Με τον τεχνικό του ΟΤΕ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία συνέβη ακριβώς πριν μία εβδομάδα. Είμαι φοιτητής στην ΑΣΟΕ και μένω σε μια γκαρσονιέρα στα Πατήσια. Είχα πρόβλημα με το ADSL στο σπίτι και ανέφερα το πρόβλημα στο κοντινό γραφείο του ΟΤΕ. Κανονίστηκε το ραντεβού για να διορθώσουν την βλάβη μέσα σε τρεις μέρες.


Το πρωί κατά τις εννέα δέχομαι ένα τηλεφώνημα από τον ΟΤΕ και μου είπε ο τεχνικός ότι θα περάσει από το σπίτι έντεκα με μία της ίδια ημέρας. Ήμουν αγουροξυπνημένος. «Ωραία!», είπα. «Θα το φτιάξει και θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όπως πριν».

Περιττό να σας πω ότι το σπίτι ήταν άνω κάτω γιατί είχα αρκετό καιρό να καθαρίσω, μόνο η τουαλέτα και το υπνοδωμάτιο ήταν καθαρά. Η ώρα περνούσε και έφτασε κοντά δωδεκάμισι όπου χτυπάει το θυροτηλέφωνο.

-    «Από τον ΟΤΕ. Ποιος όροφος;»

-    «Τρίτος» απαντώ.

Η φωνή του τεχνικού ήταν αντρίκια και βαριά. Μου πέρασαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό και άρχισα να ερεθίζομαι ανυπομονώντας να δω τι τύπος είναι. Χτυπάει το κουδούνι και ανοίγω την πόρτα. Ξαφνιάστηκα. Ένας άντρακλας θεός μπροστά μου: Μελαχρινός με κοντοκουρεμένο μαλλί, μουσάκι, γαμψή μύτη, γεροδεμένος και με την φόρμα του ΟΤΕ. Καύλωσα άγρια, αλλά ήλπιζα να μην με πάρει χαμπάρι.

Του έδειξα που είναι η πρίζα του ΟΤΕ και άρχισα τα δικά του να δει που είναι το πρόβλημα. Μετά από κανένα τέταρτο μου λέει ότι η γραμμή είναι καλή αλλά δεν έχει ΙP διεύθυνση.

-    «Φέρε τον υπολογιστή σου να το τσεκάρω».

-    «Αμέσως!»

Τον συνδέω και τον ανοίγω και αρχίζει τα μαγικά του ώσπου το έφτιαξε.

-    ««Άνοιξε τον Explorer» μου λέει.

-    «Ανοίγω».

-    «Κάτσε να δω αν δουλεύει» μου λέει.

Και πάει να γράψει μια διεύθυνση αλλά εγώ ο βλάκας δεν είχα σβήσει το ιστορικό διευθύνσεων και του ανοίγει μια ιστοσελίδα με gay.

-    «Όπα! Τι έχουμε εδώ;» μου λέει.

-    «Άσε, δεν σε νοιάζει» του λέω.

-    «Φιλαράκο την κουνάς την αχλαδιά;»

-    «Δεν σε ενδιαφέρει».

-    «Όχι και δεν με ενδιαφέρει! Μην μου μιλάς έτσι!»

Όση ώρα μου μιλούσε χάιδευε το φούσκωμα στην φόρμα του επιδεικτικά κι εγώ έριχνα κρυφές ματιές.

-    «Έλα ρε, δεν είναι κακό. Ο καθένας με τα γούστα του».

-    «Να, εμένα με αρέσουν γυναίκες και ανδράκια σαν εσένα!»

-    «Χαλάρωσα».

-    «Θες να το δεις; Να το αγγίξεις;»

Εγώ σαν υπνωτισμένος είπα:

-    «Ναι!»

-    «Έλα, γονάτισε να το δεις από κοντά…»

Καθώς ήμουν σε απόσταση εκατοστών από το πακέτο του, η μυρωδιά της φόρμας με καύλωνε. Ανοίγει το φερμουάρ και χώνει τα χέρια του μέσα και ελευθερώνει το καυλί του.
Ήταν τριχωτός αλλά κουρεμένος στα αρχίδια και πούτσο. Ο πούτσος του ήταν χαλαρός γύρω στους 9 πόντους αλλά παχύς με ωραία αρχίδια.

-    «Χάιδεψε το».

Όσο το χάιδευα τόσο μεγάλωνε και φούσκωνε…

-    «Μικρέ έχεις καμιά καπότα;»

-    «Μισό να φέρω».

Όσο να έρθω από το μπάνιο, τον είδα να την παίζει άγρια και να έχει γίνει διπλάσια σε μήκος και μέγεθος.

-    «Έλα μικρέ, φέρε την εδώ. Ξέρεις να βάζεις καπότα;»

-    «Ναι, για ποιον με πέρασες;»

-    «Έλα, φόρεσε την και πάρε μου πίπα…»

Του την φόρεσα και καύλωσα στο άγγιγμα του πούτσου του. Τόσο θερμό σαρκικό ραβδί δεν είχα αγγίξει. Ευτυχώς η καπότα ήταν λεπτή αλλά από ανθεκτικό υλικό.

-    «Έλα… γλύψε!»

Μου την ακουμπάει στο στόμα και μου την χώνει μέσα. Άρχισα να του παίρνω μια πίπα που τον έκανα να βογκάει από καύλα. Μου πίεζε το σβέρκο και τον κατάπινα όλον! Κόντεψα να πνιγώ! Μου κράταγε με το ένα χέρι το σβέρκο και με το άλλο έριχνε πουτσοσκάμπιλα στα μάγουλα μου και μετά πάλι μέσα στο στόμα. Έβγαζα την γλώσσα μου και τον έγλυφα και μου έδινε γαμιές στο στόμα.

Όση ώρα του έπαιρνα πίπα, αυτός ξεκούμπωσε το πάνω μέρος της φόρμας και έμεινε με το φανελάκι κι άφησε να πέσει κάτω το παντελόνι της φόρμας, Είχε τόσο καυλώσει και οι ρώγες του διαγράφονταν πάνω από το φανελάκι. Καθώς τον πίπωνα, σκύβει και με χουφτώνει μέσα από το σορτσάκι που φορούσα. Η χερούκλα του έμπαινε από πίσω στο σορτσάκι και μου χούφτωνε τα αρχίδια μου… Μου έριχνε χαστούκια στον πισινό πάνω από το σορτσάκι κι εγώ είχα χώσει τη μούρη μου στο καβάλο του και ρούφαγα το καυλί του και μου έδινε γαμιές στο στόμα.

Έβγαλε το καυλί του από το στόμα μου και άρχισε να το τρίβει στο κεφάλι μου και μου κατέβασε το σορτσάκι και συνέχισε να ζουλά τα κωλομάγουλα μου… Από την τσέπη της φόρμας του βγάζει ένα γάντι διάφανο, το φοράει στο δεξί του χέρι, και αρχίζει να δαχτυλιάζει τον κώλο μου.

-    «Όχι σε παρακαλώ…»

-    «Έλα μικρέ… θα σου αρέσει, θα δεις…»

Βίδωνε το δάκτυλα του μέσα μου και το καυλί του τριβόταν πάνω στην πλάτη μου καθώς ήμουν στα τέσσερα… Και με το αριστερό του χέρι τραβάει το καυλί μου πίσω και άρχισε να το παίζει ενώ τα δυο δάκτυλα του ήταν μέσα στον κώλο μου. Ήμουν στα τέσσερα και καύλωνα κι άλλο! Εγώ στερεωμένος στα τέσσερα κι εκείνος να κάνει παιχνίδι με τον κώλο μου.

Με γδύνει τελείως και αρχίζει πάλι να μου γαμάει το στόμα πιο γρήγορα. Με βάζει στον καναπέ να είμαι γονατιστός και αρχίζει να πιέζει με το πουτσοκέφαλο το κώλο μου. Έσπρωξε και μπήκε και άρχισε το σφυροκόπημα με τη φόρμα του να είναι κατεβασμένη κάτω και γυμνός από πάνω.

Με γυρίζει και με βάζει ανάσκελα στο πάτωμα με τα πόδια στο στέρνο μου και αρχίζει το γαμήσι και συγχρόνως να με φιλάει στο στόμα. Η κοιλιά του τριβόταν πάνω στο καυλί μου και με άναβε κι άλλο. Κουνιόταν και τριβόταν σαν λυσσασμένος και μου έτριβε τις ρώγες ενώ με γάμαγε αρκετά δυνατά, με τόση δύναμη που έχυσα πάνω μου χωρίς να αγγίξω πολύ το καυλί μου. Εκείνος έχυσε βγαίνοντας από μέσα μου…

-    «Σου άρεσε μικρέ;»

-    «Τρελάθηκα!» του λέω.

-    «Βλέπω είσαι προπονημένος!»

-    «Ναι. Έχω κάνει πάλι έρωτα με άντρα, με ένα συμφοιτητή μου, αλλά λείπει στο χωριό τώρα».

-    «Μμμμ… ωραία! Να μην χαθούμε και θα περάσουμε καλά… Κάτσε να πάω τουαλέτα να ξεπλυθώ λίγο. Φτιάξε ένα φραπέ και τα λέμε…»

Τα είπαμε για λίγο αλλά χτύπησε το τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και συμφωνήσαμε να βρεθούμε πάλι οι τρεις μας.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")