τέτοια…», μου είπε και ξεκρέμασε ένα χοντρό περιλαίμιο από τον τοίχο, που κατέληγε σε μια χοντρή αλυσίδα.

Άρχισε να με γδύνει… Μπροστά στο τεράστιο σώμα του, το δικό μου έμοιαζε σαν παιδικό. Τώρα με είχε γυμνό μπροστά του. Μου φόρεσε το περιλαίμιο και μετά άρχισε να γδύνεται κι αυτός. Όχι ότι είχε και πολλά να βγάλει, ένα μπλουζάκι που ήταν έτοιμο να σκιστεί από το μυώδες κορμί του και ένα σορτς τζιν που μόλις χώραγε στα τεράστια γεμάτα πετρώδεις μυς μπούτια του.

Μόλις το έβγαλε κι αυτό, από μέσα πετάχτηκε ένας θηριώδης πούτσος γεμάτος χοντρές φλέβες, ήταν σχεδόν καυλωμένος, ενώ το τεράστιο πουτσοκέφαλο είχε μια κάμψει προς την κοιλιά, ήταν από αυτούς που λέμε στραβοψώλης. Αυτό ήταν ένα πρόβλημα γιατί όταν ένας τέτοιος πούτσος μπαίνει (στραβός) μέσα σου σε πονάει πολύ μιας και σου κτυπά κι άλλα όργανα.

Ήταν τεράστιος, αφού η άκρη του πουτσοκέφαλου ήταν ένα (σε οριζόντια θέση) δάκτυλο πιο πάνω από τον αφαλό του. Άσε πια εκείνα τα αρχίδια του που έμοιαζαν λες και ήταν σχεδόν σαν αυγά στρουθοκαμήλου.

Μόλις άφησε το σορτς στο πάτωμα, με τράβηξε από την αλυσίδα του περιλαίμιου κοντά του και μου είπε:

-    «Ώστε παντρεμένος ε; Καλά κάνεις και τον παίρνει. Τι να τις κάνεις τις γυναίκες; Μετά από λίγο καιρό τις βαριέσαι, ενώ εμείς οι άντρες ξέρουμε τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Έτσι, χωρίς αναστολές, μη καλέ, και άλλες τέτοιες μαλακίες που κάνουν οι γυναίκες. Έλα μωρό μου, θα περάσουμε πολύ όμορφα, θα δεις…»

Με μια απότομη κίνηση, με κόλλησε ολόκληρο στο στήθος του. Τότε ένιωσα σαν να ακουμπούσα σε έναν ατσαλένιο τοίχο που όμως ήταν από ζεστή σάρκα. Άρχισα να των γλείφω. Έσπρωξε πίσω το κεφάλι μου, πίεσε λίγο τα μάγουλα μου και το στόμα μου άνοιξε.

Τότε κόλλησε τα χείλια του στα δικά μου και ρούφηξε την γλώσσα μου. Έπειτα έχωσε την δικιά του μέσα στο στόμα μου και άρχισε να μου γλείφει όλο το στόμα μου. Έτσι όπως με είχε κολλήσει επάνω του, αισθανόμουν σχεδόν στο στήθος μου το σκληρό παλούκι του να με ακουμπάει. Έβαλα τα χέρια μου και άρχισα να του μαλάζω τα μεγάλα και βαριά αρχίδια.

Με έβαλε να γονατίσω μπροστά του λέγοντας:

-    «Σκύψε σκλάβε! Γλείψε τα αρχίδια μου. Εμπρός πουστάρα, κάνε το καθήκον σου απέναντι σε έναν άντρα σαν κι εμένα.  Με θέλεις σαν παλαβός πούστρα! Έλα, εμπρός!»

Το πράγμα άρχισε να αγριεύει όλο και πιο πολύ, ήξερα όμως ότι αφού μπήκα στο χορό έπρεπε να χορέψω. Ξαφνικά έπιασε ένα ζευγάρι χειροπέδες και μου έδεσε τα χέρια προς τα πίσω. Τώρα μπορούσε να με κάνει ότι ήθελε…!

Με γονάτισε πάλι κι ύστερα με τράβηξε από την αλυσίδα. Το στόμα μου χτύπησε με δύναμη πάνω στα αρχίδια του. Έβγαλα την γλώσσα μου και άρχισα να του τα γλείφω. Κάθε τόσο με τραβούσε από την αλυσίδα οδηγώντας το στόμα μου, όπου εκείνος ήθελε, πότε στα αρχίδια του και πότε στον θηριώδη πούτσο του.

Δεν ξέρω πόσο κράτησε το σκηνικό, το μόνο που ξέρω είναι ότι είχα κουραστεί τόσο πολύ που είχα λαχανιάσει. Με είχε βάλει να γλείψω, κάνοντας με πάνω - κάτω σε όλο του το σώμα μέχρι και τα δάκτυλα των ποδιών του. Δεν άντεχα άλλο… ήμουν έτοιμος να καταρρεύσω από την κούραση. Τότε άρχισα να του λέω:

-    «Σε παρακαλώ, έλα να το κάνουμε, έλα…»

-    «Όχι έτσι, θα λες σε παρακαλώ αφέντη μου, έλα να μου ξεσκίσεις την τρύπα μου. Θέλω να με κάνεις να φωνάξω από τον πόνο. Έτσι θέλω να μου λες πουστάρα μου, κατάλαβες;»

Είχα καταλάβει και έτσι άρχισα να του λέω:

-    «Αφέντη μου, έλα, σε θέλω τόσο πολύ! Θέλω το φοβερό εργαλείο σου να μπει βαθιά, πολύ βαθιά μέσα μου. Έλα άντρα των ονείρων του κάθε πούστη σαν κι εμένα. Έλα, σε παρακαλώ, έλα, έλα ναι, μπες μέσα μου, ξέσκισε με, τελείωσε με!!!»

Μόλις με άκουσε να του μιλάω έτσι, με άρπαξε στην αγκαλιά του. Εγώ άνοιξα τα πόδια μου και τα τύλιξα γύρω από την ατσαλένια μέση του. Με κρατούσε λες και ήμουν μια παιδική κούκλα. Έβαλα τα χέρια μου στο σβέρκο του και κρεμάστηκα από εκεί και ήταν σαν να είχα αγκαλιάσει κάποια κολώνα της ΔΕΗ.

Ξαφνικά ένιωσα τα χέρια του από κάτω μου. Ύστερα άρχισε με το καυλί στο χέρι να προσπαθεί να βρει την τρύπα μου. Είχε πλέον αρχίσει να μου αρέσει πολύ η όλη φάση, έτσι όπως κρεμόμουν από εκείνο το θηρίο.

Ξαφνικά ένιωσα το χοντρό εκείνο πουτσοκέφαλο να βρίσκει τον στόχο του. Αφέθηκα λίγο και ένιωσα την τρύπα μου να ανοίγει. Ύστερα ένιωσα ένα κάψιμο.. μετά άρχισα να νιώθω τις χοντρές φλέβες του στραβού καυλιού να βρίσκουν στα τοιχώματα της τρύπας μου.

Είχε αρχίσει το ξέσκισμα της τρύπα μου. Πόναγα υπερβολικά… ήθελα να φωνάξω, ενώ τα νύχια μου είχαν μπει σχεδόν στο πίσω μέρος του χοντρού σβέρκου του.

-    «Φώναξε. Κανείς δεν μας ακούει. Φώναξε μανάρι μου, είμαι μέσα σου. Έτσι θέλω να σε ακούσω, έτσι. Όλον θα τον πάρεις, όλο! Θέλω να σου βγει από το στόμα!», μου είπε.

Άρχισε να με καρφώνει έτσι στα όρθια. Τα χέρια του με κρατούσαν από τα κωλομέρια μου. Ο τεράστιος πούτσος του είχε μπει σχεδόν όλος μέσα μου. Ο πόνος ήταν αφόρητος. Το δε μπούκωμα ήταν τόσο έντονο, ώστε ο πούτσος μου είχε αρχίσει να χύνει και να κατουράει μαζί. Το στραβό καυλί μου πονούσε όλα τα σωθικά μου. Με γαμούσε και συγχρόνως μου έδινε να πίνω τα σάλια του καθώς με φιλούσε στο στόμα.

Τα λεπτά περνούσαν και εγώ ένιωθα ότι έχανα τις αισθήσεις μου από τον πόνο. Συνέχισε να με γαμάει αλύπητα, χωρίς οίκτο, χωρίς έλεος… Άδικα του φώναζα ότι με πονάει πολύ, ότι ήθελα να πάρω ανάσα.. τίποτα. Έπνιγε της φωνές μου με τα χείλια του. Με φιλούσε συνέχεια, άγρια.. έμοιαζε με ζώο έτοιμο να με κατασπαράξει.

Ξαφνικά άρχισε να προσπαθεί να μου ανοίξει την τρύπα κι άλλο για να μου βάλει το τεράστιο δάκτυλο του μαζί με τον θηριώδη πούτσο του μέσα μου. Δεν άντεξα τον πόνο, φώναξα δυνατά. Συνέχισε… μόλις κατάφερε να χώσει και το δάκτυλο μέσα μου, έχασα τον κόσμο, ίσως και να λιποθύμησα. Μερικά λεπτά αργότερα τον άκουσα να μουγκρίζει σαν ταύρος.

-    «Θα χύσω, θέλω να σε χύσω!!!», φώναξε και με κατέβασε.

Κατάλαβα ότι θα με έχυνε στην μούρη τώρα. Αμ δε! Δεν έγινε έτσι. Με πήγε δίπλα στο κρεβάτι, κατέβασε ένα μεγάλο, χοντρό, μαύρο πλαστικό καυλί, που κατέληγε σε δύο αρχίδια με δύο τρύπες δεξιά και αριστερά το οποίο βίδωσε με δύο παξιμάδια στο πάτωμα.

Ύστερα κατέβασε ένα σκοινί που ήταν δεμένο με τροχαλία στο ταβάνι και μου το πέρασε στις μασχάλες. Είχα αρχίσει να τρέμω από τον φόβο μου. Νόμιζα ότι είχα πέσει στα χέρια κάποιου ανώμαλου που ήταν έτοιμος να με καθαρίσει.

Με έβαλε να κάτσω όπως καθόμαστε να χέσουμε, και ύστερα με έσπρωξε απότομα και το χοντρό πλαστικό καυλί μπήκε μέσα μου μέχρι την ρίζα. Τα μάτια μου δάκρυσαν από τον πόνο, ενώ από το καυλί μου άρχισαν να φεύγουν κάτουρα. Άρχισε να τραβάει πάνω - κάτω το σκοινί, έτσι ώστε να γαμιέμαι από το πλαστικό καυλί. Μου σήκωσε το κεφάλι και πιέζοντας μου τα μάγουλα, άρχισε να χώνει το τεράστιο πράγμα του στο στόμα μου.

Μου το είχε χώσει μέχρι τον λαιμό μου, μου ερχόταν εμετός. Άφηνα να τρέχουν τα σάλια μου έξω από το στόμα μου για να μη πνιγώ. Εκείνος συνέχισε να τραβάει πάνω - κάτω το σκοινί ενώ με το άλλο χέρι του έκανε πίσω - μπρος το κεφάλι μου πάνω στο έμβολο του.

Ξαφνικά τον άκουσα να φωνάζει:

-    «Σε χύνω, δεν αντέχω άλλο πουστάρα. Πάρτα όλα δικά σου! Να! Να! Να!!!»

Έχυνε κατευθείαν στο λαρύγγι μου. Μου είχε κοπεί η ανάσα μου, αλλά δεν έλεγε να τον βγάλει από μέσα. τον έβγαλε μόνο όταν μου φώναξε:

-    «Να μωρή! Θα σου πασαλείψω και το μούσι σου, που θες να κάνεις και τον άντρα! Πουτάνα! Πάρτα, όλα! Έτσι, δικά σου!!!»

Μου έριχνε σταγόνες πάνω στο μούσι μου, μου πασάλειβε όλο μου το πρόσωπο με χύσια που ακόμα έτρεχαν από το τρομερό καυλί του. Μετά προσπάθησε να μου χώσει στο μάτι το πουτσοκέφαλο του. Το έτριψε για λίγο.. δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου που είχαν γεμίσει χύσια, ενώ ήμουν ακόμα καθισμένος πάνω στο χοντρό πλαστικό καυλί.

Άρχισε πάλι να με ανεβοκατεβάζει πάνω στο πλαστικό καυλί. Τώρα ο πούτσος του είχε ξεκαυλώσει. Τον έπιασε και ενώ με είχε και γαμιόμουν με το ψεύτικο πράγμα, άρχισε να με κατουράει. Με κατουρούσε παντού, στην μούρη, στο στόμα, στα βυζιά μου, με είχε κάνει μούσκεμα, έσταζα ολόκληρος.

Μόλις τελείωσε, τον τίναξε στο στόμα μου μέσα. Μετά άρχισε να με λύνει. Προσπάθησα να σηκωθώ, δεν τα κατάφερα. Με έριξε ανάσκελα και τράβηξε απότομα το τεράστιο πλαστικό καυλί από μέσα μου. Ένιωσα λες και μου ξερίζωνε το άντερο! Μετά έπιασε ένα άλλο μικρότερο πλαστικό καυλί, και μου το έχωσε μέσα. Είχε κι αυτό ψεύτικα αρχίδια.. έτσι σταμάτησε στη ρίζα του πάτου μου.

Με σήκωσε με αυτό το πράγμα μέσα μου, μου έδωσε τα ρούχα μου να ντυθώ. Ντύθηκα.. το ψεύτικο καυλί που είχα μέσα μου με πονούσε καθώς εκείνος άρχισε να με σπρώχνει να ανέβω τα σκαλιά του υπογείου. Περπατούσα με ανοιχτά τα πόδια.

-    «Τώρα μωρό μου θα κάνουμε μαζί διάδρομο. Εσύ όμως θα περπατάς με το καυλί στην τρύπα. Έτσι θα σου την ξεσκίζει!»

Δεν άντεξα παρά μόνο τριακόσια μέτρα πάνω στο διάδρομο, μετά κατέρρευσα. Όλη η κοιλιακή μου χώρα πονούσε αφάνταστα. Με κατέβασε από τον διάδρομο, με έβαλε να κάτσω στα γόνατα και στα χέρια μου, μου κατέβασε το παντελόνι, ύστερα έβγαλε το πλαστικό καυλί από μέσα μου και μου το έχωσε στο στόμα μου. Ήταν καυτό.

Ξαφνικά, έτσι όπως με είχε μπρούμυτα να με πιπώνει με το πλαστικό, κατέβασε το σορτς του και μου τον έχωσε για δεύτερη φορά. Τώρα πονούσα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Με ξέσκιζε τόσο δυνατά που νόμιζα ότι σε λίγο θα μάζευα τα άντερα μου από το πάτωμα.

Δεν θυμάμαι πόσο κράτησε αυτό, το μόνο που θυμάμαι ήταν τα καυτά χύσια του να μου λιπαίνουν το άντερο. Βγήκε από μέσα μου, ύστερα κοίταξε την τρύπα μου και είπε:

-    «Τώρα μάλιστα! Έτσι τώρα δεν κλείνει εύκολα. Σου έχει γίνει σαν χωνί καύλα μου!»

Μετά μου την σφράγισε πάλι με τον πλαστικό πούτσο, μου ανέβασε το παντελόνι, με κράτησε έτσι και με κατούρισε πάλι αλλά αυτή την φορά δεν είχε και πολλά να μου δώσει.

Με οδήγησε στην πόρτα, μετά μου έχωσε μια δυνατή κλωτσιά στον κώλο κάνοντας το πλαστικό καυλί να με πονέσει ακόμα πιο πολύ. Βγήκα στο πεζοδρόμιο παραπατώντας, ενώ τον άκουσα να λέει πίσω μου:

-    «Τρέχα πούστρα! Γιατί αν δεν τρέξεις, θα σε πιάσω και θα σε ξεκωλιάσω ξανά!»

Άρχισα να τρέχω ενώ το πλαστικό καυλί μου τρυπούσε τα άντερα. Έστριψα στην γωνία και παραπατώντας έψαχνα να βρω τρόπο να βγάλω εκείνο το πράγμα από μέσα μου. Τελικά δεν τα κατάφερα γιατί όλο και κάποιος διαβάτης υπήρχε στον δρόμο.

Όταν έφθασα σπίτι μου, κολλούσα ολόκληρος και βρώμαγα από τα κάτουρα και τα χύσια. Έβγαλα τα ρούχα μου, τράβηξα από μέσα μου το πλαστικό πράγμα, γέμισα την μπανιέρα και μπήκα μέσα…

Ένιωσα το νερό να μπαίνει μέσα στην τρύπα μου. Την κοίταξα με ένα μικρό καθρέπτη, ήταν σαν σπηλιά, ορθάνοιχτη! Τρόμαξα τόσο από αυτή μου την εμπειρία που δύσκολα πια θα πάω ξανά με κάποιον που είναι τόσο σωματώδης. Βέβαια αυτά τα λέω τώρα, δεν ξέρω αν μου τύχει τι θα κάνω…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")