Για ένα εισιτήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ξεκινάμε μάλλον απλά, μ’ ένα γεύμα… δυο ποτά… ένα κομμάτι κέικ, λίγο φλερτ και υποσχέσεις για πολλές εκπλήξεις αργότερα… Στην τσέπη μου έχω ήδη κρυμμένα τα εισιτήρια που έχω κρατήσει για την Disneyland.

Ο τρόπος που τα παρουσιάζω δεν είναι τόσο σημαντικός, και δεν θα αναλωθώ σε λεπτομέρειες. Στο τέλος βρίσκομαι ξανά γυμνός, ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Τα δάχτυλά του, αργά, συγκεντρώνονται πάνω μου. Τρυφερά φιλάει ολόκληρο το κορμί μου αποφεύγοντας επιμελώς τον πούτσο μου.

Η γλώσσα του σαν να είναι ρόδα κυλάει πάνω στο δέρμα μου γλύφοντας τον λαιμό και το στήθος μου. Μου αφήνει σημάδια που ξέρω ότι δεν θα μείνουν για πολύ γιατί θα αντικατασταθούν με άλλα… καλύτερα. Τον ικετεύω να μου γλύψει τον πούτσο.

Με προειδοποιεί να μείνω ήρεμος και να μην έχω πολλές απαιτήσεις γιατί ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Μου ζητά να ανοίξω το στόμα. Ανοίγοντάς το, αφήνει τα αρχίδια του να πέσουν μέσα μου. Με φιμώνει. Του αρέσει να με πειράζει. Αναστενάζω…

Με ρωτάει αν έχω καυλώσει. Κουνώ το κεφάλι μου και τον ενημερώνω ότι είμαι καυλωμένος. Αισθάνομαι τα δάχτυλά του να βυθίζονται μέσα μου και να βγαίνουν εξίσου γρήγορα.

Παίρνει τα αρχίδια του από το στόμα μου και χώνει τα δάχτυλά του για να δοκιμάσω την γεύση της κωλοτρυπίδας μου. Γλύφω τα δάχτυλά του και τα καθαρίζω…

Με φιλάει και χώνει ξανά τα δάχτυλά του στο στόμα μου. Μου λέει ότι σύντομα θα χώσει μέσα μου τον πούτσο του. Δεν έχω ιδέα πόσο σύντομα θα συμβεί αυτό. Περιμένω υπομονετικά… αν και δεν διακρίνομαι για την υπομονή μου.

Αμέσως αισθάνομαι τα χέρια του πάνω στο κορμί μου. Τσιμπά τις ρόγες μου, τρίβει τον πούτσο μου, μου βάζει κωλοδάχτυλο. Όλα αυτά ταυτόχρονα. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει. Στο υπόβαθρο ακούω την ανάσα του… τα βογγητά της προσπάθειάς του.

Γνωρίζω ότι υπάρχει ένας καυτός πούτσος που περιμένει να μπει μέσα μου. Τα χέρια του παραμένουν πάνω μου τρίβοντας απαλά τον πούτσο μου. Τα καλύπτω με σπέρμα, γιατί αυτό τους αξίζει.

Χαμηλώνω το βλέμμα μου και παρακολουθώ τις αλλαγές στο μέγεθος και στη θέση του πούτσου μου. Στο σπέρμα που έχυσα, ακουμπά την γλώσσα του… στο σημείο αυτό με φιλά πίνοντας ταυτόχρονα τα χύσια μου.

Μου αρέσει να τον ποτίζω με σπέρμα… να τον συντηρώ. Κατόπιν αισθάνομαι ένα από τα δάχτυλά του να γλιστράει πάνω μου, να σημαδεύει τον πούτσο μου και να συλλέγει τις σταλαγματιές του σπέρματός μου που καταλήγουν πάνω μου.

Ακούω το γέλιο του. Χαμηλώνω ξανά το βλέμμα μου και βλέπω τον πούτσο του να κάνει πατινάζ πάνω στο δέρμα μου και να έρχεται αντιμέτωπος με τον δικό μου.

Μου λέει ότι είναι περήφανος για μένα. Δεν ξέρω αν αναφέρεται στα εισιτήρια ή στην εκσπερμάτισή μου…

Περιμένω υπομονετικά την διείσδυσή του…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")