Ο εικοσάρης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εδώ και πολλές μέρες, μου έχει καρφωθεί στο μυαλό μου μια επιθυμία. Ποια; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε. Πριν δυο εβδομάδες, ήρθε στο σπίτι μας ένας νεαρός που η γυναίκα μου είχε βαπτίσει πριν ακόμα την γνωρίσω, είχε βαπτίσει το παιδί αυτό πριν δεκαεννια χρόνια. Σήμερα το παιδί είναι σχεδόν άντρας. Είναι εικοσι χρονών, μόλις πριν δυο εβδομάδες γύρισε από την Αγγλία όπου σπούδαζε, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει μεταγραφή σε ελληνικό πανεπιστήμιο, τέλος πάντων όλα αυτά δεν έχουν και μεγάλη σημασία, σημασία έχει ότι εγώ τον γούσταρα πολύ αν και από ότι καταλαβαίνεται μου ήταν δύσκολο κάπως να την πέσω στο παιδί.

Τέλος πάντων πρέπει να αναφέρω ότι το σπίτι τους είναι ένα τετράγωνο πιο κάτω από το δικό μας. Η ιδέα ότι τον παίδαρο τον είχα γνωρίσει όταν ακόμα ήταν παιδάκι και τώρα είχε γίνει ένα απίθανο παλικάρι με μαλλιά που τα είχε αφήσει μέχρι τους ώμους, ήταν για μένα τρέλα. Ήταν πολύ δύσκολο να του κάνω κάποια πρόταση μιας και ο νεαρός είχε νονά την γυναίκα μου. Έπρεπε πρώτα να βρω κάποια ευκαιρία ώστε να του το φέρω απ\' έξω, απ\' έξω.

Μια μέρα λοιπόν που η μάνα του μαζί με την γυναίκα (την νονά του) βγήκαν για ψώνια, εκείνος ήρθε στο σπίτι μας. Κάτι ήθελε από το internet και επειδή ακόμα δεν έχει πάρει computer ήρθε σε μας. Βάλαμε ποτό και καθίσαμε στο γραφείο. Για μισή ώρα έψαχνε και τελικά βρήκε εκείνο που ήθελε. Ύστερα πιάσαμε κουβέντα, μπροστά στο computer, εγώ άρχισα επίτηδες να μπαίνω σε πορνό-σελίδες, αυτός καθόταν δίπλα μου και χαζεύαμε. Κάποια στιγμή έκανα ότι δεν είδα που μπήκα από την μηχανή αναζήτησης και έτσι μπήκα σε ένα site με ομοφυλόφιλους.

«Θες να χαζέψουμε;», ρώτησα.
«Ναι γιατί όχι;», μου απάντησε.

Έτσι κατέβασα μια καλή φάση όπου ένας νεαρός πηδούσε κάποιον που ήταν περίπου στην δικιά μου ηλικία (45 χρονών η ηλικία μου). Καθώς βλέπαμε με τον μικρό, τον ρώτησα.
«Από γκόμενες πώς πάς;»
«Τίποτα ακόμα», μου απάντησε.
«Τον παίζεις καθόλου;».

Ο μικρός ξεθάρρεψε, έτσι μου έλεγε ότι τον έπαιζε σχεδόν κάθε μέρα. Πήρα και εγώ θάρρος και τότε του πρότεινα ότι αν γούσταρε μπορούσε να τον παίξει και εκείνη την ώρα. Με κοίταξε κάπως, αλλά εκείνη την ώρα τον είδα να χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι το καυλί του. δεν μπορούσα να αντέξω άλλο, άλλωστε είχα χάσει αρκετή ώρα και έπρεπε να εκμεταλλευτώ το ότι έλειπε η γυναίκα μου και εγώ είχα τον νεαρό που εκείνη είχε βαπτίσει δίπλα, καυλωμένο από την τσόντα που έβλεπε. Έτσι χωρίς να πω καμιά κουβέντα, άπλωσα το χέρι μου λέγοντας μέσα μου, «Ότι είναι να γίνει θα γίνει ή θα μου τον φορμάρει ή που θα με κράξει και θα γίνω ένας κραγμένος νονός», χωρίς να το καταλάβω είχα αρχίσει να χαϊδεύω πάνω από το τζιν του το νεανικό καυλί.

Δεν είπε κουβέντα, έτσι του κατέβασα το φερμουάρ, ένα απίθανα καυλωμένο εργαλείο πετάχτηκε έξω, έσκυψα και το μπούκωσα με μανία στο στόμα μου. Δεν ήταν ούτε μεγάλο, αλλά ούτε και μικρό, εκείνο που με τρέλαινε ήταν ότι είχα στο στόμα μου ένα νεανικό, υπέροχο πράγμα. Εκείνος έπιασε το κεφάλι μου και άρχισε να το σπρώχνει προς το σκληρό καυλί του, μου το βύθιζε όλο σχεδόν μέσα, τα χείλια μου ακουμπούσαν στα αρχίδια του. Λίγα λεπτά αργότερα μείναμε γυμνοί, είχε υπέροχο, σχεδόν άτριχο κορμί, με έβαλε να κάτσω πάνω στο γραφείο, έκατσα, άνοιξα τα πόδια μου και τα τύλιξα γύρω από την μέση του.
«Μήπως έχεις τίποτα γόβες της νονάς;» με ρώτησε.

Του έδειξα κάτι γόβες της γυναίκας μου. Ήταν ψηλοτάκουνες, τις πήρε και μου τις φόρεσε στα πόδια, με κοίταξε ενώ έπαιζε με το υπέροχο νεανικό καυλί του. Έκανε πίσω τα μαλλιά του, ύστερα έπιασε τα τακούνια που φορούσα σαν γκόμενα στα πόδια μου, κρατώντας με από εκεί με ψηλά τα πόδια και πάνω στο γραφείο. Έπιασα τα κωλομέρια μου και του τα άνοιξα, περιμένοντας το απίθανο καυλί του να βυθιστεί όσο πιο βαθιά μέσα μου γίνονταν.

Τώρα βρισκόμουν με τα πόδια ψηλά, με ψηλοτάκουνες γόβες που τις κρατούσαν δυο νεανικά χέρια και με ένα καυλί βαθιά μέσα μου. Αισθανόμουν ότι είχα γίνει η πόρνη ενός νεαρού. Ούτε στα καλύτερα όνειρα μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ερχόταν μια μέρα που το παιδί που είχε βαπτίσει η γυναίκα μου θα με ξέσκιζε. Μου κάρφωνε την τρύπα σαν τρελός, εγώ του χάιδευα το στήθος και τα χέρια, ενώ μερικές φορές του έπιανα τα μπούτια και τον τραβούσα προς το μέρος μου, για να μπαίνει μέσα μου όλο και πιο βαθιά.
«Όταν είναι να χύσης θέλω να βγεις, θέλω να μου τα δώσεις στο στόμα μωράκι μου, θέλω να πάρω την γεύση σου», του είπα.

Εκείνη η ώρα δεν άργησε και πολύ, πέντε λεπτά αργότερα είχα στο στόμα μου ένα γυαλιστερό, γεμάτο νιότη καυλί που το μάλαζα, ενώ κατάπινα προσπερματικά υγρά, που δεν άργησαν να γίνουν πολλά και πηχτά. Τα κατάπια όλα, ούτε σταγόνα δεν άφησα, ακόμα και μερικά που ξέφυγαν από την άκρη των καυλωμένων μου χειλιών, τα μάζεψα με το χέρι και τα πήρα και αυτά.
Μισή ώρα αργότερα με γαμούσε στα τέσσερα εξακολουθώντας να φοράω τις γόβες στα πόδια, αυτή την φορά άδειασε τα αρχίδια του μέσα στο ξεσκισμένο μου άντερο, τώρα ξέρω ότι έχω πλέον εξασφαλίσει το καυλί της ημέρας και που φυσικά είναι νεανικό και δεν συγκρίνετε με τίποτα στον κόσμο και βέβαια από εκείνη την ημέρα με γαμάει όποτε βρούμε ευκαιρία. Θα με πάρουν μάλιστα παρτούζα με έναν άλλον στην ηλικία του που είναι φίλος του. Μακάρι να πάρω και τον άλλον νεαρό.

Είναι απίθανα να σε ξεσκίζουν νεαρά καυλιά, είναι γεμάτα δύναμη και μπόλικα χύσια. Με έχει παθάνει στο ξέσκισμα πάντως.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")