Χρόνια φίλοι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα!

Λοιπόν το περιστατικό που γράφω συνέβη πριν μερικούς μήνες στην Θεσσαλονίκη, τα ονόματα είναι αλλαγμένα.

Κατ' αρχή να σου πω ότι ποτέ μου δεν είχα καμία απολύτως ομοφυλοφιλική εμπειρία αν και από φαντασιώσεις το ρεπερτόριο μου είναι πάρα πολύ πλούσιο. Ποτέ όμως δεν βρήκα το θάρρος να απολαύσω τον έρωτα με έναν άλλο άντρα, αρκούμουν μόνο στις φαντασιώσεις μου και στις ελάχιστες επαφές τώρα τελευταία μέσω internet με αγνώστους, ποτέ όμως κάτι πραγματικό. Το site το δικό σου, μου το πρότεινε ένα άλλο παιδί που γνώρισα μέσα σε κάποια σελίδα. Δεν σου κρύβω ότι από την μέρα που άρχισα να διαβάζω τις ιστορίες στο site είμαι συνέχεια μέσα στις καύλες, ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει με τίποτα ότι και να έκανα. Αυτό άρχισε να με επηρεάζει πάρα πολύ, αφού έβλεπα ωραίους άντρες και το μυαλό μου οργίαζε και πλέον δεν μπορούσα να με ελέγξω και ιδίως στο γυμναστήριο. Ποτέ δεν τόλμησα όμως να κάνω κάτι, ώσπου ο Παναγιώτης έβαλε το χέρι του!

Με τον Παναγιώτη γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο και κάναμε παρέα και εκτός. Βγαίναμε έξω και γενικώς ο ένας είχε εισχωρήσει στις παρέες του άλλου. Ήμασταν πολύ καλά φιλαράκια. Περιττό να πω ότι μετά από 6-7 χρόνια γυμναστήριο πως ήταν το σώμα του και πόσες φορές τον είχα φαντασιωθεί, αφού η οικειότητα που είχαμε μας επέτρεπε να βλέπει ο ένας τον άλλο γυμνό. Από ότι αποδείχτηκε αργότερα την ίδια φάση περνούσε και ο ίδιος αλλά κανείς δεν έκανε κίνηση.

Βγαίνουμε λοιπόν Παρασκευή βράδυ στο Shark, παρέα περίπου 7 άτομα δεν θυμάμαι καλά τώρα! Ο Παναγιώτης καθώς και εγώ μένουμε ανατολικά, προς Καλαμαριά! Αρχίζουμε πίνουμε, όλα καλά, εγώ φυσικά πριν βγω είχα κάνει την βόλτα μου στην σελίδα σου, είχα διαβάσει και κανα δύο ιστορίες και είχε έρθει και μου είχε γίνει σαν ακόντιο, γκόμενα δεν έχω αυτό το διάστημα οπότε κάνω πως ξεχνάω την καύλα μου και βγαίνω.

Και ενώ όλα πήγαιναν καλά κάποια στιγμή η Μαρία η γκόμενα του Παναγιώτη γι' αυτό το Σαββατοκύριακο άρχισε να ζαλίζεται, πήγε τουαλέτα, έκανε εμετό και τα συναφή, λέει ο Παναγιώτης θα την πάω σπίτι, για να μην πάρει ταξί, η γκόμενα δε μπορούσε να οδηγήσει. Να μην τα πολυλογώ παίρνει ο Παναγιώτης την Μαρία με το αυτοκίνητο της να την πάει σπιτι και εγώ από πίσω με το δικό μου να πάρω τον Παναγιώτη πίσω. Εγώ να βρίζω θεούς και δαίμονες και την Μαρία μαζί, τώρα βέβαια την ευγνωμονώ. Την αφήνουμε όλα ωραία και καλά και ξεκινάμε να γυρίσουμε. Μέσα στα νεύρα και οι δυο, ο Παναγιώτης γιατί σχεδίαζε να γαμήσει και εκείνη δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της, εγώ γιατί μου χάλασε την βραδιά και είχα και τις δικές μου ανησυχίες.

Και ενώ γυρνάμε στο ύψος που είναι η Apollonia Πολιτεία πέφτει πρόταση από τον Παναγιώτη, κάτι που το κάναμε συχνά, να πάμε για τσιγάρο στην παραλία. Που να την βρω την παραλία ρε μαλάκα του λέω και με καθοδηγεί να πάμε στο πάρκινγκ πίσω από το Hondos Center, όντως έβλεπες θάλασσα, αλλά δεν θα το έλεγα παραλία.

Αυτό το κάναμε συχνά, πηγαίναμε σε παραλίες και ανοίγαμε φιλοσοφικές συζητήσεις. Βεβαία εδώ μου την έσπαγε ο φωτισμός αλλά τι να κάνω. Ο Παναγιώτης μέσα στα νεύρα και εγώ να προσπαθώ να τον ηρεμήσω με διάφορες μαλακίες που του έλεγα. Ώσπου κάποια στιγμή πάνω στα νεύρα του, πέφτει η βόμβα, τι να ηρεμήσω ρε μαλάκα μου λέει, έχω να γαμήσω 20 ημέρες και σήμερα που το είχα σίγουρο έχω μείνει με τον πούτσο πέτρα - το θυμάμαι και τρέμουν τα χέρια μου ακόμη. Εγώ να μην του απαντάω, το γαμημένο το μυαλό μου να σκέφτεται διάφορα, μα πάνω από όλα σκεφτόταν τον Παναγιώτη δίχως τα ρούχα.

Τι να κάνω να ηρεμήσω τον Παναγιώτη, να σταματήσω να σκέφτομαι ή να προσπαθώ να βολευτώ αφού και ο δικός μου δεν χωρούσε πλέον μέσα στο τζιν. Σιωπή για κανένα λεπτό, γιατί δεν μιλάς μου λέει, τι να σου πω του απαντώ, συμβαίνουν αυτά, και εγώ στην ίδια φάση του λέω είμαι μόνο που δεν έχασα τίποτα απόψε οπότε είμαι κάπως καλύτερα, σε καταλαβαίνω του λέω, και δώστου να προσπαθώ να ηρεμήσω τα πνεύματα γιατί όσο με κοιτούσε μέσα στα μάτια τόσο μου ερχόταν να τον πιάσω και να τον βάλω κάτω. Αρχίσαμε να συζητάμε διάφορα άσχετα θέματα, ώσπου κατάλαβα ότι κάτι ήθελε να μου πει αλλά κόμπιαζε, τον ξέρω 5 χρόνια.
Έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα του λέω, νομίζω ότι λέμε τα πάντα, αλλά αυτήν την στιγμή νομίζω ότι άλλα μου λες και άλλα σκέφτεσαι. (Για τον Παναγιώτη δεν μου είχε περάσει τίποτα από το μυαλό ποτέ, τι μπορεί να σκέφτεται, λόγω και της οικειότητας, ήταν πολύ φυσιολογικό να γδύνεται ο ένας μπροστά στον άλλο ή να κοιτά ο ένας το σώμα του αλλού, οπότε δεν είχε ψυλλιαστεί κάτι.) Όχι! Μου λέει δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Και δώστου εγώ στον κόσμο μου να λέω τις μαλακίες μου για να γελάσουμε, μπας και του φτιάξω λίγο το κέφι. Και εκεί που και εγώ δεν θυμάμαι τι έλεγα, ακούω ένα «θέλω να χύσω, δεν αντέχω άλλο πονάνε τα αρχίδια μου ρε μαλάκα», κάγκελο εγώ!

Ακαριαία σκέφτηκα ότι έχω αρχίσει και τα χάνω και δεν ακούω καλά. Τι κοιτάς μου λέει ρε γαμώτο? Φίλοι δεν είμαστε, σου λέω τι σκέφτομαι θέλω να χύσω στο λέω στην ψύχρα! Να έχω καταπιεί την γλώσσα μου εγώ, να μην μπορώ να πω κουβέντα. Με κοιτούσε μέσα στα μάτια σαν να ήμασταν ερωτευμένοι, τι με κοιτάς μου λέει, μην μου κάνεις τέτοια, φίλοι δεν είμαστε? , μπορούμε να μοιραστούμε τα πάντα. Εγώ να έχω αρχίσει να χάνω τον κόσμο μου, ο πούτσος μου να κοντεύει να σκίσει το παντελόνι. Και φυσικά είπα την θεϊκή μαλακία, μπορώ να κάνω κάτι? του λέω, πως θα μπορούσα να σε βοηθήσω? (Βέβαια τον κόσμο νόμιζα ότι τον είχα χάσει γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή δεν ήξερα τι σημαίνει η έκφραση αυτή.)

Γυρνάει και μου λέει: μου αρέσεις ρε καριόλη σαν άντρας, θέλω να κάνω κάτι μαζί σου. Εγώ να έχω μείνει παγωτό! Βέβαια το ένα ηλεκτροσόκ έρχονταν μετά το άλλο, ξέρω ότι και εσένα σου αρέσω, σε έχω δει πως με κοιτάς, στην φιλία μας πες μου την αλήθεια αν κάνω λάθος και θα το σταματήσω εδώ. Έλα που εγώ δεν ήθελα να το σταματήσει αλλά και από την άλλη δεν ήξερα τι να κάνω, δεν ήξερα αν το εννοούσε ή αν μιλούσε η καύλα του. Μόνο τον κοίταζα! Γιατί δεν μου απαντάς γαμώτο να μου λέει και να είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα ή να με αρχίσει στα μπουνίδια. Είχα λιώσει από την καύλα, τον κοιτούσα μέσα στα μάτια. Με άρπαξε από το λαιμό και έχωσε την γλώσσα του μέσα στο στόμα μου. Έχασα τον κόσμο από την καύλα, τον χάιδεψα και εγώ, άπλωσε το χέρι του και το έβαλε πάνω στον πούτσο μου, η στύση μου βέβαια τα έλεγε όλα. Τραβήχτηκε απότομα.
Τα έχασα!

Είσαι καυλωμένος μου λέει. Εγώ μόνο κοιτούσα. Δεν ξέρω τι είχα πάθει αλλά δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Κώστα μου λέει είσαι μεγάλος τσόγλανος, με νευριασμένο ήθος, αν σου ήταν αδιάφορο αυτό που γίνεται τουλάχιστον δεν θα σου είχε γίνει πέτρα πριν καν σε αγγίξω. Άρχισα να τραυλίζω, σκεφτόμουν ότι ήθελα να του πω ότι τον θέλω. Νοιώθω πολύ άσχημα μου λέει, γιατί του λέω? η απάντηση του νευριασμένη: Έτσι! Τον ήθελα τον γαμημένο τον άντρα όσο τίποτα, γυρίζω τον κοιτάω, με πολύ έντονο βλέμμα, με κοιτούσε μέσα στα μάτια, κόλλησα επάνω στα χείλη του, τον φιλούσα λυσσαλέα, ήθελα να τον φάω ολόκληρο, μία δώσει που ξεκολλήσαμε του λέω με ήθος έντονο «σε θέλω ρε αρχίδι σαν τρελός αλλά κώλωνα», και εγώ μου λέει. Και εγώ δεν ξέρω πόση ώρα φιλιόμασταν.

Μου ξαναέπιασε τον πούτσο, πείρα θάρρος και εγώ, άπλωσα και εγώ το χέρι μου και τον χάιδεψα, πρώτη φορά χάιδευα ξένο πούτσο και δη καυλωμένο, απίστευτη αίσθηση, το σώμα μου είχε μουδιάσει, το αίμα μου είχε σταματήσει, ένοιωθα μία γλυκιά ζάλη να με κυριεύει, βρισκόμουν σε άλλο κόσμο. Κράτησε αρκετά αυτό το παιχνίδι, να φιλιόμαστε και να χαϊδεύει ο ένας το σώμα του άλλου πάνω από τα ρούχα! Σταμάτησα λίγο, συζητούσαμε, είπαμε τι σκέφτονταν ο ένας για τον άλλο τόσο καιρό και γιατί δεν το εκφράζομαι, μιλούσαμε περίπου μισή ώρα. Ώσπου αρχίσαμε πάλι να φιλιόμαστε και να εξερευνάει ο ένας το σώμα του άλλου, κάποια στιγμή ο Παναγιώτης έκανε κίνηση να λύσει την ζώνη του. Τον σταμάτησα! Μην μου το κάνεις αυτό μου λέει μαλάκα γιατί θα σε γαμήσω μου λέει! Είχα γίνει άλλος άνθρωπος και η απάντηση μου το επιβεβαίωνε: αυτό θέλω κολλητέ του λέω αλλά επί ίσης οροις και φυσικά αργά αργά για να το απολαύσουμε! Κάθε φορά που έπαιρνα τέτοιες πρωτοβουλίες μου έχωνε την γλώσσα του μέσα στο στόμα και κόντευε να με ρουφήξει. Του ξεκούμπωσα την ζώνη, την έβγαλα τελείως από το παντελόνι και την έριξα στο πίσω κάθισμα, του ξεκούμπωσα το παντελόνι, ο Παναγιώτης στηρίχτηκε στια πόδια του και σήκωσε τους γλωτούς του από το κάθισμα, σαν μου έλεγε να το βγάλω τελείως, το κατέβασα μέχρι τα γόνατα, το έβγαλέ τελείως μόνος του. Και οι δύο τρέμαμε από την καύλα!

Οι πούτσοι μας ποιο σκληροί και πιο ζεστοί από ποτέ! Τον χάιδεψα πάνω από το σλιπάκι! Απίστευτη καύλα να πιάνεις ένα ξένο πέτρινο πούτσο, που έμοιαζε με θηρίο έτοιμο να σε σκίσει! Έκανα κίνηση να κατεβάσω λίγο το σλιπάκι, με σταμάτησε! μουνάκι μου λέει επί ίσης οροις είπαμε, μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και το έβγαλα τελείως, ειλικρινά νόμιζα ότι θα χύσω, άρχισε να με χαϊδεύει πάνω από το σλιπάκι και ζούλαγε τα αρχίδια και του χάιδευα τα δικά του, ήμουν ένα βήμα πριν να βγάλω το σλιπάκι και να αρχίσω να βαράω την πιο δυνατή μαλακία της ζωής μου. Κάποια στιγμή έπιασα τον πούτσο μου, το σλιπάκι ήταν μούσκεμα από τα προσπερματικά, λες και είχα κατουρηθεί!

Γδυθήκαμε τελείως και μείναμε με τα εσώρουχα με τον κίνδυνο να μας ανακαλύψει κανείς και να γίνουμε ρόμπα! Αυτός ο κίνδυνος ήταν που βοηθούσε να μας ανέβει το αίμα στο κεφάλι! Φιλούσε και έγλειφε ο ένας το σώμα του άλλου, σχεδόν ότι έκανε ο ένας το ανταπέδιδε ο άλλος. Κάποια στιγμή, άρχισε να μου ζουλάει πολύ έντονα τα αρχίδια και προσπαθούσε να βάλει το χέρι του κάτω από το σλιπάκι, από την κάτω πλευρά όμως. Αδύνατον, αφού το σλιπ είχε γίνει σαν αντίσκηνο και μετά βίας χωρούσε το εργαλείο μου. Του κατέβασα λίγο το δικό του και βγήκε έξω ένα πρησμένο, κατακόκκινο πουτσοκέφαλο. ΄Έλιωσα από την καύλα, και χίλια άτομα να μας έπιαναν εκείνη την στιγμή δεν πρόκειται να σταματούσα με τίποτα, δεν με ένοιαζε τίποτα!

Μου κατέβασε και αυτός το δικό μου λίγο! Μαλάκα, γυρνάω και του λέω δεν με νοιάζει τίποτα εδώ που φτάσαμε, σε θέλω σαν τρελός τώρα, θέλω να γαμηθούμε τώρα και έβγαλά το εσώρουχο μου τελείως, το έβγαλε και αυτός. Είχα μπροστά μου μία ψωλή 19 εκατοστών περίπου, ένα ζευγάρι τριχωτά αρχίδια και ένα κατακόκκινο πουτσοκέφαλο που πλέον είχε αρχίσει να γυαλίζει από τα ξεροχύσια. Έσκυψε και μου δάγκωσε τις ρώγες, βογκούσα, αναστέναζα, ήθελα να του τον χώσω μέσα στον κώλο και να τον ξεσκίσω και ταυτόχρονα ήθελα να με σκίσει και αυτός στα δύο, δεν ήξερα τι να απολαύσω τα χάδια του και τα φιλιά του ή να πέσω πάνω του και του φάω την ψωλή. Όταν άγγιξε με την γλώσσα του το πουτσοκέφαλο μου τελείωσα, του παραδόθηκα τελείως, δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι. Στην αρχή πέρασε την γλώσσα του πάνω από το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο, αργά, υγρά και τελείως βασανιστικά, ήξερε τι μου άρεσε αφού τα είχαμε χιλιοειπωμένα πως γαμάμε τις γκόμενες και πως μας αρέσει να μας περιποιούνται. Ύστερα άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια, να τα βάζει στο στόμα του και να τα παίζει, αυτό είναι κάτι που με τρελαίνει εμένα, άρχισα να τον βρίζω χυδαία να τον χαϊδεύω στην πλάτη και ταυτόχρονα να τον γρατζουνάω, με έγλυφε αρκετή ώρα, έχωσε όλο το παλούκι μου στο στόμα του - μικρότερο από το δικό του 17 εκατοστά αλλά πιο χοντρό - το είχε καταπιεί, είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα, ήθελα να χύσω, προσπαθούσα να κρατηθώ, ξαφνικά ένοιωσα κάτι υγρό να πλησιάζει την τρύπα μου, προσπαθούσε να βρει την τρύπα μου με τα δάχτυλα του. Σιγά Σιγά και ενώ είχε την ψωλή μου μέσα στο στόμα του μου έβαλα ένα δάχτυλο, κόντευα να ξεκολλήσω το τιμόνι από την θέση του, βογκούσα και τον έβριζα τον καργιόλη με είχε ένα βήμα πριν να αρχίσω να τον παρακαλάω να με γαμήσει. Έπαιζε με το δάχτυλο του μέσα στην τρύπα μου, θα χύσω του λέω δεν αντέχω άλλο. Σηκώνεται και μου λέει: νομίζεις ακόμη δεν αρχίσαμε ρε αυτοκόλλητε μου! Με είχε τρελάνει από την μια να βριζόμαστε και από την άλλη να αγαπιόμαστε σαν κολλητοί που ήμασταν! Με έπιασε από το σβέρκο και μου λέει: τι θα γίνει θα τον κοιτάς πολύ ώρα? Ποίον του λέω και γελάω. Αυτόν μου απαντάει και μου προσγειώνει την μούρη πάνω στην πούτσα του.

Εγώ βέβαια με την καύλα που είχα δεν ήμουν για παιχνίδια, τον άρπαξα και τον έχωσα μέσα στο στόμα μου, μου φάνηκε τεράστιος για να τον βάλω όλον μέσα, αλλά ήταν ιδέα μου τώρα που το σκέφτομαι, γιατί με μία σπρωξιά το αρχίδι μου τον έχωσε μέχρι το λαρύγγι, κόντευα να πνιγώ, δάκρυσα, μετά με άφησε μόνο μου να κάνω ότι θέλω αφού τον κράτησε λίγο εκεί, τον έγλυφα και τον ρουφούσα σαν πόρνη, δεν χόρταινα να γεύομαι τα προσπερματικά του, πεντανόστιμα ήταν, λες και κατάπινα το πιο γευστικό πράγμα του κόσμου! Η καύλα μας είχε τρελάνει, το αυτοκίνητο δεν μας χωρούσε και εμείς θέλαμε να τρυπήσει ο ένας τον άλλο! Είχε αρχίσει να ξημερώνει. Ο Παναγιώτης να με βρίζει και να μου λέει ότι θέλει να με γαμήσει, εγώ να του γλύφω πότε τον πούτσο και πότε τα αρχίδια και αυτός να έχει εγκαταστήσει πότε ένα και πότε δύο δάχτυλα μέσα στην τρύπα μου! Η κατάσταση γίνονταν επικίνδυνη υπήρχαν σεκουριτάδες στην μπροστινή πλευρά του κτηρίου. Τράβηξε τελείως πίσω το κάθισμα και έβαλε τα πόδια του πάνω στο ταμπλό τα άνοιξε τελείως, μαλάκας είχα μείνει τι να πρώτο γλύψω δεν ήξερα τον πούτσο του, τα αρχίδια του ή την άτριχη τρυπούλα του.

Του έχωσα ένα δάχτυλο στον κώλο, έσκυψα και άρχισα να του την γλύφω όσο μπορούσα, έτσι όπως ήμασταν, βογκούσε λες και τον σκότωνες, άρχισα να του παίρνω τσιμπούκι πιο γρήγορα και ταυτόχρονα να έχω ένα δάχτυλό μου μέσα στον κώλο του, με το άλλο του έπαιζα τον πούτσο, τον ένοιωσα να πρήζεται κι άλλο άρχισε να έχει σπασμούς και να λέει ασυναρτησίες, με έβριζε χυδαία, από καργιόλη και αρχίδι, μέχρι ότι θα με ξεσκίσει και θα με χύσει μέσα στο λαρύγγι, ανεξέλεγκτη η κατάσταση από την λογική. Καταλάβαινα ότι θα χύσει, δεν ήξερα αν άντεχα να συνεχίσω άλλο, η πρώτη ριπή έσκασε μέσα στο στόμα μου, έκανα να τραβηχτώ μου πίεσε το κεφάλι πάνω στην ψωλή του και με κάρφωσε εκεί να μην μπορώ να κουνηθώ ενώ ταυτόχρονα άρχισε να πιέζει και να μου γαμάει το στόμα, που στο διάολο το βρήκε το τόσο σπέρμα το μουνί? Στην αρχή τα καταπιά χωρίς την θέληση μου μετά όμως τον στράγγιξα δεν ξεκολλούσα από τον πούτσο του.

Άρχισε να μου παίρνει και αυτός πίπα, με ρουφούσε με μανία, άρχισε να με γαμάει με ένα δάχτυλο έβαλε και δεύτερο, πονούσα, προσπάθησε να βάλει και τρίτο, πονούσα πάρα πολύ, διαμαρτυρόμουν, ο Παναγιώτης στον κόσμο του δεν με άκουγε, μάταια, τον έβριζα και τον παρακαλούσα να σταματήσει το παιχνίδι με την τρύπα μου, όταν άρχισα να χύνω και ταυτόχρονα να νοιώθω την γλώσσα του πάνω στο πουτσοκέφαλο μου, τον λάτρεψα. Καθίσαμε στις θέσεις μας και προσπαθούσαμε να ανασάνουμε. Οι πούτσοι μας όμως ήταν σαν ακόντια όρθιοι. μετά από λίγο και αφού συμφωνήσαμε ότι θέλουμε να ξεσκίσει ο ένας τον άλλο αλλά σε άλλο χώρο για να είμαστε άνετα, τράβηξε ο ένας από μία δυνατή μαλακία, φυσικά λίγο πριν χύσει ο καθείς και για να μην λερώσουμε το αυτοκίνητο, προσγειώσαμε ο ένας την ψωλή στον στόμα του άλλου. Τελικά το σπέρμα του ήταν γευστικότατο!

Με τον Παναγιώτη μοιραζόμαστε και άλλες καυλιάρικες στιγμές μαζί εδώ και 2 μήνες, που θα σας πω στο μέλλον. Συγνώμη που σας κούρασα με την περιγραφή αλλά ήθελα να τα γράψω όπως τα νοιώσαμε και όπως έγιναν. Φυσικά πριν σταλεί το mail αυτό πείρα την έγκριση του κολλητού μου, έχουμε διαβάσει πολλές ιστορίες μαζί και αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε το mail μας για να λάβουμε την γνώμη σας και ποίος ξέρει ίσως μία καλή γνωριμία που να μας οδηγήσει σε καινούρια μονοπάτια καύλας και ηδονής! Αποφασίσαμε ότι αν βρίσκαμε ένα καλό και εχέμυθο παιδί από Θεσσαλονίκη ή βόρειο Ελλάδα θα θέλαμε να δοκιμάσου με ένα τρίο, δεν αποκλείουμε κάποια καλή γνωριμία από άλλη περιοχή της Ελλάδας και κυρίως από την Αθήνα που ταξιδεύουμε για επαγγελματικούς λόγους συχνά. Για την ιστορία οι ηλικίες μας είναι 27 και 28 χρονών.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")