Φθινοπωρινό γαμήσι στο δάσος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν κανένα μήνα (αρχές Οκτώβρη), ξεκίνησα νωρίς το βραδάκι για να βρω κανένα γαμιά στο Ζάππειο για να ξεκαυλώσω από τις μόνιμες καύλες που με ταλαιπωρούν. Μετά από αρκετές βόλτες και αφού δεν είχα βρει τίποτα, κάθισα σε ένα παγκάκι να ξεκουραστώ.

Άναψα τσιγάρο και κάρφωσα το βλέμμα σε ένα ψηλό γεροδεμένο μελαχρινό που μόλις είχε έρθει και στεκόταν λίγα μέτρα μακριά.

Για να τον δελεάσω και για να καταλάβει ότι γούσταρα να φάω ψωλή, ξεκούμπωσα το πουκάμισο και άρχισα να τσιμπάω επιδεικτικά τη ρώγα μου κοιτώντας τον. Με καυλώνει πολύ το τσίμπημα στις ρώγες...

Ο τύπος ευτυχώς έπιασε το νόημα και δεν άργησε να έρθει και να κάτσει δίπλα μου. Τον έλεγαν Σταύρο. Μιλήσαμε, μου είπε ότι είναι παντρεμένος και ότι δεν είχε χώρο και ότι υπήρχαν δύο επιλογές. Ή ξενοδοχείο ή μια καβάτζα που ήξερε σε ένα δάσος κοντά στη Βαρυμπόμπη. Φυσικά και επέλεξα το δεύτερο γιατί δεν έκανε καθόλου κρύο και γιατί γουστάρω τρελά να γαμιέμαι έξω! Έτσι ξεκινήσαμε αφού εφοδιαστήκαμε μερικές μπύρες για να γουστάρουμε.

Στη διαδρομή για εθνική χτύπησε το κινητό του. Μίλησε με κάποιο φίλο του που του είπε πως δε γινόταν να βρεθούνε γιατί θα γάμαγε ένα ωραίο μωρό (εμένα εννοούσε) και κατάλαβα από τη στάση του πως ήρθε σε δύσκολη θέση γιατί μάλλον ο τύπος του πρότεινε να με πάρουν μαζί.

Όταν έκλεισε το τηλέφωνο τον ρώτησα ευθέως αν συνέβαινε αυτό που είχα ήδη καταλάβει και μου απάντησε πως είχα δίκιο. Τον ρώτησα αν ο φίλος του ήταν τόσο καλός όσο αυτός και αφού μου απάντησε θετικά του πρότεινα να τον καλέσει και εκείνον κάτι το οποίο έκανε αμέσως. Περάσαμε από Φιλαδέλφεια και παραλάβαμε το φίλο του και συνεχίσαμε για τη καβάτζα στο δάσος.

Οι τύποι ήταν και οι δύο αυτό που λέμε κελεπούρια. Ψηλοί και γεροδεμένοι, τριχωτοί, μελαχρινοί, με μεγάλες παλάμες και χοντρά δάχτυλα. Ο Σταύρος γύρω στα σαράντα και ο φίλος του, ο Νίκος, γύρω στα τριάντα πέντε. Μέχρι να φτάσουμε στις ερημιές με είχαν βάλει να γδυθώ και ο Νίκος από το πίσω κάθισμα είχε ήδη αρχίσει να ανοίγει την τρύπα μου με τις δαχτυλάρες του, που με είχε βάλει να σαλιώσω καλά.

Φτάσαμε σε ένα χωματόδρομο και ο Σταύρος έκρυψε καλά το αμάξι σε ένα ξέφωτο που είχε γύρω - γύρω πυκνά δέντρα και θάμνους και βγήκαμε από το αμάξι. Οι γαμιάδες έβγαλαν τα ρούχα τους και αποκάλυψαν σώματα ρωμαλέα και πολύ τριχωτά όπως μου αρέσουν. Και καυλιά υπέροχα! Του Σταύρου γύρω στους 18 πόντους και πολύ χοντρό με τεράστια τριχωτά αρχίδια και του Νίκου 19 πόντων, κανονικό στο πάχος όμως με φυσιολογικά ξυρισμένα αρχίδια. Γονάτισα αδιαφορώντας για το υγρό χορτάρι και άρχισα τα διαδοχικά τσιμπούκια.

Μου έχωναν τα καυλιά τους στο ορθάνοιχτο στόμα μου μέχρι που τερμάτιζαν στο λαρύγγι μου. Βγαίνοντας κορδόνια σάλιου ένωναν τη γλώσσα μου με τα παλούκια τους. Μου τσίμπαγαν δυνατά τις ρώγες και έφτυναν μέσα στο στόμα μου για περισσότερη λίπανση, καθώς και στη μάπα μου, λέγοντας μου χυδαία προστυχόλογα, που δεν μπορούσα να απαντήσω αφού με μπούκωναν ασταμάτητα.

Σιγά - σιγά κατάλαβα ότι η καύλα τους έκανε να ξεφεύγουν και να γίνονται βίαιοι. Σχεδόν με έσυραν μέχρι τον κορμό ενός δέντρου και με έβαλαν να στηρίξω τα χέρια μου όρθιος εκεί με τα πόδια ορθάνοιχτα. Ο Σταύρος με φίλαγε παθιασμένα βιάζοντας το στόμα μου με τη γλώσσα του, φτύνοντας με στο πρόσωπο. Με έγλυφε πρόστυχα σε όλο το πρόσωπο σαν ζώο και συνέχισε να με τσιμπάει στις ρώγες. Ο Νίκος μου έκανε ένα απίστευτο άγριο γλυφοκώλι, τρώγοντας κανονικά τον υγρό από τη καύλα κώλο μου.

Ο Σταύρος γονάτισε και μου ρούφηξε δυνατά το καυλί κάνοντάς με να φωνάξω από καύλα. Μετά αλλάξανε θέσεις και το υπέροχο μαρτύριο κράτησε κανένα πεντάλεπτο, μέχρι να τους σταματήσω εγώ λίγο πριν χύσω! Με το ζόρι κρατήθηκα!!!

Για να ηρεμήσω λίγο τους έβαλα να με μπουκώσουν με τις ψωλάρες τους για άλλη μια φορά. Την ώρα που τους έγλυφα ο Σταύρος είπε πως η μπίρα είχε ενεργήσει και ήθελε να σταματήσω για να κατουρήσει. Κοιτώντας τον με νόημα άνοιξα το στόμα τέντα και με χαρά δέχτηκα τα καυτά χρυσαφένια κατουρά του. Το ίδιο έκανε ο Νίκος στη κωλότρυπά μου! Και μετά ακολούθησε η εισχώρηση…

Ένιωσα το πουτσοκέφαλο του να παραβιάζει βίαια τη τρύπα μου και να κατουράει μέσα μου. Βγήκε και μαζί του έτρεχαν τα κάτουρα στα μπούτια μου. Ξαναμπήκε και άρχισε να με γαμάει κανονικά. Πονούσα αλλά ο Σταύρος με είχε μπουκώσει με τη χοντρή ψωλάρα του και οι φωνές μου ακούγονταν σαν πνιχτά μουγκρητά.

Πλέον η κωλότρυπά μου είχε ανοίξει και ο Νίκος αλώνιζε με άνεση. Ήταν τέτοια η καύλα που δεν με προβλημάτισε απολύτως τίποτα, ούτε ακόμα ότι το καυλί που με γαμούσε ήταν "γυμνό". Ο Σταύρος είπε στο φίλο του να αλλάξουν θέση και έτσι έγινε. Ο Νίκος έχωσε τη καυλάρα του στο στόμα του προσφέροντας μου την ηδονή να γευτώ τη γεύση της πεντακάθαρης κωλάρας μου που τώρα γευόταν και ο Σταύρος αφού πρώτα με γλυφοκώλιασε καλά.

Μετά μου έχωσε δυνατά το χοντρό πούτσο του κάνοντάς με να φωνάξω δυνατά. Με είχαν πίπα - κώλο για αρκετή ώρα μέχρι που έχυσα χωρίς να αγγίξω καν το πούτσο μου.
Αφού με είδαν να χύνω ήρθαν και οι δύο μπροστά μου και μου άνοιξαν το στόμα κρατώντας μου το κεφάλι και έχυσαν μέσα του. Δεν άφησα σταγόνα από τα γλυκά τους χύσια να πάει χαμένη!

Χαλαρώσαμε λίγο και ο Νίκος έφερε μια μπουκάλα νερό από το αμάξι για να ξεπλυθώ και μια παλιομπλούζα του Σταύρου για να σκουπιστώ.

Ντυθήκαμε και μπήκαμε στο αμάξι. Με πήγαν σπίτι και ανταλλάξαμε τηλέφωνα για να ξαναβρεθούμε. Ακόμα δεν έχει κάτσει γιατί αυτοί είναι παντρεμένοι, εγώ είμαι σε σχέση και είναι λίγο δύσκολο. Αλλά θα έρθει η ώρα για να με ξαναγαμήσουν στην καβάτζα στο δάσος...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")