Το συναδελφικό σεξ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λόγω της δουλειάς μου κάνω αρκετά ταξίδια στην επαρχία. Την Παρασκευή έτυχε άλλο ένα και έπρεπε να πάω με τον Αντώνη.

Είναι συνάδελφος μου, παντρεμένος και τον γουστάρω γιατί είναι μεγαλόσωμος, τριχωτός και με μεγάλο φούσκωμα στο παντελόνι του. Φυσικά δεν δίνω δικαιώματα και πάντα είμαι διακριτικός. Πότε - πότε όμως με κοιτάει κάπως περίεργα.

Ξεκινήσαμε για Βόρεια Ελλάδα και είπαμε να διανυκτερεύσουμε σε μία πόλη κοντά στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα τη δουλειά. Αφού ήπιαμε τα ποτάκια μας σε ένα μπαράκι πήγαμε στο δωμάτιο. Μου είπε ότι δεν έχει ύπνο και ξεντυθήκαμε και μείναμε με τα σλιπάκια. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι το διπλό γιατί δεν είχε μονά (για καλή μου τύχη).

Βρήκε ένα κανάλι με τσόντες και άρχισε να βλέπει. Εγώ είχα κομπλάρει και προσπαθούσα να μην ρίχνω το βλέμμα στο σλιπάκι που το φούσκωμα του συνέχεια μεγάλωνε. Άρχισε να βαριανασαίνει και μου είπε ότι καύλωσε με την τσόντα. Έτριβε το καυλί του και έβγαλε τον πούτσο του έξω.

Μόλις το είδα καύλωσα εντελώς. Είχε πούτσα μεγάλη σχετικά και πολύ χοντρή με πολλές τρίχες και βαριά αρχίδια. Την έπαιζε και τα αρχίδια του ανεβοκατέβαιναν. Μου είπε να βγάλω και την δική μου να τις παίξουμε παρέα. Και το δικό μου καυλί είναι αρκετά μεγάλο και χοντρό.

Προς μεγάλη μου έκπληξη γύρισε μου έπιασε τον πούτσο και μου είπε να αλληλομαλακιστούμε. Έπιασα τον πούτσο του που ήταν πολύ καυλωμένος. Μου είπε να του πιάσω τα αρχίδια κι εγώ γύρισα προς το μέρος του, του έπαιζα το καυλί, του έγλυφα τις ρώγες και του χάιδευα τα αρχίδια. Αυτός μου έπαιζε τον πούτσο και άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο.

Γυρίσαμε και κάναμε τότε 69 και ο πούτσος του ίσα που χωρούσε στο στόμα μου, ενώ και αυτός μπούκωνε με μανία. Στο τέλος χύσαμε ο ένας πάνω στον άλλο.

Αφού πλυθήκαμε, ξαπλώσαμε και μου είπε ότι είναι πάλι καυλωμένος βάζοντας μου το χέρι στον πούτσο του. Έσκυψα και άρχισα να τον πιπώνω σιγά - σιγά και με μαεστρία. Μου χάιδευε τον κώλο και μου είπε ότι ήθελε να γαμήσει εδώ και καιρό και πως καύλωνε με το κώλο μου που είναι μικρός και τουρλωτός.

Με έβαλε μπρούμυτα, μου άνοιξε τα κωλομάγουλα και μου έγλυφε την τρύπα μου που από την καύλα χαλάρωσε. Έβαλε δύο δάχτυλα και άνοιξε και άλλο. Τότε σάλιωσε το καυλί του και άρχισε να το σπρώχνε για να μπει το κεφαλάκι. Ήταν πολύ χοντρό και πονούσα αλλά σιγά - σιγά μαλάκωσε και μπήκε όλος μέσα.

Με γαμούσε ήρεμα στην αρχή και μετά είχε τρελαθεί από ηδονή και με γαμούσε δυνατά ενώ τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω μου. Με έχυσε στα κωλομάγουλα και έχυσα και εγώ.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε το πρωί. Φεύγοντας μου είπε ότι όποτε έχουμε ελεύθερο χρόνο θα το ξανακάναμε. Μακάρι!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")