Πρώτη μου φορά στο σινεμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Άκουγα πολλά για το τι γίνεται στους τσοντο-κινηματογράφους αλλά δίσταζα να πάω ποτέ. Όταν όμως μια μέρα έτυχε να περνάω έξω από έναν τέτοιο κοντά στην Πλατεία Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη, πήρα θάρρος και μπήκα.

Χρειάστηκα λίγο χρόνο να συνηθίσω στο σκοτάδι αλλά αφού συνήθισα, κάθισα κάπου και άρχισα να χαζεύω την οθόνη ενώ έριχνα και δειλές ματιές γύρω μου. Τώρα ξέρω πλέον πως είμαι αμφιφυλόφιλος, τότε όμως ήμουν δεκαεννιά ετών και ακόμη δεν ήξερα τι ακριβώς θέλω, καθώς μου άρεσαν οι γυναίκες αλλά με καύλωνε και η σκέψη να το κάνω και με κάποιον άντρα.

Μετά από λίγο είδα μια σκιά να κινείται στην άκρη της σειράς που καθόμουν και κάποιον να ανάβει έναν αναπτήρα για να με δει καλύτερα. Ήταν ένας γκριζομάλλης, γύρω στα εξήντα, που δεν έχασε χρόνο και κάθισε δίπλα μου και με κοίταζε στο λιγοστό φως της οθόνης.

Εγώ έκανα πως κοιτάζω την οθόνη γιατί ντρεπόμουν λιγάκι και δίσταζα. Πάντως η όλη φάση με καύλωνε γιατί μου άρεσαν από τότε οι ώριμοι άντρες.

Μετά από λίγο, άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει στο αφτί και το λαιμό. Σαν είδε πως δεν του έφερνα αντίρρηση, μου πρότεινε να πάμε στον εξώστη που έχει λιγότερο κόσμο. Πράγματι τον ακολούθησα και μόλις ανεβήκαμε πάνω έπαθα την πλάκα μου γιατί γινόταν της πουτάνας!

Ένας γέρος σκυμμένος τον έπαιρνε από έναν φαντάρο με τεράστιο πούτσο και βόγκαγε καυλωμένος. Δύο νεαροί θηλυπρεπείς χουφτώνονταν μεταξύ τους ενώ τους χάιδευαν κάτι σαραντάρηδες και διάφοροι άλλοι.

Αφού βρήκαμε μια σκοτεινή γωνία, ο γκριζομάλλης (δεν έμαθα ποτέ το όνομα του), έβγαλε έξω ένα καυλί γύρω στους 15 πόντους αλλά αρκετά χοντρό και με έβαλε να σκύψω και να του τον γλύψω. Μάλλον δεν το έκανα πολύ καλά γιατί ήταν η πρώτη μου φορά και του τον ψιλο-δάγκωνα και τον πονούσα.

Έτσι μετά από λίγο με σήκωσε, με έβαλε να σκύψω και να στηριχτώ στην πλάτη ενός καθίσματος και άρχισε να μου γλύφει την κωλότρυπα μου. Αυτό με καύλωσε τρελά και άρχισα να παίζω το πουλί μου. Σύντομα είδα δυο – τρεις άλλους περίεργους που πλησίασαν και άρχισαν να μου χαϊδεύουν το βυζάκι και το κωλαράκι.

Τότε ο γκριζομάλλης άρχισε να μου βάζει κωλοδάχτυλα. Στην αρχή με έτσουξε αλλά αφού λίγο το συνήθισα, άρχισε να μου αρέσει και έσπρωχνα το κωλαράκι μου να μπει όλο. Τότε φόρεσε ένα προφυλακτικό και άρχισε να μπαίνει αργά - αργά μέσα μου.

Στην αρχή ένιωθα σα να με σκίζουν και προσπάθησα να τραβηχτώ, όμως ένας άλλος που στεκόταν μπροστά μου και μου έγλυφε τα βυζάκια μου με κράτησε ακίνητο και δεν μπορούσα να ξεφύγω.

Σε λίγο η τρυπούλα μου είχε ανοίξει αρκετά και απολάμβανα πλέον ένα πολύ ωραίο και καυλωτικό γαμήσι, ώσπου ο γκριζομάλλης έχυσε, τραβήχτηκε, έβγαλε το προφυλακτικό και μου τον έδωσε στα χείλη να του τον καθαρίσω.

Κατόπιν μου έδωσε ένα φιλί και έφυγε χωρίς να πει τίποτα ενώ οι άλλοι γύρω μου συνέχισαν να με χουφτώνουν, να με φιλάνε και άρχισαν να κατεβάζουν τα παντελόνια τους για να δοκιμάσουν κι αυτοί τη σφιχτή μου τρύπα που πλέον δεν ήταν παρθένα…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")