Ο ξάδελφος μου ο γαμιάς μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια σε ένα νησί. Ήμουν με τον ξάδερφο μου ξαπλωμένος στο δωμάτιο μου και βλέπαμε τσόντα κρυφά. Πριν συνεχίσω να πω πως κι εγώ κι αυτός είμαστε στρέιτ.

Εκεί που βλέπαμε την τσόντα μου πιάνει ξάδερφος το μπούτι και το χαϊδεύει. Τραβιέμαι αμέσως από κοντά του και μου λέει να μην φοβάμαι και ότι θα μου αρέσει.

Μετά από λίγο τον άφησα. Άρχισε πάλι από το μπούτι και σιγά - σιγά προχωρούσε προς τον κώλο μου. Φοβόμουνα γιατί ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Του ζήτησα να σταματήσει αλλά δεν με άκουσε.

Τότε έβγαλε έξω την ψωλή του και μου ζήτησε να του την παίξω. Τα έχασα στην θέα μιας τέτοιας ψωλής (είναι τεράστια και χοντρή) αλλά σαν υπνωτισμένος του την έπιασα και την χάιδευα. Άρχισα να του την παίζω. Τον άκουγα να αναστενάζει και ήξερα ότι του άρεσε.

Μετά από λίγο μου ζήτησε να του την γλύψω. Αρνήθηκα γιατί δεν το είχα ξανακάνει. Συνέχισε να με παρακαλάει και τότε του την πήρα στο στόμα. Η πρώτη μου πίπα! Στην αρχή μου ήρθε να ξεράσω αλλά κρατήθηκα. Έβλεπα τον ξάδερφο μου να έχει ένα βλέμμα ικανοποίησης. Του το ξανάκανα μετά από λίγο πιο εύκολα αυτή την φορά.

Ο ξάδερφος μου τότε έβαλε το χέρι του μέσα από την φόρμα και άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο. Προσπάθησε να μου βάλει δάχτυλο αλλά δεν τον άφησα. Απογοητεύτηκε και έφυγε…

Εγώ όλο το βράδυ σκεφτόμουνα τι είχε γίνει και δεν μπορούσα να κοιμηθώ…

Πέρασαν μερικές μέρες. Είχα τα γενέθλια μου και ήρθε να με βρει να μου ευχηθεί. Ήρθε με αγκάλιασε, μου είπε χρόνια πολλά και όπως έκανε να φύγει, μου έπιασε τον κώλο. Μετά από μερικές ώρες αφού είχαμε μείνει μόνοι μας μου είπε ότι δεν μπορεί να ξεχάσει τι είχε γίνει ανάμεσα μας και πως θέλει να το ξανακάνουμε. Του απάντησα ότι κι εγώ το θέλω. Χάρηκε πάρα πολύ και φαινότανε στην μούρη του.

Αρχίζει να ξεντύνεται και με φωνάζει κοντά του. Πλησιάζω και μου πιάνει το χέρι και το βάζει στην ψωλή του. Την παίζω για λίγο και μου ζητάει να του πάρω πίπα. Το κάνω πρόθυμα. Μετά από δέκα λεπτά τον ακούω να μου φωνάζει:

-    «Χύνω μωρό μου, χύνωωωωω!!!»

Πριν προλάβω να τραβηχτώ, νιώθω τα πηχτά του χύσια στο λαιμό μου. Έχυνε τόσο πολύ που δεν πρόλαβα να τα φτύσω όλα, κατάπια αρκετά. Πρώτη φορά κατάπινα χύσια. Μετά από λίγο ήτανε πάλι έτοιμος. Μου λέει:

-    «Θέλω να σε γαμήσω!»

Τον παρακαλάω… σχεδόν τον ικετεύω:

-    «Μην με γαμήσεις, σε παρακαλώ…. Φοβάμαι ότι θα πονέσω, δεν το έχω ξανακάνει…»

Με κοιτάει με ένα χαμόγελο και μου λέει:

-    «Μην φοβάσαι μωράκι μου, δεν θα σε πονέσω. Αν πονέσεις σταματάμε».

Με τα πολλά δέχτηκα να του κάτσω. Τον ρώτησα που θέλει και μου είπε στο δωμάτιο της μάνας μου. Δέχτηκα. Πάμε μέσα και ξάπλωσε ανάσκελα. Μου ζητάει να τον καβαλήσω. Το έκανα.

Κάθομαι πάνω του και προσπαθώ να χώσω την πούτσα του μέσα μου. Αδύνατον. Ήταν πολύ στενή η τρύπα μου και πολύ χοντρή η πούτσα του. Δοκιμάζω δεύτερη φορά… αποτυχία. Μου ζητάει να κάτσω στα τέσσερα αλλά του απάντησα ότι θέλω όταν με γαμάει να τον κοιτάω στα μάτια. Το δέχεται.

Ξαπλώνω ανάσκελα και σηκώνω τα πόδια μου στους ώμους του. Τον βλέπω να πλησιάζει την πούτσα του στην παρθένα μου τρυπούλα. Το άγχος με είχε κυριεύσει. Ακουμπάει στην τρύπα μου την πούτσα του χωρίς καμία προετοιμασία και αρχίζει σιγά - σιγά να σπρώχνει. Δεν έμπαινε ούτε έτσι. Με την δεύτερη φορά τα κατάφερε.

-    «Μπήκε μωρό μου, μπήκε!» φώναξε όλο χαρά.

Εγώ είχα δακρύσει από τον πόνο. Νόμιζα ότι με έσκιζε στα δύο. Είχε μπει το πουτσοκέφαλο. Έμεινε μέσα μου για λίγο ακίνητος για να συνηθίσω όπως είπε και μετά συνέχισε να σπρώχνει. Του φώναζα:

-    «Σταμάτα! Πονάωωωωω! Σε παρακαλώ, βγες!»

Αλλά δεν άκουγε. Με τα πολλά τον έβαλε όλο. Έμεινε μέσα μου ξανά ακίνητος για ένα λεπτό για να μου φύγει ο πόνος. Πράγματι, σιγά - σιγά ο πόνος υποχωρούσε και ένιωθα μια πρωτόγνωρη καύλα. Πλέον είχε αρχίσει και με γαμούσε κανονικά. Πότε σιγά και τρυφερά και πότε απότομα και βίαια. Μου έλεγε συνέχεια:

-    «Μωράκι μου από απόψε μόνο εγώ θα σε γαμάω. Κανένας άλλος!»

Μέσα στην καύλα μου εγώ του φώναζα:

-    «Ναι μωρό μου, σκίσε με! Κάνε με δικιά σου. Μόνο εσύ θα με γαμάς…»

Με γαμούσε είκοσι λεπτά ώσπου τον ένιωσα που ανέβασε ρυθμό και μου φωνάζει:

-    «Χύνω μωράκι μου… Χύνωωωωωωω!!!»

Δεν αντέδρασα καθόλου και σε λίγο ένιωθα τα καυτά του χύσια να τρέχουν μέσα στον φρεσκογαμημένο μου κώλο. Μου έδωσε την πούτσα να του την γλύψω καλά για να του την καθαρίσω. Το έκανα πιο καλά από κάθε άλλη φορά. Πλέον ένιωθα ερωτευμένος! Μαζί του, με την πούτσα του, με όλα…
Φεύγοντας μου είπε:

-    «Αυτό είναι το δώρο μου για τα γενέθλια σου. Όποτε έχεις καύλες πάρε με τηλέφωνο…»

Σκεφτόμουνα ότι μόλις είχα γαμηθεί με τον ξάδερφο μου. Από τότε και για αρκετά χρόνια βρισκόμασταν συνέχεια για να του πάρω πίπες ή να με ξεκωλώσει. Πάντα να τελείωνε στο στόμα μου ή στον κώλο μου.

Πλέον έχω τρία χρόνια να του κάτσω, αν και μερικές φορές το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον πάρω τηλέφωνο να έρθει να μου ρίξει κανένα πούτσο να περάσουμε καλά.

Ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία μου. Περιμένω σχόλια σας…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")