Γαμήσι με στρέιτ γιατρό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Νίκος, είμαι εικοσιένα ετών και γενικά αμφισεξουαλικός. Αυτή η ιστορία ωστόσο είναι κάτι που εξελίχθηκε σε γαμήσι, χωρίς καν να τον γουστάρω τον τύπο. Τι εννοώ; Είναι ένας γιατρός εμφανίσιμος στα σαράντα κάτι του, ωραίος άνδρας αλλά ποτέ δεν τον είχα δει σε φάση σεξουαλική, απλώς δεν έτυχε.
Βασικά χτύπησα και πονούσε έντονα το αφτί μου κι έτσι αναγκάσαμε τον άνθρωπο να πάει από το σπίτι στο ιατρείο για να με δει. Έτσι, εγώ περίμενα υπομονετικά έξω από το γραφείο του, εκείνος εμφανίστηκε φουριόζος. Με κοίταξε:

-    «Για να δω είσαι καλά;», ρώτησε.

Πολύ ευγενικός αν και τον κάναμε να τρέξει στο ιατρείο του, ξεκλείδωσε την πόρτα και μπήκαμε και κλείδωσε πάλι.

-    «Δεν θέλω να με ζαλίσουν πελάτες», είπε και μου έδειξε να καθίσω στο γραφείο.

Εξηγούσα το ατύχημα όταν το μάτι μου έπεσε στο παντελόνι του. Ένα εξόγκωμα προεξείχε… Είδε ότι το κοιτούσα και είπε:

-    «Συγνώμη, απλώς με κόψατε πάνω στο…», αλλά δεν συνέχισε.

Εγώ είχα ερεθιστεί. Αφού με εξέτασε ακόμα ερεθισμένος, εγώ του εξήγησα ότι είμαι αμφισεξουαλικός. Δεν ξέρω γιατί το είπα, βασικά ξέρω γιατί, αλλά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Εκείνος στην αρχή δεν έδειξε να εκπλήσσεται, αλλά πριν φύγω μου λέει:

-    «Νομίζεις ότι θα ήθελες να κάνουμε κάτι;»

Εγώ μόνο που δεν τσίριξα από την ευτυχία! Απλώς γονάτισα εκεί όπως ήμουν κι εκείνος πλησίασε και πήρε την αντρίκια στάση του, προτεταμένη λεκάνη και τον πούτσο έξω. Ένας πούτσος, σκέτη απόλαυση να τον βλέπεις. Αν ήξερα ότι είχε τέτοια ταλέντα θα τον είχα καβατζώσει από νωρίς!

Το στόμα μου δέχτηκε πανηγυρικά το καυλί του. Άρχισα να γλύφω με όλη μου την τέχνη ενώ εκείνος με κοιτούσε στοργικά σχεδόν πατρικά, κάτι που με τρέλαινε στην καύλα. Αναστέναζε που και που όταν έγλυφα μέσα στην τρυπίτσα του πέους. Το χέρι του με έσπρωχνε στοργικά πάνω στον πούτσο του. Τον είχα κάνει πέτρα από την καύλα.

Έβγαλα μόνο το παντελόνι, άφησα την μπλούζα και απλώς στηρίχτηκα στον καναπέ, σαν πουτάνα. Εκείνος φόρεσε προφυλακτικό και μου τον έβαλε στον κώλο. Ήξερε τι έκανε, δεν ένιωσα πόνο, μόνο ηδονή. Μόνο το καυτό παλαμάρι του να μπαίνει μέσα και να με τρελαίν.
Ίσως επειδή ήταν γιατρός να ήξερε που να μπαίνει, τι να πω! Βέβαια όταν επιτάχυνε τον ρυθμό της λεκάνης του, πόνεσα αρκετά καθώς πρηζόταν το πέος του και άγγιζε τον πάτο μου μέσα εντελώς. Είχε χώσει όλη την πούτσα μέσα!
Έχυσε… Τον ένιωθα να σταματάει…

-    «Είσαι υπέροχος…!», είπε στο αφτί μου.

Ντύθηκα και γύρισα σπίτι. Δεν έχουμε ξανακάνει κάτι από τότε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")