Ο ξάδελφος μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Ρούλη. Η ιστορία μου είναι πραγματική και αφορά στην πρώτη μου φορά. Από μικρός μου άρεσε να βλέπω πούτσους και καύλωνα. Τα πρωινά έμενα μόνος γιατί οι δικοί μου δουλεύανε.

Όταν ξύπνησα κατά τις δέκα, είχα καύλες κι έτσι πήγα και πήρα ένα κιλοτάκι της μητέρας μου και το φόρεσα. Έβαλα μια τσόντα στο βίντεο με τραβεστί και χαϊδευόμουνα. Είχα τρελαθεί από την καύλα και δεν άκουσα ότι άνοιξε η εξώπορτα.

Ξαφνικά, ακούω μια φωνή να μου μιλάει και κοκαλώνω. Ήταν ο ξάδελφος μου που έμενε από κάτω (είχε ξεχάσει η μητέρα μου τα κλειδιά απ’ έξω, και μου λέει:

-    «Τι κάνεις ρε μαλάκα;»

Έχω μείνει άγαλμα και του λέω:

-    «Σε παρακαλώ, μην το πεις σε κανέναν…»

-    «Είσαι πουστάκι ρε μαλακισμένο;», μου λέει.

Δεν απαντάω. Έρχεται κοντά μου και μου τραβάει ένα χαστούκι. Τα είδα όλα αλλά καύλωσα τρελά.

-    «Σε παρακαλώ», του φωνάζω.

-    «Αν δεν θέλεις να μιλήσω θα είσαι καλό παιδί», μου λέει.

-    «Ότι θέλεις!», του απαντώ.

Και τότε αρχίζει να γδύνεται. Με προστάζει να πάω να κλειδώσω την πόρτα. Γυρνάω στο δωμάτιο και μένω μαλάκας! Ο ξάδερφος με έναν πούτσο τεράστιο και καυλωμένο. Με ρωτάει αν έχω γαμηθεί και του λέω όχι.

-    «Σήμερα είναι η μέρα σου!», μου απαντά. «Σκύψε και ξεκίνα!»

Μηχανικά πέφτω στα γόνατα κι έχω μπροστά μου μια ψωλάρα 21 εκατοστά! Μου πιάνει το κεφάλι και με κατευθύνει στη πουτσάρα του. Αρχίζω να τον γλύφω κι αυτός μου φώναζε ότι θα με κάνει πουτάνα. Έχω τρελαθεί! Είχα μια πουτσάρα στο στόμα μου επιτέλους!

Με σηκώνει και με πάει στο κρεβάτι, με στήνει στα τέσσερα κι αρχίζει να μου γλύφει την τρύπα μου. Μου βάζει δαχτυλάκι και τρελαίνομαι.

-    «Σου αρέσει πουστάρα;», μου λέει.

-    «Ναι καύλα μου!», του απαντώ.

Με ρωτάει αν έχω βαζελίνη. Πάω στο μπάνιο και του φέρνω. Στήνομαι και μου βάζει στην τρυπούλα μου και αλείφει καλά την καυλάρα του.

-    «Ήρθε η ώρα καριολάκι!»

Τον νιώθω να σπρώχνει την τρύπα μου και πονάω…

-    «Πονάω! Δεν μπορώ…»

-    «Σκάσε! Θα σου αρέσει!»

Ο καριόλης μου τραβάει μία και τον χώνει όλο μέσα. Πέθανα! Ήμουν έτοιμος να λιποθυμήσω… Άρχισα να κλαίω και να τον παρακαλάω να τον βγάλει.
Αυτός μου λέει να χαλαρώσω. Κάθεται μέσα μου ακίνητος και σιγά - σιγά αρχίζει να κουνιέται και να με σκίζει.

Ξαφνικά άρχισα να καυλώνω τρελά αλλά και να πονάω. Με γαμούσε περίπου είκοσι λεπτά ώσπου αρχίζει και μου φωνάζει:

-    «Πάρτα πούστη! Στα χύνω όλα!!!»

Η κωλάρα μου αρχίζει να δροσίζεται από τα χύσια του. Τραβιέται και νιώθω ένα κενό. Τα χύσια αρχίζουν να τρέχουν στα μπούτια μου. Αυτό ήταν, είχα γαμηθεί.
Με παίρνει αγκαλιά και μου λέει ότι θα γίνω το πουτανάκι του και με φιλάει.

Με τον ξάδελφο μου γαμιόμουνα μέχρι και πριν από δύο χρόνια. Με είχε κάνει πουτάνα. Δεν με γάμαγε μόνος του αλλά και μαζί με τους φίλους του. Ώσπου με παράτησε γιατί παντρεύτηκε. Κι εγώ έχω γίνει μια τελειωμένη πουστάρα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")