Με τον 40άρη Μαθηματικό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σε όλους! Με λένε Κώστα. Η ιστορία μου είναι 100% αληθινή και μου συνέβη στα δεκαοκτώ (Γ' λυκείου). Ας μην τα πολυλογώ όμως… Ήταν Σεπτέμβρης και μόλις είχαν ανοίξει τα σχολεία. Εγώ από την πρώτη γνωριμία με τους καθηγητές είχα σταμπάρει τον Μαθηματικό, και όλη την χρονιά του έκανα στενό μαρκάρισμα (όταν ήμασταν μόνοι μας φυσικά).


Ώσπου μια μέρα που είχα χάσει -κατά λάθος- το λεωφορείο και έπρεπε να περιμένω το λιγότερο μία ώρα για το επόμενο, πλησιάζει αυτός με το αμάξι του και μου λέει:

-    «Να σε πάω κάπου;»

Εγώ κοίταξα τριγύρω μήπως μας βλέπει κανείς και μπήκα. Στην διαδρομή μου λέει:

-    «Πού πάμε;»

-    «Μαζί σου παντού!» του απάντησα χωρίς δισταγμό.

Με κοίταξε κάπως περίεργα και τότε διαπιστώνω πως του είχε σηκωθεί κάγκελο! Ξαφνικά μου λέει:

-    «Πάμε σπίτι μου; Λείπει η γυναίκα μου!»

Χωρίς δεύτερη σκέψη απαντάω «Ναι». (Να επισημάνω πως είναι παντρεμένος με παιδιά, γύρω στα σαράντα, μελαχρινός με γκρίζους κροτάφους, με ωραίο σώμα και λίγη κοιλίτσα, ότι πρέπει για τσουλήθρα). Μόλις φτάσαμε, χωρίς να μιλήσουμε καθόλου, τον πλησιάζω και αρχίζω να χαϊδεύω το τριχωτό στέρνο του από το μισάνοιχτο πουκάμισο του. Εκείνος με πιάνει από το χέρι και με πάει στην κρεβατοκάμαρα, όπου και μου λέει:

-    «Ξέντυσε με και μετά ξεντύσου».

Τρόμαξα όταν του κατέβασα το μποξεράκι! Ένα καυλί στα 24cm περίπου και δυο τεράστιες μπάλες ξεπρόβαλαν. Μέχρι να βγάλω κι εγώ τα ρούχα μου αυτός είχε ξαπλώσει.

-    «Έλα στον δάσκαλο σου…» μου λέει και δείχνει τον πούτσο του.

Τρέχω κι εγώ και τον βάζω στο στόμα μου (είχε τέλεια γεύση και δεν μύριζε όπως είχα ακούσει πως μυρίζουν). Ο πούστης το απολάμβανε βγάζοντας βογκητά, αναστεναγμούς, και που και που καμιά βρισιά. Ήταν τέλεια! Δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ! Δυστυχώς όμως άρχισε να ανασαίνει πια βαριά και κατάλαβα ότι θα έχυνε…

Τότε είναι που άρχισα να τον ρουφάω πιο γρήγορα ώσπου ένας καυτός χείμαρρος από γάλα άρχισε να κυλάει μέσα στο στόμα μου. Προσπαθούσα να τα πιω όλα, μάταια όμως, αυτός συνέχιζε να χύνει.

Όταν τελείωσε του τον καθάρισα καλά μέχρι και την τελευταία σταγόνα και τον έβγαλα από το στόμα μου. Τότε μου λέει:

-    «Θα σε πάρω από τον κώλο τώρα!»

Εγώ στήθηκα στα τέσσερα, ήρθε αυτός από πάνω μου και με καρφώνει απότομα! Εγώ να ουρλιάζω από τον πόνο (παρθένος ήμουν), κι αυτός να φωνάζει:

-    «Στενός είσαι ρε παιδάκι μου!»

-    «Ο πρώτος μου είσαι…» του απαντάω.

Αυτός συνέχιζε να ξεσκίζει το κωλαράκι μου για πάνω από είκοσι λεπτά. Μετά μου είπε πως θέλει να χύσει και πήγε να βγει από μέσα μου. Εγώ τον σταμάτησα λέγοντας του:

-    «Τα θέλω όλα μέσα μου…»

-    «Αφού τα θέλεις πάρταααααα!!!» μου απάντησε και έχυσε τα ψωλοχύματα του μέσα μου.

Αφού τελείωσε, βγαίνει από μέσα μου και ξαπλώνει στο κρεβάτι. Εγώ δεν είχα χύσει μέχρι τώρα και πάω κάθομαι πάνω στην κοιλιά του και αρχίζω να την παίζω μέχρι που έχυσα στο πρόσωπο του και στο τριχωτό του στήθος. Αυτός έγλυφε όσα μπορούσε και ταυτόχρονα χάιδευε το στήθος του να πάει παντού το σπέρμα μου.

Μόλις τελείωσα εγώ πήγα και του την έβαλα στο στόμα να μου την καθαρίσει. Μετά ξάπλωσα κι εγώ πάνω στην κοιλίτσα του χαϊδεύοντας τον παντού… Καθόμασταν πάνω από μίση ώρα έτσι ώσπου του λέω:

-    «Σε θέλω κι εγώ από τον κώλο» (με επιβλητική φωνή για να πιάσει).

-    «Ότι πεις!» μου λέει και στήθηκε.

Μπήκα σχετικά εύκολα μέσα του και άρχισα να τον γαμάω με όλη μου την δύναμη.

-    «Πιο σιγά…!!!» φώναζε αυτός.

Μετά από κανένα δεκάλεπτο έχυσα μέσα του και βγαίνοντας μου πήρε και μια πίπα. Δεν άντεχα άλλο και μέσα σε τρία λεπτά έχυσα στο πρόσωπο του. Έπειτα ξαπλώσαμε και οι δύο να συνέλθουμε λίγο. Έπειτα ντυθήκαμε και με ρωτάει:

-    «Θα σε πάω ή θα πάρεις λεωφορείο;»

-    «Πήγαινε με καλύτερα» του είπα.

Στη διαδρομή δεν μιλήσαμε ιδιαίτερα, απλώς υποσχεθήκαμε πως δεν θα μιλήσει κανείς σε κανέναν για αυτό που έγινε. Με τον καθηγητή μου το έχουμε ξανακάνει αρκετές φορές μετά από εκείνη την ημέρα...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")