Ηδονή και απόλαυση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αναζητώντας μια ηδονική βραδιά με έναν άγνωστο αλλά, ήλπιζα, όμορφο νέο, πήγα με έντονη καβλωτική διάθεση στο πορνοσινεμά.

Την επιθυμία μου άκουσαν οι θεοί της ηδονής και της απόλαυσης. Την ώρα που είχα βγάλει από το φερμουάρ την ψωλάρα μου και μαλακιζόμουν, ένας ψηλός νεαρός με έπαιρνε μάτι. Ήρθε και έκατσε δίπλα μου. Δεν ήθελε και πολύ να καβλώσει φαίνεται, και πέταξε έξω κι αυτός τον καβλωμένο πούτσο του. Ωραίο θέαμα, σκέφτηκα! Το χέρι μου έφυγε από το καβλί μου και χούφτωσε το δικό του, το ίδιο έκανε κι αυτός. «Θέλεις να πάμε σπίτι μου;» μου είπε. Με κομμένη την ανάσα από την κάβλα απάντησα ναι.

Φύγαμε με το αυτοκίνητο του. Στην διαδρομή ρωτούσε ο ένας τον άλλο τι του αρέσει στο σεξ. Ευτυχώς ο νεαρός είναι versatile, όπως και εγώ άλλωστε, κι έτσι δεν θα παίζαμε μονόπρακτο (ή μονόπατο!) αλλά θα παίζαμε όλους τους ρόλους, top και bottom. Διαφορετικά η απόλαυση είναι μισή.

Φθάσαμε στο σπίτι του κάπου στην Αθήνα. Ένα ποτό για χαλάρωση, και οι ψωλές δεν άργησαν να πεταχτούν έξω, ντούρες, περήφανες, αποφασισμένες να δράσουν και να ξεράσουν καυτό σπέρμα. Αγκαλιαστήκαμε γυμνοί, φιλιά παντού. Τον ένιωθα σκληρό να ακουμπά πάνω στο στομάχι μου. «Τι αρχιδάρες είναι αυτές μωρό μου», μου είπε εκείνος!

Αρχίσαμε την ηδονική εξερεύνηση με ένα ασταμάτητο 69. Οι δύο πούτσες βυθίστηκαν στα στόματα μας. Ένιωθα την γλώσσα του, έμπειρη, να γλείφει με μαεστρία το πουτσοκέφαλο μου. Τον άκουγα να βαριανασαίνει. Ένιωθα ότι είχε εμμονή με το μεγάλο μου πουτσοκέφαλο μου και δεν ασχολείτο με το υπόλοιπο καβλί αλλά αυτό δεν με πείραζε, με είχε κάνει πύραυλο. Εγώ αντίθετα τιμούσα όλο το σκληρό του μέλος. Ο πούτσος του σχημάτιζε μια όμορφη καμπύλη και οι φλέβες του είχαν τεντωθεί στο έπακρο. Δεν τον σάλιωνα πολύ, προτιμούσα την τακτική της στεγνής πίπας που ερεθίζει περισσότερο. Τα αρχίδια είχαν την δική τους περιποίηση. Διαπίστωσα πως, όπως κι εγώ, τα είχε ξυρίσει, έτσι η γλώσσα απολάμβανε ένα λείο έδαφος γεμάτο σπερματικά υγρά που ήταν έτοιμα να τιναχτούν στο στόμα του άλλου. Είχαμε συμφωνήσει όμως πως λόγω της κολογαμημένης αρρώστειας να μην χύσει ο ένας στο στόμα του άλλου, αν και σε μια μονογαμική σχέση αυτό και επιβάλλεται και είναι απαραίτητο για μεγαλύτερη κάβλα.

Του ζήτησα να με γαμήσει εκείνος πρώτος. Πασάλειψα την τρυπούλα μου με μπόλικο λιπαντικό, έσκυψα στα τέσσερα, φόρεσε προφυλακτικό, και σιγά σιγά άρχισε η διείσδυση. Ήταν θεός. Ήξερε να γαμά, αργά, βασανιστικά, δεν βιαζόταν, δεν έκανε άγαρμπες κινήσεις. Ήταν αυτός που χειριζόταν τον πούτσο του και όχι ο πούτσος του αυτόν. Μου τον έβαλε τόσο βαθιά που δεν ήθελα με τίποτα να βγει από μέσα μου. Αλλά δεν άντεξε πολύ. Γύρισα ανάσκελα, έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να πετά παχύρρευστο και σε μεγάλη ποσότητα σπέρμα πάνω στο τριχωτό μου στήθος. Αυτό το σπέρμα θα γονιμοποιούσε νέες ιδέες και όμορφες σκέψεις μέσα μου! Το πασάλειψα παντού πάνω μου. Από το σκληρό και περήφανο καβλί του κρεμόταν ακόμα μια σταγόνα σπέρμα,, ήθελα τόσο πολύ να την πάρω στο στόμα μου αλλά η λογική πρυτάνευσε. Την έριξε κι αυτή πάνω μου μέσα στον υπόλοιπο ωκεανό χυσιών που απλώνονταν πάνω στο στήθος μου.

Μου ζήτησε τώρα εκείνος να τον γαμήσω. Ο πούτσος μου πήγαινε να σπάσει από την κάβλα. Ξανά προφυλακτικό, ανέβηκα πάνω του, τα πόδια του γύρω από την μέση μου. Ήταν στενός και αναγκάστηκα να του βάλω περισσότερο λιπαντικό για να μην πονέσει. Αλλά όταν μπήκα μέσα του ξέχασε τον πόνο και άρχισε να βογκά από κάβλα. Ρούφηξα την γλώσσα του, έφαγα τα αυτιά του. «Ρίξε τα αρχίδια σου μέσα μου» μου είπε με φωνή σβησμένη από την κάβλα. Τον πηδούσα σαν να ήταν η τελευταία φορά που πηδάω άντρα ή γυναίκα. Δεν έχυσα πάνω του αλλά τα τίναξα όλα μέσα στο προφυλακτικό, ήθελα να με νιώσε να χύνω μέσα του με ορμή και ανυπόφορη κάβλα.

Το σπέρμα πάνω μου είχε αρχίσει να ξεραίνεται. Δεν πλύθηκα, φόρεσα το πουκάμισο μου και μετά από λίγη ώρα έφυγα. Ακόμα θυμάμαι την κάβλα της νύχτας αυτής.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")