Το συναδελφικό σεξ (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά το σκηνικό στο ταξίδι, ο Αντώνης απομακρύνθηκε για λίγο καιρό και λίγο χαθήκαμε. Πριν λίγες μέρες έτυχε να βρεθούμε στο γραφείο και μου έκανε νόημα.

-    «Δεν έχω ξεχάσει πόσο καυλιάρης είσαι!» μου λέει. «Θα κανονίσουμε ωραία φάση».

Συμφώνησα και μου είπε θα με πάρει τηλέφωνο. Την Παρασκευή μου είπε ότι είναι στο σπίτι ενός φίλου του στη Βάρκιζα. Πήγα, μπήκα μέσα και βρήκα τον Αντώνη μαζί με άλλους δύο να κάθονται πίνοντας μπύρες. Έκατσα, ήπια κι εγώ την μπιρίτσα μου.

Οι φίλοι του ήταν γύρω στα τριάντα με τριάντα πέντε. Ο ένας κοντός και σχετικά άσχημος, ενώ ο άλλος γύρω στο 1.80 με κοιλίτσα και τρίχες που έβγαιναν από το πουκάμισο του.

Αφού πέρασε η ώρα λέει ο ένας ότι πάει να κάνει μπάνιο. Τον ακολούθησε κι ο άλλος και έμεινα μόνος με τον Αντώνη. Έκατσα δίπλα του και άρχισα να του χαϊδεύω το μεγάλο του φούσκωμα στο παντελόνι.

Βογκούσε και κατέβασε το φερμουάρ με το ένα χέρι και με το άλλο έσπρωξε το κεφάλι μου στον πούτσο του. Αφού του τον έγλυψα καλά με έχυσε στη μάπα. Από μέσα ακούγαμε φωνές. Πήγαμε μέσα και είδαμε στο κρεβάτι τον τριχωτό τυπά με ανοιχτά τα πόδια και τον άλλο να του γλύφει την κωλοτρυπίδα.

Βογκούσε και έλεγε ότι θέλει ένα καυλί. Πήγα δίπλα του και του έβαλα το καυλί μου στο στόμα του. Αυτός άρχισε να το ρουφάει με μανία. Ο Αντώνης έκατσε δίπλα στον κοντό και έγλυφε το παπάρι του τριχωτού.

Όταν σηκώθηκε ο κοντός έπαθα πλάκα. Το καυλί του δεν ήταν πολύ μεγάλο αλλά ήταν πάρα πολύ χοντρό. Αφού τον έπαιξε λίγο έβαλε τον Αντώνη να του κάνει πίπα. Εγώ συνέχισα να δίνω πίπα στον τριχωτό.

Ο κοντός μου έκανε νόημα και τότε πήγα και άρχισα να του ρουφάω με δυσκολία τον πολύ χοντρό του πούτσο. Ο Αντώνης άρχισε να γαμάει τον τριχωτό. Αφού έγινε παιχνίδι ο κοντός με έχυσε στα μούτρα κι εγώ έχυνα τον τριχωτό που είχε αλλάξει στάση. Ο Αντώνης τον έβγαλε από τον κώλο του και τον έχυσε στη κοιλιά.

Ήταν η ωραιότερη παρτούζα που έκανα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")