Το πρώτο μου τρίο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία συνέβη πριν πολλά χρόνια… Ήταν Παρασκευή και ετοιμαζόμασταν με τον Κώστα και τον Νικήτα να πάμε στο εξοχικό του δεύτερου στην Νέα Μάκρη. Θα μας φιλοξενούσε και θα περνούσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Ξεκινήσαμε αμέσως μόλις σχολάσαμε και φτάσαμε εκεί το απογευματάκι.

Ξεπακετάραμε και τρέξαμε αμέσως να κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο. Είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει όταν αποφασίσαμε να γυρίσουμε στο σπίτι για να πλυθούμε και να βγούμε για ποτάκι. Μπήκα τελευταίος για ντους και όταν βγήκα από το μπάνιο καθώς σκουπιζόμουν λέει ο Κώστας:


-    «Ρε Νικήτα! Κοίτα ένα άτριχο και ολοστρόγγυλο κωλαράκι που έχει ο «A». Αν δεν χτυπήσουμε κανένα γκομενάκι, να τι θα γαμήσουμε το βράδυ!»

Έγιναν και κάποια άλλα σχόλια σε στιλ πλάκας και έτσι με γέλια ξεκινήσαμε για ποτό.

Όταν γυρίσαμε, αργά πια την νύχτα και ζαλισμένοι απ’ τα ποτά, πέσαμε για ύπνο κι αρχίσαμε πάλι τα πειράγματα ο ένας στον άλλον. Κάποια στιγμή έγινε ησυχία και ακούστηκε το ροχαλητό του Νικήτα που κοιμόταν σε ένα μονό κρεβάτι στην άκρη του δωματίου.

Εγώ με τον Κώστα κοιμόμασταν σ’ ένα διπλό κρεβάτι. Ξαφνικά αισθάνθηκα τον Κώστα να έρχεται πιο κοντά μου και να χώνει το χέρι του μέσα απ’ το σλιπάκι μου και να χαϊδεύει τον κώλο μου. Εγώ τραβιέμαι απότομα και του λέω:

-    «Τι κάνεις ρε Κώστα; Κάτσε καλά ρε μαλάκα!»

-    «Στο είπα ότι σήμερα θα σε γαμήσω!» μου λέει και πιάνει το χέρι μου και το βάζει πάνω στον πούτσο του!

-    «Ρε συ! Θα μας ακούσει ο άλλος…» του λέω.

Όμως έχω αρχίσει να καυλώνω και να μου αρέσει αυτό που συμβαίνει. Αρχίζω να του παίζω τον πούτσο του, πότε να τον χαϊδεύω και πότε να του τον παίζω πάνω - κάτω. Αυτός βάζοντας σάλιο στο μεσαίο του δάχτυλο αρχίζει να το χώνει στην κωλοτρυπίδα μου.

Έχω αρχίσει να βογκάω από την καύλα. Ο Κώστας γονατίζει και με μια απότομη κίνηση μου χώνει το χοντρό του πούτσο μέσα στο στόμα μου. Αρχίζω να τον ρουφάω με όλη μου την δύναμη, να τον γλύφω πάνω - κάτω και να τον χώνω μέσα στο στόμα μέχρι το λαρύγγι μου.
Τότε τον ακούω να λέει στον Νικήτα:

-    «Τι κοιτάς ρε μαλάκα; Αν θες να γαμήσεις έλα εδώ. Τον έχω έτοιμο τον πούστη!»

Έρχεται κι ο Νικήτας αλλά αυτός ήταν ντροπαλός και τον είχε και μικρό. Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται με λόγια. Ο Κώστας ήρθε από πίσω μου και μου έχωσε ολόκληρο τον πούτσο του μέσα στον κώλο μου. Ήταν μακρύς και χοντρός αλλά από το σάλιωμα και τα δάχτυλα που μου είχαν ρίξει δεν πόνεσα καθόλου.

Καθώς με γαμούσε μου χτύπαγε το κωλομάγουλα μέχρι που με κατακοκκίνισε. Συγχρόνως με έβριζε λέγοντας:

-    «Σ’ αρέσει μωρή πούστρα; Σ’ αρέσει που σε ξεκωλιάζω ρε γαμημένε; Από δω και μπρός θα σε σκίζουμε κάθε μέρα μωρή πουτάνα!»

Εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί ήμουν μπουκωμένος με το καυλί του Νικήτα. Του έκανα και γαμώ τις πίπες γιατί είχα λιώσει από την καύλα. Κόντεψα να του ξεριζώσω τα αρχίδια από το ρούφηγμα.

Στο τέλος έχυσε μέσα στο στόμα μου. Άφησα τα χύσια του να τρέξουν έξω. Αμέσως τραβήχτηκε και ο Κώστας έξω από την κωλοτρυπίδα μου που ζεμάταγε και χτυπούσε από το σοκ που είχε δεχτεί.

Πήρα στο στόμα μου και τον πούτσο του Κώστα. Τον έβαλα μέσα μέχρι το λαρύγγι μου και όταν έχυσε τα κατάπια όλα. Δεν άφησα σταγόνα να πάει χαμένη…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")