Με τον παντρεμένο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σε όλους σας.

Αποφάσισα να σας γράψω την πιο πρόσφατη ιστορία μου με ένα παντρεμένο πριν από 20 μέρες περίπου. Ας μη χάνω καιρό και ας αρχίσω.

Ήταν περίπου 9 το βράδυ όταν βγήκα από το σπίτι πηγαίνοντας στο φαρμακείο της γειτονιάς μου να δω ποια φαρμακεία εφημερεύουν για να πάρω παυσίπονα για ένα πονοκέφαλο που με ταλαιπωρούσε από το μεσημέρι. Αφού είδα λοιπόν σε ποια οδό έχει φαρμακείο, βγήκα έξω να πάω μια και δεν είχα άλλη επιλογή.

Στη διαδρομή είπα να σταματήσω στην καντίνα που είναι κοντά στο σπίτι μου , πάνω στη Λεωφόρο Συγγρού. Εκεί που είχα παραγγείλει και περίμενα να ετοιμαστεί η παραγγελία μου , έρχεται ένας άνδρας γύρω στα 40 , κανονικό σώμα και αρκετά τριχωτό από ότι κατάλαβα από τα χέρια του και αμέσως τον φαντασιωθηκα. Την ώρα που πλήρωνα , ρώτησα τον ιδιοκτήτη της καντίνας για την οδό που πήγαινα να μου δώσει οδηγίες αν ήξερε. Εκείνη την ώρα πετάγεται ο άνδρας που μόλις είχε έρθει και μου λέει ότι πάει και αυτός Εκεί κοντά και ότι μπορεί να με πάρει να με αφήσει. Αφού πήρε κι εκείνος κάτι να φάει, μπήκαμε στο αμάξι του και ξεκινήσαμε. Στην πορεία είδα ότι φόραγε βέρα στο χέρι και αυτό με καύλωσε πιο πολύ. Κάποια στιγμή με ρωτάει,,,, Πως και μόνος σήμερα? , μοναξιές του απαντάω , και δε με νοιάζει αλλά έχω κάτι καύλες από το πρωί και δε ξέρω τι να κάνω.

Γιατί δεν ξεκαυλωνεις? Μου λέει. Και του απαντάω. Εσύ είσαι παντρεμένος και πηδάς όποτε θες. ενώ για μένα δεν είναι τόσο εύκολο.

Έχεις καυλώσει πολύ ? με ξαναρωτάει. και του λέω . Γιατί δεν πιάνεις να δεις? Και εκείνη την ώρα αφήνει το τιμόνι και μου πιάνει τον πούτσο πάνω από το τζιν και γίνομαι τουρμπο. έχω γεμίσει υγρά. Παρατηρώ ότι και η δική του βερμούδα είχε φουσκώσει και τολμάω να του την πιάσω. πολύ μεγάλη σκληρή και μεγάλα μαλακά αρχίδια. μου λέει « δε πάμε κάπου ήσυχα να ξευκαυλωσουμε?
Η γυναίκα μου τον τελευταίο καιρό δε μου κάθεται εύκολα και είμαι μονίμως καυλωμένος» Του απαντάω «πάμε , ξέρω ένα μέρος σκοτεινό και ήσυχο στον παλιό ιππόδρομο.

Αφού φτάνουμε μου κατεβάζει γρήγορα το παντελόνι και αρχίζει να μου τον τρίβει πάνω από το σλιπ. ενώ εγώ έχω μισοκατεβάσει τη βερμούδα του και μαλάζω τις αρχιδαρες πάνω από το μπλε σλιπάκι του. σκέτη καύλα. ξαφνικά με πιάνει και μου δίνει ένα γλωσσοφιλο σκέτη καύλα. η γλώσσα του εξερεύνησε κάθε εκατοστό του ουρανίσκου μου με τις πούτσες μας έξω και να ξεροχυνουν. Ήταν πολύ καύλας με τριχωτό μεγάλο παλούκι , όπως σχεδόν κάθε παντρεμένος. άντρας με τα όλα του.

Αφού με ξαπλώνει πίσω μου κάνει μια πίπα σκέτη τρέλα! Ο τύπος δίψαγε για πούτσα,,,,, αλλά κι εγώ δεν το άφησα παραπονεμένο αφού τον έγλυψα παντού και με το παραπάνω , σπαρταρώντας να μου λέει πως θα με πνίξει στο χυσι! ! ! Κι έτσι έκανε. άδειασε τις αρχιδαρες του στο πρόσωπο μου! Με έκανε μπάνιο στο χυσι στην κυριολεξία. Μετά το χύσιμο κρατάμε με τις πούτσες έξω και χαλαρές και μαλακές ,,,,αγκαλιαστήκαμε και δώσαμε υπόσχεση να βρισκόμαστε διακριτικά και εχέμυθα να ξευκαυλωνουμε όποτε γουστάρουμε! Μετά με πήγε σπίτι μου μια και ο πονοκέφαλος είχε φύγει! Ήταν μαγική βραδιά για μένα

!Γεμάτη με έναν αληθινό άντρα!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")